Phd van industrieel ingenieur

Yasar University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd van industrieel ingenieur

Yasar University

De Industrial Engineering Department biedt niet alleen basic engineering kennis, maar leidt studenten met informatie technologie en kennis van het Engels ook. Via industriële opleiding, kleine projecten in diverse cursussen, en het afstudeerproject, onze afdeling presenteert flexibiliteit voor studenten om zich te concentreren op de speciale gebieden die zij bereid zijn om te studeren. Ons curriculum is gericht op Information Systems Engineering, Production Engineering en Operations Research.

Globalisering van de wereldeconomie is toegenomen verwachtingen van de klant, waardoor de vraag naar goederen en diensten met een betere kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Daarom hebben productie-en dienstverlenende bedrijven begonnen te zoeken naar de menselijke hulpbronnen om technische en leidinggevende vaardigheden. Industrial Engineering, als een discipline die uit dit oogpunt, draagt ​​bij aan de productie en service systemen met behulp van analytische probleemoplossende technieken, informatietechnologie, en bepaalde sociale wetenschappen. In het kader van deze referenties, Industrial Engineering reikwijdte van het onderzoek en het onderwijs is te zoeken in de manieren om de kwaliteit en productiviteit door het gebruik van schaarse middelen doeltreffend. Dus, het biedt mogelijkheden voor goede posities in de verwerkende industrie, gezondheidszorg, communicatie, food-sector, onderwijs, logistiek, banken, adviesbureaus, openbare bedrijven, ook zelfs van plan delen van sociale projecten.

Er zijn drie in het Departement Industrieel Ingenieur van Yasar University gevestigde laboratoria. Dit zijn Computer Aided Design and Manufacturing (CAD / CAM) laboratorium, Ergonomie laboratorium en Simulation laboratorium. Onze studenten hebben de mogelijkheid om hun praktische vaardigheden te ontwikkelen door het individueel gebruik van laboratoriumapparatuur. Tegen het einde van de bacheloropleiding, worden de studenten voorzien van de kennis en het vermogen om een ​​veelbelovende carrière in de industrie of graduate studies voort te zetten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Yasar University
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
12,000 USD
voor het volledige programma
Locations
Turkije - İzmir, İzmir
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - İzmir, İzmir
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan