University of Northampton DBA - Doctoraat in Bedrijfskunde

Stafford Global

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

University of Northampton DBA - Doctoraat in Bedrijfskunde

Stafford Global

Het doctoraat in bedrijfsadministratie (DBA) biedt een nieuwe route naar een doctoraatskwalificatie die specifiek is ontworpen voor ervaren leiders in de private, publieke en derde sector. In tegenstelling tot een traditionele Ph.D., biedt de DBA kandidaten de mogelijkheid om een ​​bijdrage te leveren aan kennis door middel van de "nieuwe toepassing van theorie" in plaats van de "ontwikkeling van nieuwe theorie". Het resultaat is een verbeterde capaciteit in thought leadership voor organisatorische verandering en een grotere paraatheid voor senior management en / of consultancy-rollen.

Northampton Business School is genomineerd door de Times Higher Education (de prime HE-publicatie in het VK en onderdeel van de The Times-groep) voor Outstanding Business School van het jaar nu voor 2013, 2014 en 2015: ongekend 3 jaar op rij. (Slechts zes Britse business schools worden jaarlijks genomineerd voor de 120 bestaande).

De University of Northampton is de 'hoogste klimmer' in de 2014 Complete University Guide-ranglijst, nadat ze 39 plaatsen naar de 62e plaats was gestegen.

De Universiteit van Northampton loopt voor op het nationale gemiddelde in de jaarlijkse Nationale Studenten Enquête (NSS) met een algemene tevredenheid van 86% en is de derde hoogste hoogste universiteits-klimmer in het VK.

Ondersteunde afstandsonderwijsmethode: Het DBA-afstandsonderwijsprogramma kan overal in het Midden-Oosten worden uitgevoerd, omdat we faciliterende technologieën gebruiken om uw betrokkenheid bij het cursusteam, medestudenten en cursusmateriaal mogelijk te maken. Het wordt ondersteund door face-to-face-sessies in de VAE, door docenten van de University of Northampton.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten aan alle van de volgende criteria voldoen:

  • een masterdiploma behalen in een bedrijfsgerelateerd onderwerp dat in de afgelopen tien jaar is voltooid
  • een minimum van vijf jaar werkervaring hebben, waarvan ten minste enkele op een hoger niveau dienen te zijn
  • worden ingezet in een leiderschaps- / managementrol die in staat is de uitvoering van de leerresultaten van het programma te ondersteunen

Beoordeling

U kunt een verscheidenheid aan beoordelingsmethoden verwachten die zijn ontworpen om uw leren te ondersteunen en de ontwikkeling van vaardigheden bij het communiceren en verdedigen van uw ideeën op doctoraal niveau. Beoordelingstypen die worden gebruikt tijdens de gefaciliteerde modules omvatten; essay, seminarpresentatie en debat, portfolio, onderzoeksverslag, reflecterend rapport, onderzoeksvoorstel, viva voce.

De onderzoeksscriptie wordt beoordeeld aan de hand van een scriptie van 40.000 woorden en een Viva voce-onderzoek.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 12, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
48 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
38,000 USD
Locations
Kroatiƫ - Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Qatar - Qatar Online
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Arabische Emiraten - United Arab Emirates Online
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan