Keystone logo
Canada

Beste universiteiten voor PHD Opleidingen in Canada 2023

Aantal instellingen: 296
  • Belleville, Canada
  • Toronto, Canada
  • + 1 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kitchener, Canada
  • Waterloo, Canada
  • + 6 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Calgary, Canada
  • Toronto, Canada
  • + 8 meer

  Het samengaan van Eurocentres en Bayswater betekent een nieuw tijdperk in internationaal onderwijs. Onze collectieve ervaring vertegenwoordigt een krachtpatser in de internationale onderwijssector van vandaag. We zijn gepassioneerd door groeiende gemeenschappen van wereldwijde denkers en ontdekkingsreizigers, in binnen- en buitenland - ongeacht hun verhaal. We hebben Bayswater Education opgezet omdat we willen dat jonge mensen uit alle lagen van de bevolking een kick krijgen door nieuwe culturen te ontdekken, nieuwe smaken te ontdekken en te leren wat er allemaal is. We zien ze als wereldgeesten, net als wijzelf.

  • Guelph, Canada
  • Ridgetown, Canada

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bordeaux, Frankrijk
  • Lyon, Frankrijk
  • + 5 meer

  Sinds de oprichting in 1993 biedt ESMA trainingen aan in de CG Animation & FX-cyclus, die voortdurend evolueert in nauwe samenwerking met animatieprofessionals die ons elk jaar ondersteunen. Dit trainingsprogramma, gelijk aan een Frans Bac + 5-niveau (RNCP-niveau 7), wordt nu internationaal erkend door de professionele wereld en wordt ondersteund door de grootste namen in animatie. Ontdek deze cursus die wordt aangeboden op onze campussen in Bordeaux, Lyon, Montpellier, Nantes, Rennes en Toulouse, evenals in Montreal, Canada. De Engelse versie van de training is beschikbaar op de campussen van Lyon en Montpellier.

  • Lac la Biche, Canada
  • Boyle, Canada
  • + 4 meer

  Ontdek eindeloze mogelijkheden en kansen door te studeren in het prachtige Noordoost-Alberta, Canada. Met een overvloed aan prachtige meren, boreale bossen en een overvloed aan fauna en flora is deze parkachtige natuurlijke omgeving een ervaring die zeker een blijvende indruk op u zal achterlaten. Elk van onze campussen bevindt zich in unieke steden met verbazingwekkende verhalen en rijke, diverse geschiedenissen die wachten om ontdekt te worden.

  • Toronto, Canada

  De University of Toronto School of Continuing Studies (UofT SCS) ondersteunt volwassen studenten met vakkundig ontworpen, niet-universitaire cursussen die klassikaal en online worden gegeven door deskundige instructeurs die erkende leiders zijn in hun vakgebied. Als integraal onderdeel van de universiteit wordt SCS gestimuleerd door UofT's intellectuele vitaliteit en hoge normen voor lesgeven en leren.

  • Madison, Verenigde Staten
  • Teaneck, Verenigde Staten
  • + 3 meer

  FDU, de grootste particuliere universiteit in New Jersey, is een non-profit, niet-sektarische instelling met meerdere campussen. FDU, opgericht in 1942, behaalde in 1948 de status van vier jaar en werd in 1956 als universiteit erkend. De universiteit biedt meer dan 100 undergraduate en graduate degree-programma's, waaronder doctoraatsprogramma's in farmacie, verpleegkunde, klinische psychologie en schoolpsychologie; en een AACSB-geaccrediteerde business school. Degree-programma's worden aangeboden op twee campussen in New Jersey en op twee FDU-locaties buiten de VS: Wroxton College, in Oxfordshire in Engeland, en de Vancouver Campus, in British Columbia, Canada.

  • Olds, Canada

  Sinds het begin als een school voor landbouw en huishoudeconomie, heeft Olds College zijn programma-aanbod uitgebreid en is het in de loop der jaren gegroeid om meer carrièregerichte programma's aan te bieden. Kook- en naailessen evolueerden naar ons gerenommeerde modeprogramma, machinelessen zijn uitgegroeid tot landbouw- en zware mechanica-programma's en landbouwvaardigheden, zoals geëvolueerd tot onze landbouwmanagement- en tuinbouwprogramma's.

  • Winnipeg, Canada

  Booth University College, gevestigd in Winnipeg, Manitoba, Canada, is een christelijke instelling die geworteld is in de 156-jarige geschiedenis van het Leger des Heils om te voorzien in de behoeften van de meest kwetsbaren in de samenleving. Wij zijn diep toegewijd aan sociale rechtvaardigheid en combineren christelijk geloof en strikte wetenschap met een passie voor service. Onze benadering van leren is verankerd in academische excellentie en gebaseerd op een visie van hoop, sociale rechtvaardigheid en barmhartigheid voor iedereen.

  • Paris, Frankrijk
  • Montreal, Canada

  De ESPI Group, opgericht in 1972 door grote vastgoedspelers, is opgericht onder associatieve status (wet van 1901) en is een particuliere instelling voor hoger onderwijs waarvan de kwalificaties worden erkend door de staat niveau 6 (Bac + 3) en niveau 7 (Bac + 5 ), of schooldiploma's, en geregistreerd in de National Directory of Professional Certifications (RNCP), met een bachelorcyclus en een professionele mastercyclus (6 specialisaties). Dankzij haar 50-jarig bestaan heeft de Groep voet aan de grond gekregen in alle vastgoedactiviteiten. Vandaag zijn onze studenten verspreid over de campussen van Parijs, Nantes, Marseille, Bordeaux, Lyon en Montpellier.

  • Toronto, Canada

  Osgoode Hall Law School, opgericht in 1889, is een van Canada's grootste en meest gerespecteerde rechtsscholen. Osgoode Hall Law School heeft een lange traditie om centraal te staan in invloedrijk en innovatief juridisch onderzoek en denken. Osgoode heeft enkele van de slimste juridische geesten opgeleid en blijft trots op zijn academische uitmuntendheid en zijn vooruitstrevende visie op de advocatuur. Osgoode-alumni zijn onder meer praktiserende advocaten en juristen, bedrijfsleiders en wetgevers, sociale activisten en rechters van het Hooggerechtshof. Door hun juridische talenten toe te passen in een breed scala van rollen en organisaties, delen ze een trotse nalatenschap die wordt samengevat in het historische motto van onze school: Door de wet naar gerechtigheid.

  • London, Canada

  King's University College aan de Western University, opgericht in 1954, is een katholieke hogeschool voor vrije kunsten die is aangesloten bij een grote universiteit van wereldklasse. King's-studenten genieten van "The Best of Both Worlds" - leren in kleine klassen onder leiding van uitstekende docenten op een kleine, prachtige campus terwijl ze genieten van de ervaringen deel uit te maken van een uitgebreide universiteit. King's studenten hebben volledige toegang tot alle faciliteiten en diensten van Western University en studeren af met een westers diploma.

  • Montreal, Canada

  Bij Kensley College zijn we ervan overtuigd dat onderwijs de enige sleutel is om de deuren van ongelooflijke kansen te openen. We streven ernaar om elke student een kans te geven om zijn / haar dromen te realiseren en in hun toekomst te regeren. Door de jaren heen hebben we geloofd in onze wortels om de passie van de student te definiëren!

  • Toronto, Canada

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...