PsyD in klinische psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een nieuwe kijk op de beroepspraktijk

De Psy.D. in Clinical Psychology curriculum biedt innovatieve cursussen in psychologie om studenten voor te bereiden op de professionele praktijk, inclusief kern-, klinische en onderzoekscursussen. Het kerncurriculum biedt een basis voor de klinische en onderzoekscursussen en ondersteunt de evoluerende relatie van de student met klinische betrokkenheid.

De Psy.D. in Clinical Psychology is ontworpen om te voldoen aan de educatieve vereisten voor de licentie van de staat California Psychologist. De Psy.D. in Clinical Psychology voldoet ook aan de onderwijseisen voor de staat Californië MFT-licentie (Board of Behavioral Sciences, Senate Bill 33, Section 4980.36, Business and Professions Code), en de staat Californië Licensed Professional Clinical Counselor (LPCC), (Senate Bill 788, sectie 4999.33, Wetboek van beroepen en beroepen), op voorwaarde dat veldwerk wordt gedaan in overeenstemming met de BBS-vereisten.

'Om te veranderen wat is, moeten we spreken over wat is geweest, om ons voor te stellen wat zou kunnen zijn

—Adrienne Rich

Concentraties beschikbaar

 • Transformatief leiderschap
 • Ontwikkelingscoaching
 • Gezondheidscoaching
 • Transformatief leren
 • Sociale kunst
 • Expressieve en bewegingskunsten
 • Klinische psychologie
 • Diepte psychologie
 • Transpersoonlijke psychologie
 • Integrale psychologie
 • Yoga en psychologie
 • Somatische psychologie
 • Organisatieontwikkeling

psychology, psyche, mask

Educatieve doelstellingen

 • Leiderschapscapaciteiten ontwikkelen die professionele betrokkenheid bij het beroep van psychologie bevorderen.
 • Om creatieve onderzoekspraktijken en vaardigheden te ontwikkelen.
 • Sleutelconcepten en belangrijke principes van psychopathologie verwoorden en toepassen op alle niveaus van menselijke systemen.
 • Passend gebruik van middelen voor psychologische beoordeling implementeren met een gespecialiseerd bewustzijn van individuele verschillen en culturele diversiteit.
 • Competenties ontwikkelen om principes en praktijken van transformatief leren in klinische contexten te brengen.

Graduatievereisten

 • Studenten die deelnemen met een bachelordiploma moeten 133 studiepunten (1080 uur) behalen, waarvan 25 studiepunten afkomstig zijn van veldwerk (750 uur).
 • Studenten die deelnemen aan het programma met een gekwalificeerd masterdiploma (Advanced Standing) moeten 117 studiepunten (920 uur) behalen, waarvan 25 studiepunten afkomstig zijn van veldwerk (750 uur).
 • Studenten moeten 6 residenties bijwonen. (Of 5 residenties indien toegelaten met Advanced Standing)
 • De voltooiing van een originele klinische casestudy is vereist.
 • Zestig uur persoonlijke therapie in een individuele, paar-, familie- en / of groepsomgeving zijn vereist. In sommige gevallen kan deze ervaring worden opgedaan voordat u zich inschrijft voor het graduate-programma van Meridian.
 • Studenten hebben een maximum van acht jaar vanaf hun initiële inschrijvingsdatum om de PsyD te voltooien.
 • Studenten in de Ph.D. in Psychology en PsyD in Clinical Psychology kunnen de MA in Psychology-graad behalen tijdens hun inschrijving als ze voldoen aan de MA-graadvereisten op weg naar het behalen van een doctoraat aan Meridian.

Toelatingseisen

 • Voor toelating tot de masteropleidingen van Meridian is een bachelordiploma vereist.
 • Studenten dienen een online aanvraagformulier in samen met documenten zoals officiële transcripties, een persoonlijke verklaring en aanbevelingsbrieven. De toelatingscommissie beoordeelt alle aanvragen en nodigt geselecteerde kandidaten uit om door te gaan naar een interview. Meer informatie is beschikbaar op de pagina Aanvraagprocedure.
 • Van alle studenten wordt verwacht dat ze de Engelse taal beheersen, aangezien alle instructies bij Meridian in het Engels worden aangeboden.
 • De status Advanced Advanced kan worden aangevraagd door studenten die een aanvraag indienen voor een van de doctoraatsprogramma's psychologie met een masterdiploma psychologie of een equivalent daarvan.

Academische structuur

De academische structuur van Meridian geeft studenten de flexibiliteit om door de curriculaire architectuur van de universiteit te navigeren op manieren die aansluiten bij hun passies, professionele doelen en andere levensverplichtingen.

De structuur is ontworpen om een diverse studentenorganisatie te dienen, die over de hele wereld woont, verschillende culturele en klinische visies heeft voor hun carrière en zich in verschillende stadia van hun professionele reis bevindt.

Studenten schrijven zich in voor een opleiding, kunnen een concentratie kiezen en zich per kwartaal inschrijven voor één of meerdere cursussen. Naast kerncursussen voor de specifieke opleiding en ankercursussen die de Transformative Learning-intentie van Meridian's curriculum vertegenwoordigen, selecteren studenten keuzevakken die aansluiten bij hun Meridian-concentratie, achtergrond en loopbaan.

Leerformaat

Het hybride leerformaat van Meridian is ontworpen om studenten in staat te stellen hun afgestudeerde onderwijs in een flexibel tempo voort te zetten, waarbij asynchrone cursussen worden gecombineerd via het aangepaste sociale leerplatform van de universiteit, Pivot, live cursusvideogesprekken met docenten, synchrone betrokkenheid van studentengemeenschappen en on-site residenties van een week . Door innovatieve online onderwijsmethodologieën te combineren met rijke videogesprekken en diepe verblijfsverbindingen ter plaatse, stelt het leerformaat van Meridian studenten in staat om lokaal bij te dragen en wereldwijd waar te nemen.

Elk kwartaal volgen studenten een of meer online cursussen van zeven weken. Dit schema biedt studenten de tijd tussen kwartalen om uit te rusten, betrokken te zijn en zich voor te bereiden. Bovendien wonen studenten per academiejaar ten minste twee wekenlange residentie bij, totdat ze aan hun residentie-eisen voldoen. Residenties lopen het hele jaar door van maandag tot en met vrijdag in Meridian's Bay Area Centre en andere wereldwijd verspreide locaties. Studenten kunnen verblijfsdata en -locaties selecteren op basis van hun persoonlijke omstandigheden en professionele ambities.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Meridian University is dedicated to enabling human development through wise transformative impact across multiple domains of the public and private sectors with global reach and local value. Meridian’ ... Lees meer

Meridian University is dedicated to enabling human development through wise transformative impact across multiple domains of the public and private sectors with global reach and local value. Meridian’s graduate degree programs in Business, Psychology, Education, and Transformative Leadership enable students to combine passion with a profession in service to larger social, cultural, ecological, and developmental goals. Meridian is accredited by the WASC Senior College and University Commission and approved by the US Department of Education for participation in the Federal Student Aid program. WASC is the Department of Education recognized regional accreditor for such schools as the University of California at Berkeley, UCLA, and Stanford University. Meridian’s licensable degrees have been recognized by the California Board of Behavioral Sciences and Board of Psychology for over 25 years. Lees Minder