Postdoctorale Professionele Masters (ppm)

Keck Graduate Institute

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Postdoctorale Professionele Masters (ppm)

Keck Graduate Institute

De Postdoctorale Professional Masters (PPM) is een baanbrekende professionele master voor postdoctorale studenten met een achtergrond in wetenschap en techniek.

Deze geaccrediteerde masters degree helpt PhD wetenschappers en ingenieurs het verwerven van de business en management vaardigheden die nodig zijn om senior management posities na te streven binnen de life sciences industrie of beginnen aan ondernemende ventures die bedoeld zijn om technologieën ontwikkeld in de laboratoria te commercialiseren.

Het programma curriculum richt zich op de unieke zakelijke omgeving binnen de life sciences. Cursussen combineren traditionele opleiding in kwesties zoals competitieve strategie en marketing met gespecialiseerde onderwerpen zoals de rol van regulering en medische vergoedingen bij het bepalen van de levensvatbaarheid van life science marktkansen.

Het programma omvat ook cursussen in de boekhouding, financiën, en gedrag in organisaties die zal helpen wetenschappers en ingenieurs te begrijpen hoe bioscience bedrijven worden beheerd. Deze vaardigheden zijn vaak essentieel in staat te stellen een effectieve samenwerking tussen de technische en zakelijke medewerkers van life science bedrijven.

Programma studenten die geïnteresseerd zijn in de lancering van hun eigen bedrijf hebben de mogelijkheid in te schrijven voor gespecialiseerde cursussen in ondernemerschap. Dit aanbod omvat cursussen gericht op het opbouwen en beheren van ondernemende organisaties, evenals een toegepaste opleiding waarin teams van studenten ontwikkelen business plannen voor de opkomende life science bedrijven. Postdoctorale studenten in dit programma deel te nemen aan KGI's sluitstuk Team Masters Project teams van 3-5 studenten die werken aan de industrie gesponsorde projecten in aanvulling op de cursussen van de negen-maanden durende programma.

sterke bedrijfsnetwerk KGI's biedt afgestudeerden met een unieke brug uit de academische wereld naar de life sciences industrie. Deze netwerken begint bij inschrijving in het PPM-programma als de studenten profiteren van rondetafelgesprek sessies die studenten in staat stellen de industrie leiders te ontmoeten, evenals alumni die werkzaam zijn in de toegepaste biowetenschappen vandaag.

PROGRAMMA FEITEN

 • Post-doctorale studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van hoger level management posities, of het starten van een eigen bedrijf in de life sciences industrie.
 • Degenen met PhD graden in de wetenschappen of techniek of artsen kunnen een aanvraag indienen.
 • Een 9 maand of twee semester programma, met januari of september startdata.

PROGRAMMA OVERZICHT

De PPM academische programma bestaat uit drie elementen:

 1. Vereiste management cursussen. Deze cursussen zullen studenten te helpen ontwikkelen MBA niveau vaardigheden in het beheer van gebieden die van wezenlijk belang zijn voor de bio-industrie. Zij zullen ook helpen de leerlingen vertrouwd maken met de dynamiek van de industrie in de verschillende segmenten van de bio-industrie. Dit onderdeel van het PPM is identiek aan het certificaat Bioscience Management.

 2. Keuzevakken. Deze cursussen vergemakkelijken van de ontwikkeling van geavanceerde kennis in lijn met elke student carrière belangen. Veel PPM studenten kiezen voor een geavanceerde business courses te nemen op het gebied van het internationale bedrijfsleven, ondernemerschap, en / of operations management, vaak in combinatie met één of meerdere cursussen in de klinische-regulatory affairs. Andere studenten kiezen voor een reeks van geavanceerde technische en klinische-regelgeving cursussen die behoren tot een segment of functioneel gebied van de bio-industrie waarin ze geïnteresseerd zijn in werken, zoals medische diagnostiek, drug discovery en ontwikkeling, of bioprocessing nemen. Bij KGI deze worden vaak aangeduid als "richten nummer courses" of "hoofdvakken." 3. Team Masters Project (TMP). Het PTB project is een contract research project gesponsord door een bioscience bedrijf. TMP projecten bestaan ​​uit 4-5 studenten, een faculteit adviseur, en een corporate liaison van de sponsoring bedrijf. TMP teams zal worden verstrekt kantoorruimte, een begroting, en alle andere middelen die nodig zijn om het project te voltooien. Een grote verscheidenheid aan TMP projecten worden elk academisch jaar gesponsord. Sommige projecten zijn vooral business-georiënteerde (bijvoorbeeld bestaande uit marktonderzoek, business development, of gerelateerde zakelijke doelen), terwijl anderen zijn meer technische en kan op basis van laboratoriumonderzoek. De meeste TMP projecten duren de gehele studiejaar (bijvoorbeeld twee semesters) en omvatten een scala van project doelen en mijlpalen.

Vanwege de omvang van het werk betrokken zijn, de TMP cursus (bestaande uit één bedrijf gesponsord project) telt voor 2 studiepunten per semester.

PROFESSIONELE ONTWIKKELING

In aanvulling op de professionele ontwikkeling curriculaire onderwijs, KGI biedt ook tal van co-curriculaire activiteiten gericht op professionele ontwikkeling gedurende het hele jaar. Deze ervaringen kunnen studenten helpen poetsen hun professionele vaardigheden op het gebied van schriftelijke en mondelinge communicatie, interviewen, en het werken in teams. Deskundigen uit het bedrijfsleven vaak zal zijn op de campus om lezingen te geven, deelnemen aan rondetafelgesprekken, of een ontmoeting met studenten tijdens netwerkbijeenkomsten. Veel (misschien wel de meeste) KGI studenten uiteindelijk vinden hun baan door middel van contacten die via co-curriculaire activiteiten of industrie gesponsorde academische programma's, zoals de TMP. Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​e-portfolio-systeem gebruiken om samen te stellen en te documenteren hun professionele activiteiten om de communicatie met potentiële werkgevers te vergemakkelijken.

PPM Specifieke Co-curriculaire Events

Tijdens het academiejaar KGI organiseert drie co-curriculaire programma's die specifiek ontworpen om de behoeften van PPM studenten te ontmoeten: 1. Roundtable Speaker Series. Onderscheiden personen uit de bio-industrie zal een ontmoeting met PPM studenten, meestal tijdens de lunch, om hun carrière, de industrie ervaringen te bespreken, en gaan in discussie met PPM studenten.

 1. Bedrijfsbezoeken. PPM studenten, als groep, zal reizen naar bioscience bedrijven of verwante organisaties in Zuid-Californië. Hierdoor kunnen de studenten vertrouwd te raken met belangrijke bedrijven in de regio, tour laboratoria en andere faciliteiten te worden, en de contacten met leidinggevenden van deze bedrijven te maken.

 2. Mentorprogramma.

Meer ervaren professionals uit de industrie kan van onschatbare waarde bronnen van loopbaanadvies alsmede van de industrie contacten. KGI heeft een breed netwerk van contacten in de industrie, met meer dan 50 bio-gerelateerde bedrijven vertegenwoordigd op de Raad van Advies KGI Corporate en de Board of Trustees. Alle geïnteresseerde PPM studenten krijgen de kans om te werken met Office van Career Services KGI om een ​​mentor te worden gegeven.

Instituut-Wide Co-curriculaire Events

PPM studenten zijn ook van harte welkom om deel te nemen in alle andere co-curriculaire evenementen. Een gedeeltelijke lijst van de soorten van co-curriculaire evenementen gepland voor het academisch jaar zijn onder meer: ​​1. "Focus vrijdagen" - Studenten in de tweejarige MBS programma doorgaans inschrijven voor een reeks van keuzevakken rond een carrière-georiënteerde "major" tijdens hun tweede jaar. KGI biedt vijf majors: The Business of Bioscience, Bioprocessing, Devices & Diagnostics, Farmaceutische Discovery and Development, en Klinische en Regulatory Affairs. Dit jaar KGI organiseert een vrijdag industrie-evenement rond elk van deze belangrijke thema's. Focus vrijdag omvatten speakers, rondetafelgesprek panelen, en netwerken evenementen waar managers en wetenschappers uit bedrijven die de gegeven aandacht spoor gebied zal worden uitgenodigd voor de campus. Wat nog belangrijker is, is dit een kans voor alle studenten om een ​​beter begrip van een focusgebied te krijgen, zelfs als ze niet van plan om geavanceerde cursussen binnen het.

 1. Professional Skills Workshops - KGI studenten krijgen de gelegenheid om deel te nemen aan een verscheidenheid van workshops hebben, wat de nadruk op praktische gebieden zoals interviewen en te hervatten voorbereiding voor banen industrie, en een aantal zeer complexe, zoals intellectueel eigendomsrecht. De meeste professionele vaardigheden workshops zullen worden gehouden op vrijdagmiddag.

Inschrijvingsopties

De PPM-programma kan worden genomen in drie configuraties: 1. Full-time programma te beginnen in september. Studenten selecteren van deze optie voert u de PPM-programma in 9 maanden, wonende te KGI tijdens een normale academiejaar. Studenten nemen meestal 6 studiepunten per semester, met inbegrip van de TMP project. Een voordeel van dit programma is dat studenten kunnen eindigen in 9 maanden, plus de studenten "in synch" normale academiejaar KGI en kan gemakkelijk profiteren van co-curriculaire gerelateerde professionele ontwikkeling zowel kansen als normale oriëntatie week KGI's. Hoewel het niet mogelijk is een bedrijfsstage vervullen met geregistreerd als KGI student onder de optie 9 maanden, is het mogelijk om een ​​stage vullen vóór of na het voltooien van het programma.

 1. Full-time programma start in januari. Bij deze optie studenten zich inschrijven in het programma voor een volledige 12 maanden kalenderjaar. Een voordeel van deze optie is dat de studenten tijdens de zomer in KGI industrie stageprogramma kunnen deelnemen. Hoewel KGI niet stages te garanderen, het Instituut heeft jarenlange contacten met tal van werkgevers geïnteresseerd in het werven van KGI studenten voor betaalde stages. De januari begintijd schept uitdagingen voor studenten, maar in dat studenten niet "in synch" met een normale academiejaar en co-curriculaire activiteiten KGI's.

 2. Part-time programma. Het is mogelijk om in te schrijven in de PPM-programma op een part-time basis, meestal tijdens het werk. Er zijn twee plannen voor het nemen van het programma part-time: a. Vier semester optie. Dit is de meest voorkomende part-time optie, en geeft studenten de mogelijkheid om te werken aan de mate part-time meer dan twee academiejaren. Studenten die deze optie het nastreven normaliter alle benodigde inleidende management cursussen en een aantal keuzevakken in het eerste jaar, en de TMP en extra keuzevakken in het tweede jaar.

b. Drie semester optie. Het is mogelijk om cursussen te volgen in deeltijd voor een academisch jaar, en vervolgens inschrijven full-time voor een derde academische semester aan de mate af te maken. Deze optie neemt een zorgvuldige planning, als student twee volle semesters (4 studiepunten) van de TMP Natuurlijk moeten nemen om af te studeren. Studenten die deze optie het nastreven zouden in het algemeen moeten inschrijven in de TMP tijdens het tweede en derde semester van hun PPM residency.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Jan. 2019
Duration
Duur
9 - 36 maanden
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Claremont, Californië
Startdatum : Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan