Politiek: Geschiedenis, Theorie, Wetenschap Phd Programma

LUISS Guido Carli University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Politiek: Geschiedenis, Theorie, Wetenschap Phd Programma

LUISS Guido Carli University

De PhD-programma in de politiek: Geschiedenis, theorie, Wetenschap, Volledig in het Engels gedoceerd, is gericht op het geven van de deelnemers de vaardigheden die nodig zijn om te beginnen aan een academische of professionele loopbaan in de internationale instellingen, NGO's, publieke en private onderzoeksinstituten, en de politieke en institutionele communicatie.

Het doel van het PhD-programma is om de tools die nodig zijn om het huidige debat in de filosofie en politieke theorie, politiek, wetenschap en politieke geschiedenis in te voeren en een forum waarin dit debat kunnen blijven en evolueren in een voortgezette academische en internationaal relevante context te bieden leveren . Het programma, in samenwerking met het Centrum voor Ethiek en Global Politics (CEGP), sinds 2004, is gericht op een interdisciplinair perspectief op de hedendaagse mondiale politieke studies aan te bieden.

De gehele lengte van het programma is drie jaar. De cursussen deel wordt gehouden in het eerste studiejaar. Het tweede en het derde jaar zijn over het algemeen gewijd aan het onderzoek en kan een research fellowship periode in het buitenland (in overleg met de promotor en met de Raad van Hoogleraren) omvatten. Onlangs is het programma verrijkt met de medewerking van het Internationaal Centrum voor Democratie en democratiseringen (ICEDD) en de Italiaanse Center for Electoral Studies - Centro Studi Italiano Elettorali (CISE).

rwyj

De aanvraag voor toelating moeten online worden ingediend vóór 20 april 2017- h 12:00 Om voor ons om uw aanvraag is het noodzakelijk dat u een volledige aanvraag in te dienen te overwegen. U moet alle gevraagde documenten te uploaden, en verstrekt correct scheidsrechter gegevens via onze online applicatie systeem.

nu van toepassing

De Ph.D. Programma in de politiek: Geschiedenis, theorie, Wetenschap, In samenwerking met het Centrum voor Ethiek en Global Politics (CEGP), sinds 2004, is gericht op een interdisciplinair perspectief op de hedendaagse mondiale politieke studies aan te bieden. De faculteit bestaat uit zowel Italiaanse als internationale professoren. Het programma heeft ingeschreven meer 30 studenten in de laatste drie jaar, met meer dan vijftig procent van de buitenlandse studenten. Onlangs is het programma is verrijkt met de medewerking van het Internationaal Centrum voor Democratie en democratiseringen (ICEDD) en de Italiaanse Center for Electoral Studies - Centro Studi Italiano Elettorali (CISE).

Plekken om te studeren:

  • filosofie en politieke theorie (ethiek en toegepaste filosofie, politieke en sociale filosofie, ethiek van de internationale betrekkingen en mensenrechten theorieën)
  • politicologie, met bijzondere aandacht voor de democratie en democratisering, electorale studies, globalisering, internationale betrekkingen en internationale politieke economie
  • epistemologie, methodologie van het onderzoek, kwantitatieve methoden
  • geschiedenis van de politiek, internationale betrekkingen, instellingen, politieke gedachtegoed van de XIX en XX eeuw

De gehele lengte van het programma is drie jaar. De cursussen deel wordt gehouden in het eerste studiejaar. Het tweede en het derde jaar zijn over het algemeen gewijd aan het onderzoek en kan een research fellowship periode in het buitenland (in overleg met de promotor en met de Raad van Hoogleraren) omvatten. Het programma is in het Engels.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
Gratis
Information
Deadline
Contact school
Locations
Italië - Rome
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Oct. 2018
Italië - Rome
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school