Keystone logo
Cyprus

Beste universiteiten voor PHD Opleidingen in Cyprus 2023

Aantal instellingen: 29
  • Paphos, Cyprus

  De American University of Beirut - Mediterraneo in Pafos, Cyprus, een tweelingcampus van de American University of Beirut (AUB) in Beiroet, Libanon. AUB baseert haar onderwijsfilosofie, normen en praktijken op het Amerikaanse liberal arts-model van hoger onderwijs. De universiteit moedigt vrijheid van denken en meningsuiting aan en streeft ernaar mannen en vrouwen af ​​te studeren die zich inzetten voor creatief en kritisch denken, levenslang leren, persoonlijke integriteit, maatschappelijke verantwoordelijkheid en​ AUB opereert onder een handvest verleend door het New York State Education Department (NYSED) dat de opleidingen van de universiteit registreert. Alle afdelingen en programma's van AUB Mediterraneo zijn geaccrediteerd door het Cyprus Agency of Quality Assurance and Accreditation of Higher Education (CYQAA).

  • Calgary, Canada
  • Toronto, Canada
  • + 8 meer

  Het samengaan van Eurocentres en Bayswater betekent een nieuw tijdperk in internationaal onderwijs. Onze collectieve ervaring vertegenwoordigt een krachtpatser in de internationale onderwijssector van vandaag. We zijn gepassioneerd door groeiende gemeenschappen van wereldwijde denkers en ontdekkingsreizigers, in binnen- en buitenland - ongeacht hun verhaal. We hebben Bayswater Education opgezet omdat we willen dat jonge mensen uit alle lagen van de bevolking een kick krijgen door nieuwe culturen te ontdekken, nieuwe smaken te ontdekken en te leren wat er allemaal is. We zien ze als wereldgeesten, net als wijzelf.

  • Aglantzia, Cyprus

  De Universiteit van Cyprus streeft ernaar zich te vestigen als een baanbrekende onderzoeksinstelling die internationale wetenschappelijke erkenning in het Europese hoger onderwijs behaalt, competitieve programma's aanbiedt en een kenniscentrum wordt in de bredere Euromediterrane regio.

  • Paphos, Cyprus

  De Distance Learning Unit (DLU) aan de Neapolis University gebruikt de modernste elektronische technologie voor een platform dat studenten postdoctorale studieprogramma's in hedendaagse specialisaties biedt. Het doel van DLU is om de studenten en academici van de universiteit te ondersteunen in zowel langlopend als kortdurend afstandsonderwijs. De basisfilosofie van de DLU is om gelijkheid in toegang tot informatie en respect voor de behoeften van elke student van onze universiteit te verzekeren. Onze visie is om een eenheid te creëren die een prototype zal zijn voor afstandsonderwijs voor alle universiteiten die vergelijkbare studieprogramma's aanbieden.

  • Aglantzia, Cyprus
  • Limassol, Cyprus

  CIIM - Het Cyprus International Institute of Management is een internationale business school die in 1990 is opgericht door een groep bedrijfsleiders en een team van vooraanstaande academici die enkele van 's werelds beste business schools vertegenwoordigen. Ons doel was om, ongeacht de locatie, gebruik te maken van de beste docenten in managementonderwijs voor afgestudeerden en om hun talent en ervaring beschikbaar te stellen in Cyprus.

  • Larnaca, Cyprus

  Unicaf is het toonaangevende online platform dat betaalbaar en kwalitatief hoogstaand hoger onderwijs biedt aan achtergestelde markten, en werkt samen met gerenommeerde universiteiten in het VK, de VS, Europa en Afrika.

  • Famagusta, Cyprus

  Cyprus West University is opgericht in 2015 en gevestigd in Noord-Cyprus. Als instelling voor hoger onderwijs symboliseert het het hedendaagse aspect van Cyprus, een historisch en cultureel centrum van de Middellandse Zee.

  • Nicosia, Cyprus

  The Cyprus Institute is een internationale onderzoeksorganisatie in Nicosia, de hoofdstad van Cyprus. Het werkt onder de paraplu van de Cyprus Research and Educational Foundation, bestuurd door een internationaal befaamde Board of Trustees. Haar missie is om te dienen als een wetenschaps-, technologie- en innovatiehub voor het oostelijke Middellandse-Zeegebied en het Midden-Oosten om kwesties van regionaal belang en mondiaal belang aan te pakken.

  • Paphos, Cyprus

  Neapolis University in Cyprus is een jonge maar dynamische, snelgroeiende universiteit die sinds 2010 actief is in het hart van het charmante stadje Pafos, aan de westkust van het eiland Cyprus, en biedt bachelor-, master- en PhD-programma's in zowel het Grieks als het Engels . Door zich in te schrijven aan de Neapolis University in Cyprus, komen studenten in een hoogwaardige, stimulerende en plezierige omgeving. Het grootste voordeel van Neapolis is de kwaliteit en toewijding van de faculteit, van wie de meesten aanzienlijke ervaring hebben met lesgeven en onderzoek doen aan Europese en Amerikaanse universiteiten. Gebaseerd op een dergelijke faculteit en op een ambitieuze strategie, wordt het snel een van de beste particuliere universiteiten in Cyprus.

  • Amsterdam, Nederlanden
  • Famagusta, Cyprus

  Een universiteit voor dromers en doeners. Een universiteit voor de volgende generatie, wereldwijd techtalent. Een universiteit om aan je toekomst te beginnen.

  • Nicosia, Cyprus

  Philips University is een dynamische instelling die intellectueel stimulerende en uitdagende undergraduate en graduate studieprogramma's biedt. De programma's van Philips University zijn evenwichtig, zinvol en nuttig voor studenten. Universitaire faculteiten, met bewijs van excellentie in onderwijs en onderzoek en toewijding aan het leren van studenten, leveren de programma's.

  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • Budapest, Hongarije
  • + 62 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Strovolos, Cyprus

  De uitdagingen in de wereldeconomie van vandaag zijn enorm en voortdurend in ontwikkeling. Daarom is het logischer dan ooit om studenten die een hoger onderwijsdiploma / certificaat in het bedrijfsleven volgen, te volgen. CBS biedt via zijn programma's een scala aan academische en niet-academische ervaringen om onze studenten uit te rusten met de kwaliteiten van een moderne leider.

  • Cyprus Online, Cyprus

  Als de tweede openbare universiteit, opgericht in 2002, wil de Open Universiteit Cyprus (OUC) een belangrijke leemte in het Cypriotische hoger onderwijssysteem opvullen door geaccrediteerde diploma's voor afstandsonderwijs aan te bieden op alle niveaus (undergraduate, master en doctoral). Voortbouwend op zijn oorsprong als de enige universiteit van het land die zich toelegt op afstandsonderwijs, groeit OUC snel in academische status en algemene reputatie. De uitdagende realiteit van vandaag heeft de horizon van de OUC verbreed, waardoor Cyprus dichter bij zijn strategische doel komt: op te richten als een regionaal onderwijs- en onderzoekscentrum en een knooppunt voor zowel internationale wetenschappers als studenten in het oostelijke Middellandse Zeegebied.

  • Nicosia, Cyprus

  Een zeer oprecht welkom voor iedereen die CityU beschouwt als een ideale onderwijsinstelling die uw toekomstige academische inspanningen zal bevorderen. CityU opereert in een onpartijdig diverse gemeenschap en legt grote nadruk op het vermogen om kennis over te dragen door middel van hoogwaardige onderwijstechnieken in een omgeving die waarden weerspiegelt en integriteit aanmoedigt.