Studie Doctoraten in Zwitserland

Doctors of Philosophy in Zwitserland 2018

Studie in Zwitserland

Hoger onderwijs in Zwitserland

Zwitserland heeft tien "kantonale " universiteiten evenals twee Institutes of Technology die worden beschouwd als de federale facitlities hoger onderwijs. Daarnaast worden tal van colleges verspreid over het hele land om een ​​groeiend aantal internationale en lokale studenten tegemoet te komen. Universiteiten en hogescholen in Zwitserland zich aan het semester schema, met de winter semester duurt van oktober tot maart en de zomer semester blijven van april tot juli.

Er zijn drie fundamentele academische graden gegeven in Zwitserland: de licentie, het diploma en de PhD. Het verkrijgen van een "Lizentiat " en een diploma overeenkomen met het equivalent van het verkrijgen van een Amerikaanse master 's degree. De meeste studenten verdienen een licentie en diploma binnen vier tot vijf jaar. Studenten moeten deze twee graden eerst verdienen voordat ze een doctoraat na te streven.

Potentiële studenten moeten een aanvraag voor aan de instelling voor hoger onderwijs van hun keuze, waarin de verwachte vakgebied. Kopieën van de examenresultaten, een curriculum vitae en alle andere graden of certificaten die acceptatie kunnen beïnvloeden in de school moet ook worden opgenomen in het pakket. Na de aanvaarding, zullen de studenten nodig hebben om hun land contact 's Zwitserse ambassade voor informatie betreffende toelating procedures voor Zwitserland. Bovendien zullen alle studenten moeten bewijzen dat ze financieel stabiel tijdens zijn studie aan een Zwitserse hogeschool of universiteit te bieden.

Alle studenten moeten een state-erkende looptijd certificaat of een ander certificaat dat wordt erkend als gelijkwaardig aan de volwassenheid certificaat van de universiteit waaraan zij zijn aanvaard. Naast het hebben van uitstekende cijfers, moeten de studenten voldoende kennis van de universiteit 's overwegend gesproken taal bezitten alvorens aan die universiteit.

Bij aankomst in Zwitserland, zullen de studenten moeten een verblijfsvergunning te verkrijgen bij de plaatselijke politie. Zij moeten een geldig paspoort, brief van aanvaarding van de universiteit en een bankafschrift of een ander document te controleren of zij over voldoende financiële middelen aanwezig zijn, terwijl in school. Deze verblijfsvergunning moet elk jaar u het bijwonen van een Zwitserse instelling voor hoger onderwijs worden vernieuwd.


Prominente Zwitsers Universiteiten

Populaire universiteiten in Zwitserland zijn:

  • Universiteit van Bern (meestal Duitstalige)
  • Universiteit van Genève (vooral Franstalig)
  • Universiteit van Lausanne (Franstalig)
  • Zwitsers Federaal Instituut voor Technologie Zürich (Duits en Engels sprekend)

 

Zwitserland heeft ook vele particuliere hogescholen, beeldende kunst universiteiten en pedagogische universiteiten die diploma's erkend door de Zwitserse Conferentie van Kantonale ministers van Onderwijs, of het EDK bieden.

Collegegeld voor het bijwonen van een Zwitserse universiteit of hogeschool varieert tussen 2.000 Zwitserse frank tot 8000 Zwitserse francs, misschien meer, afhankelijk van de universiteit en studierichting.

 

Ziektekostenverzekering

Iedereen die in Zwitserland woont langer dan drie maanden moet een soort van dekking van de gezondheidsverzekering te dragen, of het nu in Zwitserland gevestigde of erkend door een ander land. Studenten afkomstig uit landen die internationale dekking bieden kan niet naar Zwitserland 's compulsury verkrijgen ziektekostenverzekering.

 

Waarom studeren in Zwitserland?

Zwitserland staat bekend om zijn innovatieve onderzoek en ontwikkeling van de industrie, zodat studenten proberen aan belangrijk in biotechnologie, genetica, zullen geneesmiddelen en andere cutting-edge, gezondheids-en medische-gerelateerde carrières vinden Zwitserse hoger onderwijs vol met uitzonderlijke wetenschappelijke en technologische programma's. Afwisselend, zijn de Zwitserse ook zeer gerespecteerd voor hun financiële en zakelijk inzicht. Studenten streven naar een carrière in de financiële sector zal ook ontdekken dat Zwitserse universiteiten bieden uitgebreide opleidingen voor zakelijke en financiële majors.

Universiteiten in Zwitserland

Universiteiten in Zwitserland

Feiten over Zwitserland

Zwitserland, gelegen in Centraal-Europa, is het land van de Alpen. Haar hoogste piek is de Dufourspitze op 15.203 ft (4.634 m) aan de Zwitserse kant van de Italiaanse grens, een van de 10 toppen van de Monte Rosa-massief. Het grootste deel van Zwitserland is samengesteld uit een bergachtig plateau begrensd door de grote massa van de Alpen in het zuiden en door de Jura aan de noordwestelijke

 

Kapitaal: Geen, de facto hoofdstad is Bern
Officiële Talen: Duits, Frans, Italiaans en Reto-Romaans
Overheid: regisseur bondsrepubliek met elementen van directe democratie
Bevolking: 8014000
Bruto Binnenlands Product: $ 363.421000000000
Valuta: Zwitserse frank (CHF)
Tijdzone: (UTC 1)