De PhD in International Conflict Management (INCM) bij Kennesaw State University (KSU) heeft op dit moment studenten uit de hele wereld, het creëren van een dynamische, maar toch intiem, educatieve omgeving. INCM is een gebied dat momenteel weinig mogelijkheden voor geavanceerde training. Dit PhD-programma biedt een aantal belangrijke elementen niet beschikbaar in de meeste andere doctoraatsprogramma's op dit gebied aan top-kwaliteit, geavanceerde afgestudeerde studenten. Elke promovendus, na het voltooien van de kern cursussen, krijgt de flexibiliteit om hun studies richten zich in hun gewenste gebied.

Overzicht

De INCM is een van slechts een paar van zulke programma's beschikbaar in Noord-Amerika. PhD studenten toegelaten tot het programma te ontvangen brede interdisciplinaire opleiding en kansen die putten uit een scala aan wetenschappelijke disciplines. Afgestudeerden zullen in staat zijn om problemen aan te pakken van een verfijnde kennis van het materiële, theoretische, praktische en methodologische benaderingen.

De kern cursussen bereiden ze in belangrijke mondiale competenties, waaronder:

 • Interculturele dynamiek van de mondiale conflict
 • Economische conflict analyse
 • Internationale relaties
 • Conflict management theorie
 • Methodologische voorbereiding is streng, met inbegrip van vereiste en keuzevakken in kwantitatieve en kwalitatieve methoden, onderzoeksopzet en internationaal programma en beleidsanalyse en de evaluatie. Het PhD-programma vereist ook afgestudeerden aanzienlijke internationale ervaring en competentie in een andere taal dan het Engels te verkrijgen.

Visie

Om een ​​toonaangevende PhD-programma uitgegroeid tot het opstellen van geleerde-beoefenaars voor de complexe uitdagingen van de preventie, het beheer en het transformeren van internationale conflicten.

Doel

Deze fulltime, is interdisciplinair, in-residence programma ontworpen om de wereldwijde vraag naar geleerde-beoefenaars om de complexe reeks van internationale conflicten en veiligheid uitdagingen door middel van de ontwikkeling en implementatie van empirisch onderzoek, beleidsaanbevelingen, en oplossingen aan te pakken voldoen. INCM PhD afgestudeerden bereid zijn om te strijden voor tenure-track faculteit afspraken en een breed scala aan operationele posities in de regering, niet-gouvernementele organisaties, en de wereldwijde bedrijfsleven.

Doelstellingen van het programma

INCM PhD biedt een aantal belangrijke elementen niet beschikbaar in de meeste andere doctoraatsprogramma's op dit gebied om topkwaliteit afgestudeerde studenten:

 • Het interdisciplinaire karakter van het programma biedt afgestudeerden met een brede opleiding zodat ze de nieuwste onderzoeksresultaten te integreren in theorie rijk, issue-relevante publicaties en rapporten.
 • De rigoureuze methodologische training bereidt afgestudeerden voor mondiale problemen conflicten aan te pakken met behulp van de nieuwste en meest effectieve kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden.
 • De internationale ervaring maakt het mogelijk afgestudeerden theorie en praktijk te integreren in hun analyse van internationale conflicten.
 • Professionele competentie in een andere taal dan het Engels bereidt studenten voor op de succesvolle toepassing van hun vaardigheden in de mondiale arena.
 • De pedagogische opleiding specifiek voor de context van het hoger onderwijs en hun begeleid onderwijs ervaringen bieden uitzonderlijke voorbereiding voor afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in een academische carrière.
 • Toegang tot ervaren docenten en nauwe samenwerking met professoren vergemakkelijken collaboratief onderzoek en de tijdige voltooiing van proefschriften en de PhD-graad.
 • De diversiteit op de campus (studenten uit 142 landen die momenteel studeren aan KSU) en in het graduate programma draagt ​​bij aan een brede kennis van mondiale vraagstukken conflict.
 • De sterke banden tussen KSU en de Atlanta metro gebied en zijn uitstekende middelen voorbeeldige mogelijkheden voor samenwerking buiten de campus.

Toelatingsvoorwaarden

Om in aanmerking voor toelating tot het doctoraat in International Conflict Management, moeten aanvragers de elektronische aanvraag voor Graduate Admission compleet met een niet-terugbetaalbare $ 60 kosten van de aanvraag en de volgende bewijsstukken voor de deadline 1 augustus dienen te worden beschouwd voor de lente semester of the March 1 termijn te worden beschouwd voor de herfst semester.

1. Afschriften

Submit officiële transcripties van alle post-secundaire onderwijsinstellingen je hebt bezocht. Houdt u er rekening mee dat, hoewel officieuze transcripties online kunnen worden geüpload, moet je nog steeds officiële transcripties te hebben.

Ingezonden transcripties van buitenlandse instellingen moet vergezeld gaan van een officiële evaluatie. Transcripten kan worden beoordeeld door een van de volgende instellingen. Evaluaties moeten omvatten natuurlijk-by-cursus en een berekening van uw GPA. De evaluatie moet tot ons komen in een verzegelde enveloppe of elektronisch rechtstreeks van het agentschap.

 • Onderzoek over Service, Inc.
 • Joseph Silney and Associates, Inc.
 • World Education Services (WES)

2. Officiële GRE test score

Verzend een kopie van uw GRE scores van de Educational Testing Service. Zie GRE Scoring tabel voor meer informatie.

3. Statement of Intent

Beschrijf uw belangstelling voor de studie van de internationale conflictbeheersing en alle relevante ervaringen u brengen naar het programma en aangeven hoe u denkt dat de PhD-programma kan uw belangen te bevorderen. Terwijl je niet verwacht dat je een volledig voorstel ontwikkeld op het moment van de aanvraag te hebben, zal de identificatie van de lokale, regionale, theoretische of methodologische brandpunten uw algemene concurrentievermogen te verbeteren. Uw verklaring zal worden beoordeeld door de INCM toelatingscommissie van de faculteit uit verschillende disciplines. De KSU Graduate Online Application kunt u deze vereiste documentatie te uploaden.

Daarnaast wordt u dringend geadviseerd om programma faculteit identificeren met wie je misschien leuk om te werken en contact op te nemen die de faculteit ten aanzien van hun beschikbaarheid als mentor en het proefschrift adviseurs. Dergelijk contact moet worden verwezen in de intentieverklaring. De aanwezigheid van docenten die geïnteresseerd zijn in uw specifieke onderzoeksagenda vergroot de kans dat je een proefschrift van hoge academische kwaliteit zal genereren. Faculteit ondersteuning voor uw aanvraag kan uw kansen op acceptatie te verbeteren in het programma (hoewel het is geen garantie voor acceptatie).

4. Schrijven Sample

Verzend een schriftelijk monster demonstreren uw schrijven en analytische capaciteiten als zij betrekking hebben op het hoger onderwijs of werkervaring. Dit schrijven monster voorkeur Engels, maar het zal in een andere taal vergezeld van een vertaling Engels aanvaard. Er zijn geen lengte eisen echter meer monsters (bijvoorbeeld een hogere of master's thesis) moet vergezeld gaan van een abstract of samenvatting. De KSU Graduate Online Application kunt u deze vereiste documentatie te uploaden.

5. curriculum vitae

Verzend een document waaruit het chronologische verloop van uw opleiding en werkervaring inclusief eventuele aanvullende informatie die u relevant achten om uw aanvraag te ondersteunen. De KSU Graduate Online Application kunt u deze vereiste documentatie te uploaden.

6. Aanbeveling Brieven

Drie brieven van aanbeveling moet door de KSU Graduate Admissions kantoor worden ingediend. Twee van die moet worden van scheidsrechters die kan beschrijven in detail uw kwalificaties, motivatie, en de vooruitzichten voor succes in het programma.

7. Aanvullende eisen voor internationale studenten

Alle aanvragers die geen moedertaalsprekers van het Engels moet de TOEFL (minimale score van 88) of de IELTS (minimum score van 6,5), tenzij: ze komen uit vrijgestelde landen; zijn afgestudeerd aan een hogeschool of universiteit in de Verenigde Staten erkende op een wijze die door KSU aanvaard; of die met succes ten minste één jaar aan een universiteit waar Engels de voertaal bestudeerd. Als deze criteria zijn van toepassing kunt u een TOEFL ontheffingsverzoek indienen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Kennesaw State University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
Prijs
290 USD
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet