Lees de Officiële Beschrijving

Programma beschrijving

School Psychology is de toepassing van de beginselen van de psychologie aan de leer- en ontwikkelingsprocessen van kinderen en adolescenten. School psychologen gedrag psychologische en pedagogische evaluaties met het oog op corrigerende's voor studenten, raadsman leerlingen met leerproblemen en de school aanpassingsproblemen te plannen, in overleg met de school personeel en ouders, ontwikkelen en implementeren van educatieve en psychologische programma's voor scholen, en de evaluatie van schoolprogramma's.

De Ph.D. programma in School Psychology is gebaseerd op de scientist-practitioner model van de opleiding. De APA-geaccrediteerde * Ph.D. programma in School Psychology is gebaseerd op de scientist-practitioner model van de opleiding. Het programma houdt zich aan het idee dat praktijk en onderzoek op basis van wederkerigheid moeten beïnvloeden en versterken elkaar. De opleiding bereidt studenten voor op wetenschappelijke kennis en vaardigheden te integreren in alle professionele activiteiten, empirisch gevestigde praktijken namens die wordt geserveerd te bevorderen, en de juridische en ethische normen van de psychologie beroep illustreren.

Het programma is meestal een periode van vijf jaar, 120 studiepunten uur durend programma. Vier jaar worden besteed in full-time cursussen bij UCA, en het vijfde jaar is een full-time stage in een school of een andere geschikte setting. Sterke nadruk wordt gelegd op kind geestelijke gezondheidsbevordering, primaire preventie en interventie met een breed scala aan community-gerelateerde problemen met kinderen, families en scholen. In deze en andere manieren, het programma reageert op de lopende maatschappelijke bezorgdheid geconfronteerd met kinderen. Het bereidt de afgestudeerden aan het werk in scholen, klinieken, communautaire agentschappen en ziekenhuizen.

Het primaire doel van het programma is om studenten te voorzien en empirisch ondersteunde psychologische diensten te bevorderen voor kinderen, jongeren, gezinnen en scholen voor te bereiden. Het programma is gebaseerd op de centrale overtuiging dat de school psychologen bieden een unieke en waardevolle bijdrage aan de samenleving door het verstrekken van wetenschappelijk onderbouwde preventie en interventie diensten. De behoefte aan kwaliteit van de school psychologische diensten is sterk gevoeld in de staat Arkansas, de Verenigde Staten en daarbuiten. De Ph.D. programma speelt in op deze behoefte op een pragmatische wijze door het benadrukken van de geestelijke gezondheidsbevordering, preventie en interventie op het individu, groep, en systemische / programmatisch niveau.

Gehuisvest binnen het departement Psychologie en Counseling in het College van Volksgezondheid en Behavioral Sciences, het programma benadrukt de professionele identiteit van de school psychologen binnen het bredere gebied van de psychologie, een breedte en diepte van de beroepsopleiding dat de kandidaten zich voorbereidt op een verscheidenheid van school vakkundig uit te voeren psychologie functies en een opleiding die waarden en respect voor de culturele diversiteit onder de kandidaten, docenten en afnemers van diensten.

APA Accreditatie

De doctoraatsopleiding in School Psychology begon in 2000 en is geaccrediteerd door de American Psychological Association (APA).

Vragen met betrekking tot geaccrediteerde status van het programma moet worden gericht aan de Commissie voor Accreditatie:

 • Bureau van de Programma Advies en Accreditatie
 • American Psychological Association
 • 750 1st Street, NE, Washington, DC 20002
 • Telefoon: (202) 336-5979 / e-mail: apaaccred@apa.org
 • Web: www.apa.org/ed/accreditation

Programma Doelen, Curriculum, Licensure, en andere gegevens

 • Studentenadministratie, Outcomes, en andere gegevens
 • programma doelstellingen
 • Sample curriculum & vakomschrijvingen
 • Doctoral practicum & stage informatie
 • Certificatie en licentiestatus in Arkansas
 • Praxis informatie: https://www.ets.org/praxis/prepare/materials/5402
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van University of Central Arkansas »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
120 uur
Voltijd
Prijs
- zie Collegegeld tarieven tabel onder Kosten & Fees
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019