Doctoraat in International Management & Organization

De promovendi van Peter B. Gustavson in het International Management & Organization biedt uitstekende studenten de mogelijkheid om de vaardigheden en mogelijkheden te ontwikkelen om hen bij te dragen aan het voorpunt van het management gedachtegoed. Uitdagend en stimulerend, is het programma ontworpen om de competentie van een individu te ontwikkelen zowel in onderzoek als in het onderwijzen om kandidaten voor een productieve academische carrière voor te bereiden.

Ons promotieprogramma Internationaal Management en Organisatie is nauw verbonden met de gevestigde visie en strategie van de Business School van Gustavson, die een internationale, geïntegreerde, innovatieve en maatschappelijk verantwoorde / duurzame benadering van onderwijs benadrukt. Afgestudeerden van ons promotieprogramma worden getraind in managementteorie en methodologie om inzichten te creëren die in de top academische managementtijdschriften van de wereld kunnen worden gepubliceerd. PhD studenten leren over de laatste vooruitgang in de internationale business theorie en oefenen door middel van kerncursussen en zullen hun opleiding via keuzevakken kunnen aanpassen.

Wij vergemakkelijken nauwe relaties tussen promovendi en faculteiten om een ​​ervarings mentor te creëren dat we van mening zijn dat het kritisch is voor academisch succes. Naast het bieden van rijke kansen voor onze promovendi om hun onderzoek en onderwijsvaardigheden te ontwikkelen om zelfstandige en gerespecteerde opvoeders te worden, biedt ons programma ook mogelijkheden om nauw betrokken te zijn bij bedrijfsleiders via onze Industry Practicum en met een netwerk van internationale zakelijke onderzoekers door middel van onze internationale onderzoeksuitwisseling.

PhD Programma Structuur


Ons doel is om kandidaten te ontwikkelen met een geïntegreerd perspectief op managementrelaties die hen zullen helpen om complexe globale problemen aan te pakken. Onze nadruk ligt op International Business, een van onze core areas of specialization. Daarnaast kunnen promovendi inhoudelijke oefeningen nemen om expertise op te doen in de traditionele domeinen van bijzonder belang voor studenten en toezichthouders.

Het doctoraal programma zal ongeveer vier jaar nodig hebben om te voltooien. PhD-studenten zouden verwachten om twee jaar formele cursuswerk te doen. Proefschrift voorbereiding en verdediging gebeurt meestal in de daaropvolgende twee jaar.

Promovendi

  • Cursussen
  • Proefschrift
  • International Research Exchange / Industry Practicum Opportunities
  • Lerarenopleiding

Toelatingsprocedure


PhD-studenten worden jaarlijks voor september door het promotiecomité toegelaten.

Toelating vereist normaal gesproken de voltooiing van een master's degree (of gelijkwaardig) van een geaccrediteerde en erkende instelling. In het algemeen zullen de kandidaten tot het programma beschikken over een master of business administration of een andere masteropleidingsgraad (bijvoorbeeld in de economie of de sociologie) en ervaring in een organisatie.

Studenten zonder MBA of significante ervaring binnen een organisatie kunnen nodig zijn om bepaalde MBA-cursussen te volgen voordat ze volledig in het promotieprogramma komen. Daarnaast kunnen studenten die niet de voorwaarde hebben om in de masteropleidingen op te treden, ook extra cursussen moeten aannemen.

Beoordeling van kandidaten is gebaseerd op hun opleiding, werk en levenservaringen, persoonlijke verklaring, referenties, en GMAT of GRE scores.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2020