Keystone logo
Hongkong

Beste universiteiten voor PHD Opleidingen in Hongkong 2023

Aantal instellingen: 51
  • Leicester, Verenigd Koninkrijk
  • Hong Kong, Hongkong

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kowloon Tong, Hongkong

  Het Department of Neuroscience, City University of Hong Kong is opgericht op 1 juli 2019. Onze visie is het uitvoeren van baanbrekend onderzoek naar het zenuwstelsel en het opzetten van een uitstekend educatief platform voor neurowetenschappelijke training dat afgestudeerden voorbereidt op het opwindende en diverse carrièrelandschap van de toekomst.

  • Hong Kong, Hongkong

  De University of Hong Kong, de Global University van Azië, levert impact door internationalisering, innovatie en interdisciplinariteit. Het trekt wereldwijde wetenschappers aan en koestert ze door excellentie in onderzoek, onderwijs en leren, en kennisuitwisseling. Het levert een positieve sociale bijdrage door wereldwijde aanwezigheid, regionale betekenis en betrokkenheid bij de rest van China.

  • Hung Hom, Hongkong

  Om het hoofd te bieden aan de snelle ontwikkeling van de logistiek in Hong Kong en het Chinese vasteland, met een toenemende vraag naar talent, heeft de Hong Kong Polytechnic University (PolyU) op 1 september 2003 officieel het Department of Logistics opgericht, na een reorganisatie waarbij het voormalige Department of Shipping en Transport Logistics en onderdeel van de voormalige afdeling Management.

  • Causeway Bay, Hongkong
  • Seoul, Zuid-Korea
  • + 2 meer

  Met bijzondere aandacht voor Azië, opende de Universiteit van Manchester in 1992 haar eerste internationale centrum in Hong Kong en biedt managementonderwijs van topklasse aan leidinggevenden in Oost-Azië, waaronder Hong Kong, Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Zuid-China en Macau. al bijna 30 jaar.

  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Birmingham, Verenigd Koninkrijk
  • + 8 meer

  Vanaf september 2021 wordt het Solicitors Qualifying Examination (SQE) geleidelijk ingevoerd om de nieuwe gecentraliseerde manier te worden om in aanmerking te komen als advocaat in Engeland en Wales. Het zal uiteindelijk de huidige route naar de praktijk vervangen - de Juridische Praktijkcursus (LPC). Met een scala aan SQE-cursussen, locaties en flexibele studiemogelijkheden, bereiden we je voor op je carrière als advocaat en op het succes van je SQE-examens. Naast onze loopbaanondersteuning werk je in ons virtuele advocatenkantoor, met onze deskundige docenten, en ontwikkel je kennis en vaardigheden buiten de SQE.

  • Hong Kong, Hongkong

  City University of Hong Kong (CityU) is een toonaangevende wereldwijde universiteit die uitblinkt in onderzoek en beroepsonderwijs. De oprichting van het nieuwe College of Engineering had niet op een beter moment kunnen komen. Over vijf jaar zal de wereld er anders uitzien. De technologie ontwikkelt zich in een ongekend tempo. Als zodanig is het onze verantwoordelijkheid als universiteit om onze studenten uit te rusten met een mentaliteit die hen zal inspireren om te blijven leren. Het nieuwe college heeft acht gerichte academische afdelingen. Samen bestrijken ze een levendig spectrum van technische gebieden en bevorderen ze academische synergie en communicatie binnen het college.

  • Ma Liu Shui, Hongkong

  Opgericht in 1991 door onze voormalige vice-kanselier prof. Charles Kao, ook bekend als de "Vader van de glasvezel" en Nobelprijswinnaar in de fysica, bestaat de Faculteit Ingenieurswetenschappen uit wereldleidende experts die voorop lopen in hun disciplines en zich inzetten voor excellentie in onderwijs en onderzoek.

  • Hong Kong, Hongkong

  De Faculteit der Letteren is een essentieel onderdeel van de Hong Kong Baptist University, een instelling die zich sterk inzet om 'een toonaangevende universiteit voor vrije kunsten in Azië voor de wereld te zijn die academische excellentie levert in een zorgzame, creatieve en wereldwijde cultuur'.

  • Telegraph Bay, Hongkong

  De universiteit van Hong Kong (HKU) heeft zijn wortels meer dan een eeuw en is tegenwoordig trots een van de toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs in Azië. En daarmee is de HKU Business School uitgegroeid tot een alom erkende en gerespecteerde business school in de regio.

  • Hong Kong, Hongkong

  Door de positie van Hongkong als internationaal juridisch knooppunt te erkennen, zijn we verheugd om hoogwaardige postdoctorale opleidingsmogelijkheden te bieden aan de aspirant-juridische professionals van de stad, met een breed portfolio van professionele juridische graden, gespecialiseerde juridische opleidingen en doorlopende professionele ontwikkelingscursussen voor advocaten en advocaten. Een van de oudste gespecialiseerde aanbieders van juridisch onderwijs in het VK, sinds 1867 - we hebben meer praktiserende advocaten opgeleid in het VK dan wie dan ook.

  • Hong Kong, Hongkong

  The Education University of Hong Kong is een door de overheid gefinancierde tertiaire instelling die zich inzet voor de bevordering van onderwijs en leren, door middel van een divers aanbod van academische en onderzoeksprogramma's over lerarenopleiding en aanvullende sociale wetenschappen en humanitaire disciplines.

  • Hong Kong, Hongkong

  Het International Culinary Institute (ICI), een van de strategische initiatieven van de VTC Group, richt zich op het trainen en ontwikkelen van talent op het gebied van culinaire kunst, wijn en evenementen om de status van Hongkong als wijn- en dineerbestemming in Azië te behouden. Het biedt kwaliteits- en professionele programma's met ultramoderne faciliteiten om aspirant-culinarians te verzorgen om goed thuis te zijn in de internationale keuken, en de succesvolle loopbaanontwikkeling van studenten in de branche te ondersteunen. ICI biedt een breed scala aan professionele culinaire kwaliteitsprogramma's voor Europa, de Middellandse Zee, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en Amerikaanse keukens, evenals voor bakkerijen en zoetwaren.

  • Hong Kong, Hongkong

  De primaire missie van onze afdeling is het bieden van toegepaste Engelse taalstudies voor de beroepen, en we streven ernaar om internationaal erkend te worden als een toonaangevende leverancier van niet-gegradueerde en postdoctorale studies gericht op professionele communicatie.

  • Fayette, Verenigde Staten
  • Hong Kong, Hongkong

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...