Studie Doctoraats Programma's in de Verenigde Staten

Doctors of Philosophy in de Verenigde Staten 2018/2019

Studie in de VS

Hoger onderwijs in de VS

Hoger onderwijs is de VS is beschikbaar voor alle die ervoor kiezen het. Er zijn veel financiële plannen hulp, waaronder leningen, subsidies en beurzen die beschikbaar zijn in Amerikaanse scholen zijn. Mensen reizen vaak naar de Verenigde Staten, op zoek naar verschillende opties hoger onderwijs.

Studeren in de USA biedt een rijke culturele en sociale ervaring, evenals een volledige, goed afgeronde benadering van onderwijs die je niet kunt vinden zo gemakkelijk elders. De USA biedt een volledig menu hoger onderwijs dat studenten voor het leven voorbereidt na de universiteit, zodat ze kunnen kiezen om ofwel een verblijf in de Verenigde Staten of terugkeren naar hun vaderland na het voltooien.

Enkele van de meest prestigieuze universiteiten in de Verenigde Staten onder meer Harvard, Yale, en Purdue. Maar er zijn vele andere universiteiten binnen elke staat die een breed curricululm en bepaalde cursus studie in een gekozen gebied te bieden.UCLA in Los Angeles staat bekend om hun uitstekende filmprogramma, bijvoorbeeld, maar Stephen Spielberg en George Lucas woonde California State University, een goed voorbeeld van hoe je niet hoeft te een ivy league school te gaan om een ​​goede opleiding te krijgen.

 

De opbouw van een academisch jaar

Het academisch jaar in de VS begint normaal in de herfst, meestal in eind augustus, maar sommige termen kan eerder beginnen. Sommige academische yearsw zijn verdeeld in twee semesters, wat in vier kwartalen, en sommige in drie kwartalen. Het is belangrijk voor studenten die naar de VS om alles op zijn plaats voor de start data, dus ze moeten controleren met het college ze van plan om te wonen voor hun geplande data en aanvangstijden.

 

Collegegeld en de lengte van de studie

Collegegeld variëren van verschillende universiteiten, dus contact op met de school u van plan bij te wonen voor de exacte kosten.De duur van de opleiding varieert ook, afhankelijk van welke mate je van plan bent om na te streven. Bijvoorbeeld, de CNA licentie alleen duurt ongeveer een jaar en een half, terwijl Pre-Law duurt ongeveer drie tot vier jaar in de meeste gevallen.

 

Studie mogelijkheden voor internationale studenten

Internationale studenten kunnen kiezen uit een breed scala van opleidingen en loopbaantrajecten om hun leren te verbeteren en mogelijkheden bieden om hun carrière bij terugkeer naar hun geboorteland. Er zijn ook veel internationale groepen studenten beschikbaar op de campus op Amerikaanse scholen.

Onderwijs uit de VS stelt studenten in staat om hun opleiding voort te zetten na hun studie en hen in staat stelt om een ​​geavanceerde carrière, werk in onderzoek en ontwikkeling, of andere capaciteiten dan hun jaren op school te zoeken.

 

Student visa

Student visa nodig zijn en deze moeten up-to-date te zijn op het moment van aankomst.Zoek uit of u verplicht bent om een ​​F-1 of een M-1 visum hebben - dit is afhankelijk van de studierichting. De Amerikaanse ambassade is het beste aanspreekpunt om deze informatie te weten te komen. Er is meestal ook informatie over de school website van het uitleggen van de gegevens over visa voor die school. Zorg ervoor dat u deze begrijpt voordat het bijwonen van de school.

Universiteiten in Verenigde Staten

Universiteiten in Verenigde Staten

Feiten over Verenigde Staten

Bij 3.79 miljoen vierkante mijl (9.830.000 km 2) in totaal en met ongeveer 315 miljoen mensen, de Verenigde Staten is het derde grootste land door landoppervlak en bevolking. Het is een van de wereld 's meest etnisch diverse en multiculturele naties, het product van immigratie op grote schaal uit vele landen.   De geografie en het klimaat van de VS is ook zeer divers, met woestijnen, vlaktes, bossen en bergen die ook naar huis aan een grote verscheidenheid van wilde dieren.


Hoofdstad: Washington DC
Officiële Talen: Engels
Overheid: Federale presidentiële constitutionele republiek
Bevolking: 316130000
Bruto Binnenlands Product: $ 15.685 Biljoen
Valuta: Amerikaanse dollar ($) (USD)
Tijdzone: (UTC -5 tot -10)

Vind jouw opleiding in Verenigde Staten