Keystone logo
Hongarije

Beste universiteiten voor PHD Opleidingen in Hongarije 2023

Aantal instellingen: 48
  • Kecskemét, Hongarije

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Budapest, Hongarije

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Miskolc, Hongarije
  • Zagreb, Kroatië
  • + 2 meer

  EIT RawMaterials Academy - TIMREX biedt studenten een unieke kans om te leren in een dynamische omgeving, gericht op echte uitdagingen. Het EIT-label, toegekend door het EIT (Europees Instituut voor Innovatie en Technologie), een orgaan van de Europese Unie, is een kwaliteitscertificaat dat alleen wordt toegekend aan excellente onderwijsprogramma's op master- en doctoraatsniveau.

  • Budapest, Hongarije

  MOME is een universiteit voor kunstenaars, ontwerpers, makers en innovators die geïnspireerd zijn door László Moholy-Nagy en werken aan het aanpakken van wereldwijde uitdagingen. In de geest van het modernisme pleitte László Moholy-Nagy voor de rol van kunst bij het vormgeven van de samenleving en het verweven ervan met technologische innovaties. We richten ons op een benadering van de hele persoon via mentoring en het creëren van een waardegedreven kunst- en ontwerpecosysteem in de CEE-regio (Centraal- en Oost-Europa).

  • Budapest, Hongarije

  Bereik je doelen, verruim je geest en wees succesvol! Studeer business, management of toerisme in de nummer één business school van Hongarije! 78% van onze studenten krijgt een baan aangeboden voordat ze afstuderen. Sluit je aan bij de 18.000 studenten uit 83 landen en beleef de beste ervaring van je leven!

  • Budapest, Hongarije

  De Hongaarse Universiteit voor Sportwetenschappen is een van de oudste, meest succesvolle en professioneel geprezen universiteiten voor onderwijs en sportwetenschap in Centraal-Europa. We respecteren en waarderen onze erfenis enorm, behouden onze tradities en verkennen voortdurend innovatieve methoden in onderwijs en onderzoek. Deze laatste voldoen aan de verwachtingen van de 21e eeuw voor het hoger onderwijs, evenals de verwachtingen van onze studenten van stevige kennis, hoogwaardige docenten en diensten, samen met geweldige buitenschoolse ervaringen.

  • Nyíregyháza, Hongarije

  De Universiteit van Nyíregyháza is een van de topinstellingen van de hogescholen in het land, waar onderzoek, hoogwaardig onderwijs en persoonlijke aandacht worden gecombineerd met een uitstekende infrastructuur.

  • Miskolc, Hongarije

  De University of Miskolc , opgericht in 1735 als een instituut voor opleidingsspecialisten voor mijnbouw en metallurgie en dat als voorbeeld dient voor vele polytechnische instituten in de wereld, heeft altijd een belangrijke positie ingenomen in de cultivatie van wetenschappen, in beroepsonderwijs en -opleiding. In de laatste decennia van de 20e eeuw ontwikkelde de Instelling zich tot een volwaardige kleurrijke universiteit met de traditionele drie technische faculteiten (Aardwetenschappen, Materiaalwetenschappen, Werktuigbouwkunde en Informatica) en de nieuwe faculteiten Economie, Recht, Kunst en Geesteswetenschappen, Gezondheidszorg en Muziek, ook cursussen van permanente educatie of hbo-opleiding. De universiteit heeft ongeveer 10.000 studenten en bijna 600 wetenschappelijke medewerkers, bijgestaan door een ongeveer gelijk aantal technische en administratieve medewerkers.

  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Helsinki, Finland
  • + 5 meer

  EIT Digital Summer School-programma's staan open voor bachelor- en masterstudenten, jonge professionals en anderen die zich willen verdiepen in opkomende digitale technologieën, willen leren hoe ze technologie kunnen omzetten in business en uiteindelijk deep-tech startups kunnen lanceren. Leer van de faculteit en het personeel van onze beste technische EU-partneruniversiteiten. Doe praktijkervaring op door middel van bedrijfscases, projectwerk en samenwerking. Scherp geprijsde lessen. Veel plezier met het ontmoeten en netwerken met gelijkgestemde studenten van over de hele wereld!

  • Sopron, Hongarije

  De belangrijkste doelen van de Universiteit van Sopron zijn het verder vergroten van haar onderzoekscapaciteiten en het bevorderen van internationalisering. De universiteit is voornemens meer opleidingen aan te bieden via Engelstalig onderwijs.

  • Budapest, Hongarije

  Ook haar rechtsvoorgangers in aanmerking genomen, is de Óbuda University een 140 jaar oude instelling. Tegenwoordig is het een belangrijke speler in het Hongaarse hoger onderwijs en een toonaangevende praktijkgerichte instelling die technisch onderwijs biedt in Hongarije, waar meer dan 12.000 studenten hun studie voortzetten. Op 1 januari 2010 werd de Óbuda University opgericht als rechtsopvolger van Budapest Tech. Óbuda University wordt gekenmerkt door het koesteren van tradities en het bewaken van voortgang en ontwikkeling. Vanaf augustus 2021 opereert de Óbuda University onder nieuwe voorwaarden, binnen een flexibeler kader. De Rudolf Kalman Foundation voor de Óbuda University doet haar best om de universiteit in staat te stellen hoogwaardige en competitieve competenties en studiemogelijkheden te bieden aan haar studenten op het gebied van technische, IT, natuur- en economische wetenschappen en lerarenopleiding. “Wij zetten ideeën om in engineering.” Als praktijkgerichte universiteit biedt het een volledig scala aan academische programma's in zowel het Hongaars als het Engels. Het programma omvat 4 beroepsopleidingen in het hoger onderwijs, 17 niet-gegradueerde programma's, 11 masterprogramma's, 3 doctoraatsprogramma's en specialisatie in voltijd-, avond- en afstandsonderwijs. ÓU-studenten hebben de mogelijkheid om op meerdere gebieden fundamenteel en toegepast onderzoek te doen om de uitdagingen van Industrie 4.0 aan te gaan en in lijn met de universitaire strategie, die voornamelijk is gebaseerd op vier pijlers: robotica, gezondheidsinformatica, kunstmatige intelligentie en cyberbeveiliging, die met elkaar verweven is het gehele technische palet via de vakgebieden klassieke elektrotechniek, werktuigbouwkunde, architectuur tot de creatieve industrie. De kwaliteit van het onderwijs blijkt uit het feit dat de instelling beschikt over een kwaliteitscertificaat volgens de eisen van de ISO-norm en de hoogste erkenning heeft gewonnen, de Higher Education Quality Award. Volgens de Emerging Economies Universities, wordt de ranglijst van de Times Higher Education Óbuda University gerangschikt tussen 351-400. in 2022.

  • Budapest, Hongarije

  Van een school die in 1991 werd opgericht als de eerste particuliere hogeschool in Centraal-Europa, is International Business School uitgegroeid tot een echt moderne en dynamische businessschool. We zijn er trots op samen te werken met een prestigieuze Britse universiteit, The University of Buckingham, die als beste wordt beoordeeld voor de inzetbaarheid van afgestudeerden en die de Britse nationale studentenenquête leidt naar studenttevredenheid.

  • Budapest, Hongarije

  Wekerle Business School als een prestigieuze onderwijsinstelling haar missie om uitstekend onderwijs te bieden binnen het Bologna-systeem. Het doel is om voorwaarden voor onderwijs te creëren die de academische en persoonlijke ontwikkeling van de studenten bevorderen door academische kennis van hoog niveau te verenigen met praktisch onderwijs, op basis van zakelijke partnerschappen van buiten de instelling.

  • Budapest, Hongarije
  • Székesfehérvár, Hongarije

  Kodolanyi Janos University (KJU) is een door de staat geaccrediteerd non-profit universitair aanbod, academische programma's op het gebied van toerisme en gastvrijheid, bedrijfsbeheer, massamedia en communicatie, sociale wetenschappen, geschiedenis, culturele en taalstudies. Naast de academische programma's biedt KJU ook een breed scala aan postsecundaire LLP-cursussen voor trainers en stagiairs, evenals internationale semesters, zomercursussen, studiereizen en stageprogramma's.

  • Paris, Frankrijk
  • Angers, Frankrijk
  • + 8 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...