Read the Official Description

Zelfstudie PhD in International Business Management

Het Doctor of Philosophy (PhD) -programma is ontworpen voor twee soorten kandidaten: ervaren bedrijfsleiders die graag "iets terug willen doen" en helpen bij de ontwikkeling van toekomstige bedrijfsleiders door effectieve opvoeders te worden; en innovatieve leraren en / of onderzoekers vastbesloten om impact te maken door bij te dragen aan de lichaamskennis in de door hen gekozen disciplines. Promovendi leren om een ​​verschil te maken door te schrijven, spreken, onderwijzen, onderzoeken, raadplegen en ondernemende ondernemingen aangaan.

Het programma benadrukt een goed begrip van het management zoals het wordt toegepast en geïnterpreteerd in organisaties, sectoren en culturen. Elke kandidaat ontwikkelt de onderzoeks- en onderwijsvaardigheden om nieuwe perspectieven op de managementpraktijk te genereren en aan te moedigen. Het is ontworpen om het curriculair leiderschap te benadrukken en om zich te concentreren op toegepast en theoretisch onderzoek dat de instructie en onderwijsresultaten verbetert.

ISM biedt kandidaten de mogelijkheid om aan hun diplomavoorwaarden te voldoen door een combinatie van seminars op een of meer van onze locaties en via e-learning. Seminarielocaties buiten Parijs zijn verpakt als programma's van twee weken. Dit stelt promovendi in staat een goed inzicht te krijgen in het bedrijfsbeleid, de cultuur van de landen en biedt hen de kans om te communiceren met nieuwe docenten en bedrijfsleiders.

Kandidaat profiel

  • Educatieve achtergrond - Houd een bachelordiploma of equivalent van een geaccrediteerde niet-gegradueerde instelling en voltooi het masterprogramma
  • Werkervaring - Gemiddelde van tien jaar senior managementervaring
  • Talen - Een sterke beheersing van geschreven en gesproken Engels is verplicht

Specialisatie-opties:

  • Internationale zaken
  • ondernemerschap
  • Financiën
  • Leiderschap in het hoger onderwijs
  • Strategische technologie

Waar

Naast de Parijse seminars biedt het programma studenten de mogelijkheid om zakelijke contacten te leggen en een academische studie te volgen in enkele van 's werelds belangrijkste commerciële hoofdsteden met strategische partnerschappen van ISM: aan de St. John's University in New York, Amity University in New Delhi, HSM Educação in São Paolo, de universiteit van Kaapstad in Kaapstad en de Fudan University in Shanghai.

Internationale combinaties

De programma's New York, New Delhi, São Paulo, Kaapstad en Shanghai vertegenwoordigen ongeveer 2,5 studiepunten per week studie, met een totaal van 5 studiepunten mogelijk per sessie. Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​van de drie sessies van twee weken bij te wonen, aangeboden in New York.

Program taught in:
Engels

See 1 more programs offered by ISM - International School of Management »

Last updated June 6, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
4 - 7 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
91,728 USD
€ 69.017 voor sponsorbedrijven
By locations
By date
Begindatum
Mar. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Einddatum

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum