Phd in voedsel chemie en analyse

University of Chemistry and Technology, Prague

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd in voedsel chemie en analyse

University of Chemistry and Technology, Prague

Overzicht

Het doel van de studie is om specialisten te voeden met een diepe kennis op het gebied van voedsel chemie, levensmiddelen / diervoeders analyse en de menselijke voeding - als gevolg van de huidige stand van de techniek in de respectievelijke wetenschappelijke veld en met de visie van toekomstige ontwikkelingen / uitdagingen. De studenten zullen niet alleen een uitgebreide theoretische kennis, maar ook ruime praktijkervaring in laboratoria uitgerust met de moderne instrumentatie te krijgen. De cursussen die toekomstige specialist zijn gericht op reactie treedt voedsel tijdens de verwerking transport en / of opslag. De belangrijkste parameters van levensmiddelen zoals voedingswaarde, sensorische eigenschappen en veiligheid zijn in het kader van focus, voedingssupplementen zijn ook punt van zorg. Speciale aandacht wordt besteed aan geavanceerde analytische strategieën van toepassing zijn voor een efficiënte controle van chemische verontreinigingen / restanten / toxische stoffen, wordt ook aandacht besteed aan de moderne omica strategieën waarmee de bestrijding van fraude en voedsel studies van biologisch actieve voedingscomponenten. Met betrekking tot menselijke voeding, zijn sommige cursussen ook bezig met de medische aspecten in verband met dit gebied.

Carrière

De afgestudeerde is expert voorbereid op verschillende rollen in leidende posities die de toepassing van een uitgebreide kennis op het gebied van voedsel chemie, voeding analyse, voedselveiligheid, voeding en bescherming van het milieu. De afgestudeerde is voorbereid voor het beheer / het uitvoeren van een onderzoek, zowel in de particuliere sector en overheidsinstellingen. In aanvulling op deze posities, afgestudeerden dankzij een intensieve cursussen gericht op de menselijke voeding als adviseurs en / of coördinatoren.

Selectie van recente scripties

  • De antioxidant aktivity evaluatie van Maillard reactieproducten in modelsystemen en geselecteerde plantaardige voedingsmiddelen
  • Nieuwe technieken in Analysis of Food Contaminant Residuen
  • Studie van de release van de industriële verontreinigende stoffen in voedselketens
  • Nieuwe methoden om het lot van verontreinigingen te bestuderen in voedsel en milieu
  • Nieuwe strategieën in de analyse van milieuverontreinigende stoffen
  • Toepassing van massaspectrometrische technieken voor complexe kwaliteit en de veiligheidsbeoordeling van warmte behandelde aardappelen en graanproducten voedingsmiddelen
  • Het optreden van mycotoxinen in granen en hun lot tijdens de verwerking van levensmiddelen

Overig

Open inschrijving

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
2,100 EUR
Locations
Tsjechiƫ - Praag, Prague
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Tsjechiƫ - Praag, Prague
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan