Lees de Officiële Beschrijving

Doctor of Philosophy in Business Informatics


We accepteren op dit moment aanvragen voor semester 1/2013. Beurzen zijn beschikbaar.


Doelstellingen van het programma: De snelle verdere ontwikkeling van de informatie- en communicatietechnologie hardware, firmware en software is aanzienlijk beïnvloed de manier waarop organisaties bij het beheren van hun bedrijf. Het is noodzakelijk geworden voor het management om de hoogte van deze nieuwe ontwikkelingen worden als ze rijden nieuwe zakelijke initiatieven van het management en de technologische punten van standpunten.

Om aan de vraag te voldoen, wordt DPUIC het aanbieden van een Doctor of Philosophy in Business Informatics voor zakenlieden en leiders die willen hun huidige vaardigheden aan te vullen met een up-to-date inzicht in en kennis van de informatie- en communicatietechnologie-rijke zakelijke omgeving. Dit programma is ook bedoeld om onderzoek in de informatie- en communicatietechnologie te verbeteren.


 
Studenten in dit programma zal:

  • Hebben een duidelijk inzicht in de informatie- en communicatietechnologie-rijke zakelijke omgeving.
  • Verwerven onderzoek vaardigheden die nodig zijn voor IT strategische planning voor de toekomst van een organisatie te bepalen.
  • Word senior managers die up-to-date kunnen houden met de vooruitgang van informatie- en communicatietechnologie om de bedrijfsvoering en beheer relevant.
Semesters:


Semester 1: augustus.-december.

Semester 2: januari-mei

Zomer: juni - augustus


 
Programma Tijdschema:

Zaterdag en zondag 9:00-04:00

Postgraduate Toepassingen Accepted: DPUIC accepteert Toelating Application gedurende het hele jaar; kan echter inkomende postdoctorale studenten pas beginnen hun studie in Semester 1 of Semester 2.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Dhurakij Pundit University's International College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Juni 2019
Duration
3 jaar
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum