Lees de Officiële Beschrijving

Geconfronteerd met de uitdagingen die moeten worden
Nieuwe managers
TE BEREIKEN
Succes en de duurzaamheid
YOUR BUSINESS

DOELSTELLINGEN

  • Het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten in een context van grote diversiteit en multiculturele zakelijke omgevingen, waarin de leider nodig heeft om zijn rol te herdefiniëren en hun rijgedrag te heroverwegen uit andere conceptuele en operationele kaders.
  • Zorg voor zelfdiagnose tools waarmee u actieplannen voor de voortdurende verbetering van haar rol als een zakelijk leider vast te stellen, om zo tot een geleidelijke en systematische integratie van management vaardigheden, die hen in staat om hun resultaten en de bedrijven die ze leiden optimaliseren.
  • Integratie van communicatie en menselijk talent management vaardigheden, die het mogelijk maken om de productiviteit van het team werk te vergroten en tegelijkertijd de verhoging van het niveau van betrokkenheid van de mensen, het positief beïnvloeden van de bestuurders van het klimaat enquêtes, het verbeteren kennelijk de resultaten daarvan.
  • Het ontwikkelen van vaardigheden in digitale productiviteit, zowel voor zichzelf en voor zijn team, het beheer van doeltreffende instrumenten op te nemen om een ​​echte gezamenlijk werk te bereiken, zelfs in omgevingen beïnvloed door virtualiteit teams.
  • Leer de essentiële praktijken van coaching, zowel bestuurlijke en ontologische, dus de effectieve leden van zijn team aanvraag om te werken op de ontwikkeling en bijgevolg op de prestaties en resultaten van elk van haar medewerkers.
  • Optimaliseer onderhandelingsvaardigheden, die in staat zal stellen om win-win relaties met hun omgeving, alsmede instrumenten om ongelijke onderhandelingen in geglobaliseerde omgevingen aan te pakken en om conflicten effectief op te lossen.

ontvangers

Managers met een minimum ervaring van 3 jaar in hogere functies, die een persoonlijke lading en proberen om zowel hun persoonlijke management vaardigheden te ontwikkelen, net als zijn team, bezorgd over het optimaliseren van de resultaten van uw bedrijf.

Studieplan

  • Zelfmanagement · 40 uur.
  • TALENT MANAGEMENT · 30 HS.
  • COLLABORATIVE WERKUITRUSTING · 30 uur.
  • ONDERHANDELINGEN SUCCESVOLLE en geschillenbeslechting · 30 uur.

Certificaat

Universiteit van Californië in Irvine - Uitbreiding en ADEN International Business School, uitgereikt Specialisatie Certificaat in Management Skills (^) die samen voldoen aan de programma-eisen.

Daarnaast PMI® PDU's beurzen voor studenten PMP® gecertificeerd om hun professionele certificering opnieuw te valideren.

(^) Certificaten van permanente vorming, die geen titel of diploma bewijst, die worden uitgegeven in de Verenigde Staten.

Methodologie

ADEN heeft een interactief leren pedagogisch model genaamd MODEL TRANSFER PERICLES, dat de overdracht van verworven kennis naar de werkplek met een praktische aanpak stelt ontwikkeld; ontwikkelde een interactieve virtuele gemeenschap met een klaslokaal supplement.

Om behoud en de toepasbaarheid van een digitaal en karton, te versterken op basis van wiskundige modellen die het mogelijk maken om te ervaren en situaties spelen binnen de zakelijke wereld, waar de beslissingen worden genomen en de gevolgen daarvan wordt geverifieerd op een intensief gebruik van simulatoren is gedaan speelse omgeving.

De evaluatie programma bestaat uit multiple-choice toetsen in de online modus, integratieve case en de praktijk met een simulator die is ingeschreven in de virtuele gemeenschap.

Dit programma wordt ondersteund door aanvullende literatuur geschreven door de faculteit ADEN dat de deelnemers opgeleverd.

Opleiding te volgen in:
Engels
Spaans
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
130 uur
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019, Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019, Feb. 2020