Algemene Voorwaarden

De volgende tekst beschrijft de voorwaarden voor het gebruik van www.masterstudies.com 's website en de diensten die daarmee samenhangen, zoals gecreëerd en wordt beheerd door Masterstudies Marketing Group. Lees deze zorgvuldig. Door het gebruik van deze website geeft u aan dat u instemt met de gebonden te zijn door deze voorwaarden en bepalingen. Masterstudies Marketing Group kan herzien en te actualiseren deze voorwaarden en bepalingen op elk gewenst moment, dus regelmatig deze pagina bezoeken om de tekst te herzien, want het is bindend voor u. De termen "U " en "Gebruiker " worden gebruikt in de gehele tekst met betrekking tot alle personen en / of entiteiten toegang tot deze website voor welk doel of reden.

&nbsp

Gebruik van de inhoud en eigendomsrechten
Door het gebruik van deze website accepteert u en stemt ermee in dat alle inhoud en het materiaal beschikbaar op het, zoals tekst, logo's, afbeeldingen, foto's, en software, worden beschermd door Noorse en internationale auteursrecht, merkenrecht en andere wetten.Alle inhoud en materiaal zijn het eigendom van Masterstudies Marketing Group of haar leveranciers van inhoud of klanten. Masterstudies Marketing Group behoudt zich het exclusieve recht voor de samenstelling van de inhoud van deze website (wat betekent dat het verzamelen, arrangeren en display). Dit recht wordt beschermd door Noorse en internationale wetten op het auteursrecht. Door het gebruik van deze website gaat u ermee akkoord niet te vangen, te verkopen, in licentie geven, distribueren, publiceren, wijzigen, aanpassen, wijzigen, kopiëren, reproduceren, of de inhoud van deze website hergebruiken op een andere manier voor enig publiek of commercieel doel. Het is verboden te kopiëren of aanpassing van de HTML-code die Masterstudies Marketing Group maakt en gebruikt voor het genereren van de webpagina's. Deze code wordt ook beschermd door het auteursrecht.U bent uitdrukkelijk verboden om de veiligheid van deze website (bijvoorbeeld door middel van, maar niet beperkt tot, het gebruik van een apparaat schenden, software of procedure die verstoren of trachten te interfereren met de goede werking van deze website, het gebruik van een apparaat of instrument om Navigeer deze website anders dan die welke door Masterstudies Marketing Group, proberen te ontcijferen, te decompileren, uit elkaar halen of een van de software reverse-engineering die samen een deel van de website, het verspreiden of poging tot virussen, Trojaanse paarden, wormen, of andere apparaten die verspreid zijn ontworpen of bedoeld zijn om te verstoren, beschadigen of met enige informatie, software, hardware of communicatiesystemen) bemoeien.

&nbsp

Verloop van gebruik
Het is toegestaan ​​om de inhoud van deze website te bezoeken voor uw persoonlijk, niet-commercieel gebruik, op voorwaarde dat u dit doet zonder schending van het auteursrecht en andere eigendomsrechten, en op voorwaarde dat u deze website niet te gebruiken voor enig doel dat onwettig is of verboden door deze voorwaarden. U accepteert deze website niet te gebruiken op een manier die onwettig, beledigend, bedreigend, intimiderend, obsceen, lasterlijk, haatdragend of op enige andere wijze inbreuk op deze voorwaarden en bepalingen. Tijdens het gebruik van deze website, aanvaardt u om geen onjuiste of valse informatie over jezelf, of alle informatie die geen deel uitmaakt van uw eigen CV, of een ongevraagde reclame of zakelijke voorstellen, of kettingbrieven en ongewenste e-mail te plaatsen. Als gebruiker van deze website en de service, bent u verantwoordelijk voor uw eigen communicatie en voor de gevolgen van uw vacature.

&nbsp

Aansprakelijkheid van Masterstudies Marketing Group
De inhoud van deze website kunnen onnauwkeurigheden of typografische fouten bevatten. U gebruikt deze website en de inhoud ervan op eigen risico. Er worden periodiek wijzigingen aangebracht in deze Website en de inhoud ervan, en kan te allen tijde. Masterstudies Marketing Group is niet verplicht om uw gebruik van deze website controleren of de inhoud van uw sessie te behouden. Masterstudies Marketing Group heeft geen controle in voor de juistheid van de informatie geplaatst door gebruikers. Masterstudies Marketing Group kan actie ondernemen om het gebruik van deze website dat aansprakelijkheid kan creëren om Masterstudies Marketing Group te voorkomen.

&nbsp

Afwijzing van garanties en gevolgschade
Masterstudies Marketing Group geen garantie dat deze website zal werken ononderbroken of vrij van fouten, of dat de website of de server die hem beschikbaar maakt vrij zijn van computervirussen of andere schadelijke apparaten. Alle inhoud van deze website wordt verstrekt "as is " zonder enige garanties van welke aard dan ook, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk. Masterstudies Marketing Group geen garantie dat deze website, de inhoud, het gebruik of de resultaten van het gebruik correct, nauwkeurig, tijdig of anderszins betrouwbaar. Masterstudies Marketing Group is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het gebruik van deze website die illegaal of op enigerlei wijze inbreuk op deze voorwaarden en bepalingen.In geen geval mag Masterstudies Marketing Group aansprakelijk voor enige directe, indirecte of gevolgschade die voortvloeit uit uw gebruik of onmogelijkheid om deze site te kunnen gebruiken.

&nbsp

Links naar andere sites
Deze website bevat links naar websites van derden. Masterstudies Marketing Group biedt deze koppelingen alleen voor uw gemak aan u en niet als een goedkeuring van de inhoud van deze websites van derden, waarvoor Masterstudies Marketing Group draagt ​​geen verantwoordelijkheid. U krijgt toegang tot gekoppelde websites van derden op eigen risico.

&nbsp

Schadeloosstelling

U stemt ermee in te verdedigen, schadeloos te stellen, en te vrijwaren Masterstudies Marketing Group, haar bestuurders, werknemers, vertegenwoordigers en agenten, van en tegen alle aansprakelijkheden, claims, acties, eisen of uitgaven, met inbegrip van maar niet beperkt tot juridische en boekhoudkundige kosten, te weten of die volgen uit uw gebruik of misbruik van deze website of uw inbreuk op deze voorwaarden en bepalingen.

&nbsp

Weergaveadvertenties

Masterstudies Marketing Group heeft geïmplementeerd Display Advertising en maakt gebruik van Doubleclick, een Google Analytics voorzien van op basis van Display Advertising. U kunt opt-out van Google Analytics voor Display Advertising en aanpassen van het Google Display Netwerk advertenties met behulp van deVoorkeuren Manager. U kunt ook de opdracht van de Google Analytics geen gegevens over uw website bezoeken naar Google Analytics door het downloaden en installeren van de Google Analytics Opt-out Browser Add-on voor uw huidige webbrowser.

&nbsp

Contact informatie
Zie contact informatie voor meer informatie details.


Pagina laatst bijgewerkt 7.Maart 2013