Studie PhD's in Singapore

PhD Opleidingen in Singapore 2018/2019

Studie in Singapore

Hoger Onderwijs in Singapore

Gekarakteriseerd als toonaangevende en geselecteerd voor de eervolle vermelding bij Britian 's minister van Onderwijs, Singapore ' is het systeem van hoger onderwijs ontwikkeld tot een leidende kracht die helpt bij het bevorderen van zijn reputatie als een van de wereld 's werelds toonaangevende centra voor financiële groei en technologische vooruitgang. Zes nationale universiteiten in Singapore zijn in de top 50 van de wereld: de Nanyang Technological University, de Singapore University of Technology and Design, de Nationale Universiteit van Singapore, de Singapore Institute of Technology, de Singapore Management University en de SIM University. Deze universiteiten bieden undergraduate en postgraduate opleidingen Accountancy, Information Systems Management, Bedrijfskunde, Economie, de Sociale Wetenschappen, Rechtsgeleerdheid en Informatica.

Singapore heeft ook polytechnische hogescholen die zijn ontworpen om studenten op te leiden voor banen die de economische en technologische ontwikkeling van de natie te steunen. Momenteel, Singapore biedt vijf hogescholen voor studenten die wensen om een ​​niet-academische graad die hen in staat stelt om het personeelsbestand onmiddellijk in na het voltooien van het programma verdienen. Een diploma behaald bij een hogeschool is vergelijkbaar met een associate 's diploma of beroepsopleiding certificaat en duurt minder dan twee jaar in beslag.

Internationale studenten mogen tot 16 uur per week werken terwijl ingeschreven full-time bij een Singapore universiteit. Studenten die voor een studie visum nodig te bewijzen dat ze vloeiend Engels door het verstrekken van de resultaten van een test van het Engels als vreemde taal (TOEFL), een General Certificate of Secondary Education (GCSE), of een Internationaal Engels Language Testing System (IELTS ).Zij moeten ook een acceptatie brief hebben ontvangen van een universiteit of hogeschool evenals pasfoto's en documentatie waaruit hun geschiktheid om een ​​universitaire opleiding (middelbare school diploma, bijvoorbeeld) in te voeren.

Daarnaast zullen internationale studenten nodig hebben om een ​​lokale sponsor die is een Singaporese burger voordat ze kunnen een aanvraag voor een studentenvisum aanvragen. Sommige universiteiten en hogescholen kunnen niet bepalen sponsoring, dus studenten moeten bij hun beoogde school van eigen keuze te bepalen of sponsoring nodig. Visa verwerking kan een tot twee maanden duren, afhankelijk van de geldigheid van een student 's papierwerk en hoeveelheid documentatie. Alle applicaties zijn online te worden ingediend bij de Immigratie-en IJkpunten Authority of Singapore (SOLAR), waarin alle informatie die nodig is om een ​​student 's binnenkomst in Singapore ' s hoger onderwijs te vergemakkelijken biedt.

 

Waarom studeren in Singapore?

Studenten afstuderen van Singapore 's universiteiten zijn consequent gerangschikt uitzonderlijk hoog op evaluaties van wetenschappelijke en wiskundige kennis. In feite werden Singaporees studenten gerangschikt op nummer een op basis van statistisch onderzoek uitgevoerd door de Internationale Vereniging voor de Evaluatie van leerprestaties organisatie. Bovendien is de Nanyang Technological University en de National University of Singapore worden beschouwd als een van de top 50 onderwijsinstellingen in de wereld. Daarnaast zullen de studenten ook genieten van Singapore 's uitstekende gezondheidszorg systeem dat de World Health Organization geldt als de zesde beste in de wereld.

Universiteiten in Singapore

Universiteiten in Singapore

Feiten over Singapore

De Republiek Singapore bestaat uit het belangrijkste eiland Singapore, aan de zuidpunt van het Maleisisch schiereiland tussen de Zuid-Chinese Zee en de Indische Oceaan, en 58 nabijgelegen eilanden. Singapore is de vierde grootste financiële centrum van de wereld 's, en de haven is een van de vijf drukste havens ter wereld. De economie is sterk afhankelijk van de export en het verfijnen van ingevoerde goederen, met name in de industrie, die 26% van Singapore 's het BBP in 2005 vormden. In termen van koopkrachtpariteit, Singapore heeft de op twee na hoogste inkomen per hoofd van de bevolking in de wereld.

 

Hoofdstad: Singapore
Officiële Talen: Engels, Maleis, Chinees en Tamil
Overheid: Unitary parlementaire constitutionele republiek
Bevolking: 5312400
Bruto Binnenlands Product: $ 327.557000000000
Valuta: Singapore dollar (SGD)
Tijdzone: (UTC 8)