Read the Official Description

PhD in de wiskunde (3de cyclus)

Voorwaarden van Entry


Van toepassing kunnen zijn om de cyclus van studies die leiden tot de graad van doctor:


a) Houders van master's degree of juridische equivalent;

b) diploma houders Bachelor's, houders van een bijzonder relevante academische of wetenschappelijke curriculum erkend als waaruit blijkt dat de capaciteit om deze cyclus van studies te bereiken door het Wetenschappelijk Comité van het PhD;

c) houders van een academische, wetenschappelijke en professionele curriculum erkend als een aantasting van het vermogen om deze cyclus van studies te bereiken door het Wetenschappelijk Comité van het promotietraject.


Studie Programma-eisen


De toegangsvoorwaarden worden opgesomd in artikel 4 van de specifieke regeling van de PhD in de wiskunde. Om het doctoraal programma in te voeren, moet de kandidaat voldoen aan de vereisten van artikel 30 van de besluitwet 74/2006 en ook die bedoeld in artikel 6 van het Algemeen Reglement van de ULHT.

Van toepassing kunnen zijn voor de toegang tot de opleiding die leidt tot de graad van doctor: a) Houders van een master's degree of juridische equivalent; b) degree houders De bacheloropleiding die een relevante academische of wetenschappelijke curriculum erkend als waaruit blijkt dat de capaciteit om deze cyclus van studies te volbrengen te houden; c) Houders van een wetenschappelijke en professionele curriculum dat wordt erkend als waaruit blijkt dat de capaciteit om deze cyclus van studies te volbrengen.


Doelen


De student geniet van de NIM contacten met andere onderzoekscentra, de aanwezigheid van een bezoek aan de wetenschappers, het organiseren van conferenties en regelmatige seminars.


De doelstellingen van de cursus de overname van:


- Een hoog niveau van wetenschappelijke cultuur en een systematische kennis van een wetenschappelijke veld;

- Expertise en onderzoek methodologieën domeinnaam;

- Mogelijkheid om hun collega's de resultaten van hun onderzoek gebied te communiceren;

- Vaardigheden die kritisch vrijgave te analyseren, evalueren en synthetiseren van nieuwe ideeën;

- Mogelijkheid om zelfstandig te ontwikkelen onderzoek;

- Competenties te ontwerpen en te leiden onderzoeksprojecten


Kennis, vaardigheden en competenties te verwerven


De promovendus zal vaardigheden die u zal toestaan ​​om zelfstandig wetenschappelijk onderzoek en onderzoeksprojecten leiderschap te ontwikkelen verwerven


Onderzoek


Tussen 2002 en 2009 is het departement Wiskunde van FFMCC verkregen FCT financiering voor drie onderzoeksprojecten, waarvan de laatste in samenwerking met de Faculteit van Wetenschap en Technologie, Universiteit van Coimbra.


In de periode tussen 2009 en 2011 werden in totaal 73 wetenschappelijke artikelen gepubliceerd.


De wetenschappelijke coördinator van de cursus was een gast naar het project "Quantum Meetkunde en Quantum Gravity" join - Networking programma van de European Science Foundation (ESF).


De faculteit, de onderzoeksactiviteiten ontwikkeld en opgezet met Excellence Research Centres relaties zorgen voor de integratie van de promovendus in de academische wereld en voegt het in een zeer dynamische onderzoeksomgeving.


Comments


Faculteit van de afdeling Wiskunde De afdeling Wiskunde heeft zijn eigen faculteit, meestal jonge, dynamische en zeer productief wetenschappelijk. Alle docenten zijn lid van het Research Centrum voor Wiskunde en de meeste van hen maken deel uit van erkende excellentie onderzoekscentra en geëvalueerd door FCT.


Wetenschappelijke Gebieden


Wiskunde;

Program taught in:
Engels

See 7 more programs offered by Universidade Lusófona de Humanidades e Tecnologias »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum