Lees de Officiële Beschrijving

TropiKMan verbindt natuur- en milieuwetenschappen met het management. Het doel van de TropiKMan programma is om promovendi in agrobiotechonology, gezondheidswetenschappen en agribusiness en governance voor de ontwikkeling van een ondernemende houding te geven, het biedt ook een kans voor uitvinders, vernieuwers en bedrijven om hun creatieve en innovatieve ideeën, projecten en processen presenteren aan potentiële investeerders, mentoren, ambtenaren en het publiek. TropiKMan is gericht op het overbruggen van de kennis van de verschillende disciplines aan de wetenschappelijke problemen in de tropische regio's aan te pakken met het management perspectief en trainen studenten met innovatieve en ondernemende houding. Het is een kans voor de aanvragers om de potentiële commerciële waarde van hun kennis, uitvinding of innovatie te realiseren en bijdragen aan de export en werkgelegenheid potentieel van de tropische gebieden.

Voordelen van een tropische Knowledge and Management

 • Diversifiëren beheer base
 • Versterking van de bestaande capaciteit en mogelijkheden
 • de productiviteit te verbeteren
 • Optimaliseer netwerken en innovatie en
 • Position (Angola, Brazilië, Cabo Verde, Mozambique, etc) als wereldleiders in tropische kennis en innovatie
 • Breng meerdere voordelen in een heel scala van sectoren: gezondheid, energie, etc
 • Build kennis, opleiding en vaardigheden faciliteren - verhoging van het beschikbare geschoolde arbeidskrachten

Wat een TropiKMan PhD kan verwachten:

 • Het bevorderen van de vangst en het delen van tropische kennis over de hele wereld,
 • Ondersteuning toegenomen economische veerkracht en diversificatie
 • verbeteren van innovatie
 • Rijd export van tropische kennis en producten, met inbegrip van natuurlijke resource management services, tropische gezondheidszorg service delivery voor afgelegen gebieden, landbouw en agribusiness, en governance voor ontwikkeling.
 • Rijd tropische kennis relaties in de hele regio
 • Levering van tastbare voordelen van de commercialisering van producten, ideeën, kennis en concepten.

Programma Structuur

TropiKMan wordt georganiseerd in 4 jaar (240ECTS), de toekenning van de PhD-titel in tropische Knowledge and Management, in 3 mogelijke rubrieken: Agribusiness and Governance for Development, Agrobiotechnologie of Health Sciences.

In het 1e semester, studenten, aan wie een coach is benoemd, zal de kern interdisciplinaire cursussen-noodzakelijke opleidingen (15ECTS), de invoering van de groep om de DP context, en nivellering van hun achtergrond, te verwerven in een modulaire structuur, elke module eindigt in met een evaluatie. Nog in het eerste semester, zullen de studenten hun DP afstemmen met de hulp van de coaches ', het bijwonen van 6SP van NOVA Doctoral School en 9ECTS van specialisatiecursussen-SC, de keuze van de later leidt tot de PhD specialisatie.

1. verplichte vakken (15 ECTS)

 • African Development Successen: geschiedenis en prospect (3ECTS)
 • Science and Business voor Ontwikkeling en Noord-Zuid-Zuid trilaterale samenwerking (3ECTS)
 • Neglected Tropical Diseases (3ECTS)
 • Trends in Landbouwkunde en Milieu voor tropische gebieden (3ECTS)
 • Agribusiness Economie en Management (3ECTS)

2. Nova Doctoral School (2ECTS / natuurlijk)

 • Complementaire en overdraagbare activiteiten om persoonlijke en professionele ontwikkeling te ondersteunen
 • Ondernemerschap en innovatie
 • onderzoek ethiek
 • ontwikkeling Onderzoek vaardigheden

3. specialisatiecursussen (9 ECTS)

Wij bieden 3 verschillende specialisaties die van hen zijn eigen lijsten van cursussen voorgesteld, en elk goed voor 3 ECTS. Aanwezigheid van 9 studiepunten uit de lijst van de beoogde specialisatie cursus is verplicht om dit deel van het programma te voldoen. Afgezien van deze, kunnen de leerlingen extra specialisatie cursussen van hun keuze, die in het diplomasupplement worden vermeld bij te wonen.

Alle NDS cursussen en ten minste 3 vakken uit Specialisatie cursussen moeten worden bijgewoond. Het is mogelijk om meer bij te wonen, die in het diplomasupplement worden vermeld. Zodat de studenten om hun academische diploma, maar het waarborgen van de samenhang van de cursussen op maat, zijn groepen van SC aangeboden door specialisatie te kiezen:

 • Agribusiness en Governance for Development
 • agrobiotechnologie
 • Gezondheidswetenschappen

Op het einde van het 1ste semester, coach en student van plan lab / groep ROTATIES (ROT) (20ECTS), te beginnen bij het 2de semester. Heads of Research groep uit de IC zal de EB te informeren over hun beschikbaarheid voor de ROT's hosten en een lijst met beschikbare ROT zal worden verstrekt. Elke student brengt een bezoek aan ten minste 2 labs / groepen in deze periode, voor elke 2 maanden. Tegen het einde van het 1e jaar zal de student een groep en een onderwerp voor de PhD-PROJECT kiezen.

Het begin van het 2e jaar valt samen met de start van het proefschrift (180ECTS), waarvan 3 jaar zal duren, en zal jaarlijks door de Thesis Raadgevend Comité worden onderzocht, om prestaties te evalueren, te controleren toereikendheid van het ontworpen plan en knelpunten te verwijderen. Tijdens het proefschrift worden de studenten aangespoord om ten minste 12 seminars per jaar bij te wonen, te wonen en hun werk te presenteren aan internationale conferenties, en ook hun resultaten in internationale tijdschriften met referenten publiceren. Bovendien moeten de studenten een NDS Annual Retreat (5ECTS) bij te wonen, waar ze moeten presenteren hun promotieonderzoek project vordert. Op DP Daartoe zal een proefschrift worden uitgewerkt en besproken door een jury. De gehele DP moet worden bijgewoond in voltijdse toewijding.

Toepassingen en Admissions

Wie kan aanvragen

 • Zeer gemotiveerde studenten uit natuurlijke, milieu, het leven, gezondheid, economie, management, en andere wetenschappen, uit de hele wereld, die willen een collaboratieve omgeving om hun onderzoek op Agrobiotechnologie, Health Sciences, ou Agribusiness and Governance voor ontwikkeling na te streven, in tropische of Europese landen, mits zij voldoen aan minimale academische criteria.
 • Entreprenuers die willen upgraden of uitbreiden van hun business-to-Afrikaanse landen en andere tropische gebieden.
 • Professionals die willen een carrière met driehoekige Noord-Zuid-Zuid samenwerking en mondiale ontwikkelingsvraagstukken na te streven.
 • Kortom, dit programma is van bijzonder belang voor de kandidaten die op zoek zijn om hun kennis van de specifieke kenmerken van de tropische kennis en management in het kader van de Noord-Zuid en Zuid-Zuid relaties te verdiepen.

Toelatingscriteria

Aanvragen worden geselecteerd op het bewijs van een juiste mate van wetenschappelijke bekwaamheid, motivatie om een ​​uitdagende academische opleiding en consistente carrière doelstellingen te voltooien met de DP-onderwerp. Gekwalificeerde studenten uit elke discipline kan worden beschouwd voor toelating. In detail, de minimale academische / professionele kwalificaties die nodig zijn voor een student te worden ingeschreven in het programma zijn: a) Een Bologna 2e cyclus diploma van een geaccrediteerde instelling of rechtspersoon gelijkwaardig b) Bewezen Kennis van het Engels is verplicht

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Nova School of Business and Economics »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
- per jaar. Kosten kunnen worden verlaagd tot 90%, afhankelijk van de wetenschappelijke kwaliteit van de kandidaat. Academische verdienste wordt bepaald door middel van analyse van de prestaties ten opzichte van de programma-eisen voor elk jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum