Phd

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom Woon de Universiteit van Cincinnati PhD-programma?

De universiteit van Cincinnati Lindner College of Business PhD-programma is een stage-stijl model waarin u de geschiedenis en de huidige stand van het onderzoek zullen leren in uw gebied van concentratie en vervolgens uit te voeren oorspronkelijke onderzoek om inzicht verwerven in uw vakgebied en de overdracht van die kennis naar anderen via het onderwijs. Om te zorgen dat u deze doelstellingen als doctoraatsstudent te bereiken, zul je beginnen werken nauw samen met de faculteit leden uw eerste dag in de Universiteit van Cincinnati PhD-programma.

De primaire taak van de Universiteit van Cincinnati Lindner College of Business PhD-programma is om toekomstige business school faculteit die niet alleen in en over de disciplines waarin ze werken te leren trainen, maar ook kennis op die disciplines door het genereren en het gedrag van oorspronkelijk onderzoek . Dat is een belangrijke reden waarom onze PhD afgestudeerden gaan om uit te blinken in zowel publieke als private business schools in de Verenigde Staten en over de hele wereld.

Alle studenten toegelaten tot de universiteit van Cincinnati Lindner College of Business PhD-programma in aanmerking komen om vier jaar financiële steun ontvangen via zowel assistentschappen en beurzen met extra financiële middelen beschikbaar conferentie reizen en onderzoek te ondersteunen.

Campus

onderzoek Concentraties

De universiteit van Cincinnati Lindner College of Business PhD in Business Administration programma heeft zes gebieden van de concentratie:

  • Boekhouding
  • economie
  • financiën
  • beheer
  • afzet
  • Operations, Business Analytics & Information Systems

In elke concentratie, studenten leren van de beste en hebben mogelijkheden om te onderzoeken en te leren in hun vakgebied. Het onderzoek in alle concentraties gegenereerd door onze promovendi en docenten vraagstukken met betrekking tot nationaal en internationaal belang. Elk programma is flexibel en afgestemd op de behoeften van onze individuele studenten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Cincinnati Carl H. Lindner College of Business has repeatedly been named one of the top business schools in the United States by sources such as U.S. News & World Report, Bloombe ... Lees meer

The University of Cincinnati Carl H. Lindner College of Business has repeatedly been named one of the top business schools in the United States by sources such as U.S. News & World Report, Bloomberg Businessweek and The Princeton Review. Lees Minder