Keystone logo
IJsland

Beste universiteiten voor PHD Opleidingen in IJsland 2023

Aantal instellingen: 6
  • Reykjavík, IJsland

  Technical College Reykjavik is opgericht in 2008, maar de geschiedenis gaat terug tot de 19e eeuw. Technical College Reykjavík bestaat uit 8 scholen en de Technical Academy, die elk semester ongeveer 50 studieprogramma's en 800 cursussen aanbieden. Elke school heeft zijn eigen rector en onderwijsonafhankelijkheid.

  • Hvanneyri, IJsland

  De Agricultural University of Iceland (AUI) is opgericht op 1 januari 2005. Het is een onderwijs- en onderzoeksinstelling op het gebied van landbouw- en milieuwetenschappen. De belangrijkste focus ligt op het behoud en het duurzaam gebruik van land en dierlijke hulpbronnen, waaronder traditionele land-, tuin- en bosbouw, ruimtelijke ordening, herstelwetenschappen, plattelandsontwikkeling en duurzame ontwikkeling.

  • Brattleboro, Verenigde Staten
  • Washington, DC, Verenigde Staten
  • + 13 meer

  SIT Graduate Institute biedt internationaal gerichte masteropleidingen, certificaten en professionele ontwikkelingsprogramma's op het gebied van conflicttransformatie, internationaal onderwijs, duurzame ontwikkeling en TESOL. Sinds 1964 bereidt SIT professionals voor om succesvol te zijn in interculturele en internationale omgevingen.

  • Isafjordur, IJsland

  Het Universitair Centrum van de Westfjorden is een non-profitorganisatie die is opgericht in maart 2005. Het heeft 40 oprichtende leden, waaronder alle instellingen voor hoger onderwijs in het land. Het centrum begon zijn activiteiten in Vestrahús in Ísafjörður in januari 2006. In hetzelfde gebouw zijn onder meer kantoren van het Marine Research Institute, de IJslandse Visserijlaboratoria en het IJslandse Sneeuwlawine Onderzoekscentrum gevestigd. Het Regionale Ontwikkelingscentrum Westfjorden is hier ook gevestigd en alle organisaties die in het gebouw vertegenwoordigd zijn, delen gemeenschappelijke opvangfaciliteiten.

  • Borgarnes, IJsland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Reykjavík, IJsland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...