Wet En Het Bedrijfsleven PhD-programma

LUISS Guido Carli University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Wet En Het Bedrijfsleven PhD-programma

LUISS Guido Carli University

De PhD-programma Law and Business, Onderwezen in het Italiaans, is gericht op het aanbieden van een geavanceerd driejarige opleiding van de studie dat zowel de theoretische en praktische aspecten van de wettelijke en regelgevende kwesties met betrekking tot de markten en het bedrijfsleven vanuit een nationaal, Europees, internationaal en comparatief perspectief combineert.

Het programma is niet alleen gebaseerd op de analyse van relevante theoretische modellen, maar ook op het oplossen van praktische zaken. Het programma, dat de vraag naar hooggekwalificeerde professionals adressen, zorgt ervoor dat promovendi te bereiken een aanzienlijk niveau van academische en onderzoeksinstellingen autonomie, samen met een voldoende capaciteit voor kritiek en analyse. Door middel van onderzoek, academische activiteiten en deelname aan seminars en cursussen, zullen de studenten werken aan het verkrijgen van een solide academische basis voor alle gebieden van specialisatie. Daarom moeten promovendi in staat zijn om te onderzoeken en te analyseren in de diepte, in een interdisciplinaire wijze, het theoretisch en empirisch onderzoek thema's van het programma. Studenten zullen 6/9 maanden in het buitenland door te brengen in een buitenlandse universiteit of wetenschappelijke instelling waar ze in staat om de vereiste credits te verdienen zal zijn.

rwyj

Richtsnoeren voor het schriftelijk examen

In het schriftelijk examen worden de kandidaten gevraagd om een ​​essay te schrijven over een onderwerp dat ze kunnen kiezen uit zes getrokken onderwerpen, ongeacht de wetenschappelijke kader van hun onderzoeksproject.

Specifieker:

  • Voor elk van de drie PhD curricula twee velden, zoals hieronder aangegeven, worden geïdentificeerd. Dit betekent dat over het algemeen, zijn er zes velden;
  • Voor elk veld wordt één onderwerp getrokken uit de drie verschillende onderwerpen die door de Commissie onder de specifieke thema's die voor elke Field (zie de lijst voor elk veld) suggereerde.

De kandidaten zullen niet worden opgeroepen om het schriftelijk examen af ​​te leggen tot ten minste 20 dagen na de datum van publicatie van deze toegelaten tot het examen in kwestie.

Non-Italiaanse burgers en Italiaanse burgers die in het buitenland wonen kunnen het essay in het Engels te schrijven. Ze zullen echter moeten bewijzen tijdens het mondeling examen, een voldoende kennis van het Italiaans.

NU TOEPASSEN

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
Gratis
Information
Deadline
Contact school
Locations
Italiƫ - Rome
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Sept. 2018
Italiƫ - Rome
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school