Read the Official Description

Het doctoraat in het onderwijs is een unieke kans voor ervaren professionals om een ​​op de praktijk gerichte hogere graad te behalen. De EdD houdt zich bezig met onderwijs in de breedste zin van het woord, van de eerste tot de volwassen leeftijd. Het is relevant voor alle onderwijsinstellingen en studenten komen uit een reeks van achtergronden die verder gaan dan het traditionele onderwijs, zoals de liefdadigheidssector, de gevangenis en maatschappelijk werk.

Hoor van huidige studenten, Janine FitzGerald en Andrew Lees:

Deelnemers met een interesse in ongelijkheid, diversiteit, duurzaamheid en inclusie (thema's binnen het domein van sociale rechtvaardigheid) zullen veel baat hebben bij het werken met een diverse groep leeftijdsgenoten en docenten met verschillende achtergronden. Iedereen die met de EdD verbonden is, deelt een engagement voor het concept van sociale rechtvaardigheid, dat ten grondslag ligt aan ons werk in het onderwijs en breder onderzoek bij LSBU. De nauwe samenwerking tussen de Universitaire Onderzoekscentra, LSBU's Doctoral Academy en masterprogramma's biedt kansen om met gelijkgestemde onderzoeksactieve peers samen te werken binnen een levendige en ondersteunende leergemeenschap.

Mogelijkheden voor accreditatie van eerder geleerd onderwijs zijn beschikbaar voor deelnemers met een passende achtergrond, waaronder belangrijke publicaties, postdoctoraal onderwijs en onderzoekservaring, en dit moet worden besproken met de Admissions Tutor die ook de APEL-processen op verzoek toelicht.


Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode


modules

Jaar 1

  • Waar is een opleiding voor?
  • Het kritiseren van kritieke problemen bij onderwijsverandering en ontwikkeling

Jaar 2

  • Onderzoek naar kritische kwesties in onderwijsverandering en ontwikkeling
  • Vraagstukken en controverses in onderzoek

Vanaf jaar 3

  • Onafhankelijk onderzoek en proefschrift


employability

Hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk vereist in toenemende mate een doctoraatsniveau en een Britse doctoraat verdient meestal de voorkeur. Deelnemers die promotie wensen te maken of een carrière in het onderzoek of op hogere posities in het onderwijs willen ontwikkelen, hebben baat bij een doctoraat. De mogelijkheid om onderweg te publiceren voor publicatie is ingebouwd in het EdD-programma. Publiceren in gerefereerde tijdschriften is vooral belangrijk voor deelnemers die een carrière in de academische wereld willen ontwikkelen.

Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

  • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
  • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

posities

Aangezien de EDD een praktijkgericht professioneel doctoraat is, is een vorm van duurzame toegang tot de werkplek (inclusief vrijwilligerswerk en zelfstandig ondernemerschap) essentieel.

Onderwijzen en leren

U zult via Moodle profiteren van een up-to-date virtuele leeromgeving en actief worden aangemoedigd om gebruik te maken van het uitgebreide scala aan ondersteunende diensten van de universiteit. Toegang tot een ervaren relevant toezichtsteam is ingebouwd in de onderzoeks- en proefschriftfase.


Toelatingseisen

De cursus is in de eerste plaats bedoeld voor masters-afgestudeerden met een brede opleiding achtergrond (waaronder de LSBU MA in het onderwijs of MSc in Education for Sustainability) en voor universitaire medewerkers met belangen in onderwijs en leren, evenals andere professionals in aanverwante gebieden.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Program taught in:
Engels

See 20 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
5 jaar
Deeltijd
Prijs
4,350 GBP
Jaar 1 parttime VK / EU-vergoeding: £ 4350; Jaar 1 deeltijd Internationaal tarief: £ 6562,5
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Jan. 2020
Application deadline

Sept. 2019

Jan. 2020