Keystone logo
België

Beste universiteiten voor PHD Opleidingen in België 2023

Aantal instellingen: 64
  • Rotterdam, Nederlanden
  • Bilbao, Spanje
  • + 5 meer

  De European University of Post-Industrial Cities (UNIC) is in 2020 opgericht met als doel inclusief onderwijs te bieden aan een nieuwe generatie studenten. Een alliantie van 10 Europese universiteiten gevestigd in postindustriële steden en gefinancierd door de Europese Commissie, werkt hand in hand met stadsinstellingen om ervoor te zorgen dat stedelijke kwesties op een voor alle leerlingen toegankelijke en inclusieve manier worden meegenomen in onderwijs en onderzoek. De alliantie lanceert haar eerste gezamenlijke masteropleiding in 2023 en is op zoek naar studenten die de postindustriële transformaties van hun steden zullen bevorderen en hoogopgeleide afgestudeerden zullen worden in nieuwe wetenschappelijke disciplines die inspelen op de behoeften van de veranderende economie in Europa en rond de wereld.

  • Liège, België

  Word lid van een Business School van wereldklasse die wordt erkend door dubbele accreditatie. HEC Liège is internationaal geaccrediteerd, een weerspiegeling van onze toewijding om onze studenten op te leiden volgens de hoogste internationale normen van uitmuntendheid. Naast onze onderscheidingen (leden van de Conférences des Grandes Ecoles, BSIS-awards, enz.), zijn we er trots op deel uit te maken van de top 1% van business schools wereldwijd die dubbel zijn geaccrediteerd door zowel EQUIS als AACSB voor al onze activiteiten (van bachelor tot doctoraat en al het uitvoerend onderwijs). Dit komt de waarde van het diploma HEC Liège op de nationale en internationale arbeidsmarkt ten goede.

  • Canterbury, Verenigd Koninkrijk
  • Etterbeek, België
  • + 2 meer

  University of Kent is een wereldwijd erkende universiteit. We inspireren onze afgestudeerden om uitstekende dingen te doen in de wereld.

  • Beerzel, België

  Het IC Institute biedt buitengewone, hoogwaardige evenementen, onderwijs- en onderzoeksdiensten voor Enterprise/Business/IT-architecten en Senior Management.

  • Ghent, België

  De Universiteit Gent is een top 100 universiteit en een van de grootste universiteiten in België. Onze 11 faculteiten bieden meer dan 200 opleidingen aan en doen diepgaand onderzoek binnen een breed scala aan wetenschappelijke domeinen. Gent University Global Campus is ook de eerste Europese universiteit in Songdo, Zuid-Korea.

  • Ghent, België
  • Alcoi, Spanje
  • + 2 meer

  De Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur is een van de grootste faculteiten van de Universiteit Gent. Het combineert state-of-the-art onderzoek met eersteklas onderwijs op alle belangrijke technische en architectuurgebieden. De faculteit zet sterk in op internationale betrekkingen. Het biedt een breed scala aan Engelstalige masterprogramma's en is actief in alle grote uitwisselingsprogramma's. Door onderzoekssamenwerking en educatieve banden met Europese topinstellingen streeft de faculteit ernaar haar internationale perspectief verder te versterken.

  • Antwerp, België

  Het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen, België, bevordert de vooruitgang van wetenschap en gezondheid voor iedereen, door middel van innovatief onderzoek, geavanceerd onderwijs, professionele diensten en capaciteitsopbouw van partnerinstellingen in het Zuiden. Voor ons zijn wetenschappelijke excellentie en maatschappelijke impact twee kanten van dezelfde medaille.

  • Ghent, België
  • Leuven, België
  • + 1 meer

  Vlerick Business School is een drievoudig geaccrediteerde, internationale business school in het hart van Europa – nummer één in de Benelux voor executive education en 19 in Europa. We hebben specifieke expertise in Digitale Transformatie, Ondernemerschap & Innovatie, Gezondheidszorg, Energie en Financiële Diensten. Naast onze nauwe banden met de KU Leuven en de Universiteit Gent – en onze strategische allianties met de Universiteit van Peking en de Universiteit van Stellenbosch Business School – bouwen we voortdurend aan ons netwerk van zakelijke partners over de hele wereld.

  • Brussels, België

  De Solvay Brussels School of Economics and Management (SBS-EM) werd in 1903 opgericht door Ernest Solvay, een bekende humanist en captain of industry. Vandaag is de School er trots op deel uit te maken van de Université Libre de Bruxelles (ULB), die nu onder haar faculteiten een hoogwaardige faculteit heeft die zich toelegt op Economie en Management. Zoals altijd eerbiedigt SBS-EM de hoofddoelen van de oprichters, namelijk: leiders opleiden die het 'Homo Universalis'-ideaal nastreven, door middel van haar programma's de noodzaak van een multidisciplinair perspectief benadrukken en zich richten op kwantitatieve en wetenschappelijke benaderingen .

  • Bruges, België
  • Kortrijk, België

  Anticiperen op de toekomst, dat is wat we voor ogen hebben met onze Howest Community. We noemen onszelf atypisch, we komen met een voorsprong. We staan open voor mensen die buiten de lijntjes trekken, out-of-the-box denken, we stimuleren ondernemersbewustzijn en geven ruimte aan ondernemerschap. Dienen, versterken, zorgen: dit zijn onze waarden, de bakens die ons leiden, die tot in de haarvaten van onze gemeenschap zijn doorgedrongen. Ze maken deel uit van het Howest-DNA. In onze visie op onderwijs staan de student en zijn opleiding centraal. De samenleving en het brede werkveld zijn onze toetsstenen. Het creëren van maatschappelijke meerwaarde is ons doel.

  • Nancy, Frankrijk
  • Metz, Frankrijk
  • + 6 meer

  Université de Lorraine is een Franse openbare universiteit die haar bijna 52.000 studenten een volledige reeks studies aanbiedt, op alle gebieden en in overeenstemming met het Bologna-model (bachelor / master / doctoraat).

  • Bordeaux, Frankrijk
  • Lisbon, Portugal
  • + 4 meer

  EIT RawMaterials Academy - AMIR verbindt universiteiten, onderzoeksinstituten en bedrijven om studenten uit te rusten met technische kennis, ondernemersvaardigheden en industriële connecties om hun carrière in grondstoffen een boost te geven. We brengen studenten samen en leiden ze op om innovatie te stimuleren die een positieve invloed heeft op de waardeketen van grondstoffen, en dringende maatschappelijke uitdagingen aan om bij te dragen aan een duurzamere, groene en digitale toekomst.

  • Rotterdam, Nederlanden
  • Ghent, België
  • + 1 meer

  IMARC is het enige bestaande 2-jarige programma in de criminologie dat zich richt op grensoverschrijding, veiligheid en sociale rechtvaardigheid. Het gezamenlijke programma wordt aangeboden door drie verschillende Europese universiteiten.

  • Ghent, België

  De Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen van de Universiteit Gent is een Europese onderzoeksleider op het gebied van toegepaste biologische en levenswetenschappen of bio-ingenieurswetenschappen. We leiden generaties wetenschappers op in toonaangevend onderzoek en werken met grote impact samen met overheden en gemeenschappen, de industrie en ngo's, om innovatie en duurzaamheid in de biowetenschappen te ondersteunen en tegelijkertijd natuurlijke en door de mens gemaakte ecosystemen te beheren en te beschermen.

  • Brussels, België
  • Wiltz, Groothertogdom Luxemburg

  UBI Business School is een toonaangevende Engelstalige business school die hoogwaardige internationale Undergraduate en Postgraduate bedrijfscurricula aanbiedt met een sterke internationale dimensie en focus op digitale economie/technologie en goed burgerschap. Met drie campussen gelegen in het hart van levendige financiële centra (Brussel, Luxemburg en Shanghai), streeft UBI ernaar een mondiale omgeving te ontwikkelen om onze studenten voor te bereiden op de zakenwereld van morgen, door internationale kansen te creëren voor uw carrière en professionele ontwikkeling. Sinds 2012 ontwikkelt UBI zijn programma's in samenwerking met Middlesex University London (VK), die behoort tot de top 500 universiteiten (Higher Education Statistics Agency) en top 10 transnationale universiteiten (Times Higher Education) ter wereld. In 2023 heeft UBI Business School 5 sterren ("Excellent") ontvangen van het QS-universiteitsbeoordelingssysteem in 3 van de belangrijkste categorieën: inzetbaarheid, lesgeven en online leren.