Lees de Officiële Beschrijving

Kean University's Psy.D. in gecombineerde en geïntegreerde School en Klinische Psychologie programma legt gelijke nadruk op zowel onderzoek en klinische opleiding. De gecombineerde en geïntegreerde karakter van het programma stelt studenten in staat om de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te oefenen in een verscheidenheid van de toegepaste instellingen benadrukken inter-professionele samenwerking te verwerven. Naast de uitgebreide klinische opleiding, krijgen de studenten de mogelijkheid om deel te nemen in het onderzoek in alle jaren van het programma, waardoor het beroep bevorderen door middel van wetenschappelijke bijdragen. Ze zullen naar verwachting ook basis-en geavanceerde competenties in School Psychologie en Klinische Psychologie te verwerven, culminerend in aanmerking te komen voor een passende certificering en licentiestatus.

Tijdens deze 5-jarige opleiding zullen de studenten kern professionele competenties te ontwikkelen, met de nadruk op de beoordeling, interventie, onderzoek en wetenschappelijk onderzoek, diversiteit, leiderschap en de professionele relatie, onder anderen. Naast de cursussen, zullen de studenten externships voltooien in zowel de klinische psychologie en de school, met de optie om een ​​derde Externship voltooien tijdens hun vierde jaar. Studenten zullen ook een scriptie en een stage te voltooien voordat hij in aanmerking om hun Psy.D. ontvangen in gecombineerde en geïntegreerde School en Klinische Psychologie.

Dit wordt mogelijk gemaakt door slechts accepteren een cohort van 12 studenten per jaar.

Voor meer informatie over de Psy.D. leren in gecombineerde en geïntegreerde School en Klinische Psychologie, bezoek http://grad.kean.edu/doctoral-programs/combined-and-integrated-school-and-clinical-psychology.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Kean University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
5 jaar
Voltijd
Prijs
- http://grad.kean.edu/tuition-and-fees