Phd In Transformatieve Studies (online Programma)

California Institute of Integral Studies

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd In Transformatieve Studies (online Programma)

California Institute of Integral Studies

Transformatieve Studies (Online Program)

FALL toegang alleen

Scholarship, Creativiteit, Self-Inquiry

De primaire focus van het doctoraat in Transformative Studies is gedachte-leiders die zich inzetten voor leading-edge vraagstukken in innovatieve manieren die beurs, creativiteit en zelfonderzoek combineren verkennen ontwikkelen.

Het programma hecht grote waarde aan de ontwikkeling van de mogelijkheid om deel te nemen aan het wetenschappelijke discours door publicatie, en over het belang van het bekijken van academisch onderzoek als een kans voor persoonlijke en sociale transformatie, terwijl de aarding transformatieve processen in de academische diepte, discipline, en verbeelding.

Het programma richt zich op de ontwikkeling van de volgende capaciteiten:

  • Het maken van een originele bijdrage transdisciplinair onderzoek in een gekozen gebied van onderzoek.
  • Die betrokken zijn bij onderzoek als een creatieve en samenwerkingsproces in het kader van een community of learners.
  • Boeiende onderzoek als een integraal, spirituele en transformatieve proces van persoonlijke en sociale transformation.Applying je onderzoek om echte problemen, articuleren en belichamen iemands waarden en vakkundig zetten theorie in de praktijk.

Programma Formaat voor de transformerende Studies Program

De transformerende Studies programma wordt aangeboden in een online-formaat. Studenten werken in de online omgeving van de KII virtuele klaslokaal. Gedurende de twee jaar van de cursussen, de studenten te ontmoeten twee keer per jaar in de Bay Area voor vijf tot zeven dagen residentiële intensives.

Omdat intensives zijn een essentieel aspect van de leerervaring, deelname aan de intensives is verplicht.

Van toepassing op de Transformative Studies Program

Dit programma tekent diverse studenten-kunstenaars, advocaten, opvoeders, ministers, maatschappelijk werkers-die gepassioneerd en self-directed zijn, maar die waarde hechten aan het creatieve vragen van een internationale gemeenschap van leerlingen.

Vier intensieve weken doorgebracht in KII versterken van de sterke banden die de studenten vormen online. Na een ervaringsgerichte sluitstuk project, onze afgestudeerden streven naar een verscheidenheid van beroepen, waaronder universitaire en online onderwijs, organisatorische en diversiteit consulting, film, en internationaal management.

Toelating tot het Programma

Aanvragers aan de transformerende Studies doctoraatsopleiding moet een autobiografische verklaring en twee brieven van aanbeveling in te dienen, met ten minste één van een studieadviseur of iemand die bekend is met de aanvrager in staat is om voortgezette academische werk te doen.

Aanvragers wordt ook gevraagd om een ​​recent voorbeeld van wetenschappelijk schrijven, een resumé van relevante ervaringen te bieden, en, met name van belang, een één- tot drie-pagina verklaring van hoe de middelen van dit programma zal worden gebruikt om een ​​gekozen onderzoek te bevorderen.

Vaardigheden en competenties

De succesvolle kandidaat zal hebben bewezen vaardigheden en competenties in zijn of haar gebied van werk, dat zou kunnen worden op gebieden als onderwijs, gezondheidszorg, de kunsten, sociaal activisme, psychologie, organisatie-ontwikkeling, of corporate management.

Aanvragers moeten een bewezen vermogen om te leren en om zowel zelfstandig en samen te werken. Alle studenten moeten consistente toegang tot een computer hebben met de capaciteit om het internet en het web, en de mogelijkheid om het online medium te gebruiken voor permanente dialoog te navigeren.

Dit transdisciplinaire programma combineert een geavanceerd begrip van de manieren om kennis te structureren met het vermogen om die kennis toe te passen in de oorspronkelijke onderzoek. Studenten ervaren bericht als een transformatieve proces, het verkennen van verschillende theoretische benaderingen in een verscheidenheid aan disciplines en vakkundig bijpassende geschikte methoden om vragen te onderzoeken. Bekroonde docent en auteur Allan Combs regisseert de Focus in Integral Studies.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - San Francisco, Californië
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Videos

Connie Jones Talks about Transformative Studies