Keystone logo
Japan

Beste universiteiten voor PHD Opleidingen in Japan 2024

Aantal instellingen: 3
  • Inzai, Japan

  Wij zijn de belangrijkste evangelische universiteit in Japan; de enige evangelische instelling die is geaccrediteerd door het Japanse Ministerie van Onderwijs, Cultuur, Sport, Wetenschap en Technologie (MEXT), een accreditatie die wereldwijd wordt erkend. We bieden een Bachelor of Arts-graad in theologie aan voor studenten in ons ACTS-programma.

  • Bunkyo City, Japan

  Ochanomizu University werd opgericht op 29 november 1875 als Tokyo Women's Normal School, de eerste instelling voor hoger onderwijs voor vrouwen in Japan. In de meer dan 143 jaar sinds de universiteit heeft een nieuwe weg ingeslagen in het onderwijs voor vrouwen. Zelfs toen het voor vrouwen moeilijk was om een grote rol te spelen in het personeelsbestand, volgden veel afgestudeerden van deze universiteit een carrière en werden ze sterke performers op verschillende gebieden, waaronder academisch onderzoek, onderwijs, industrie, overheid en de media.

  • Bunkyo City, Japan
  • Hachioji, Japan

  Takushoku University is een internationale universiteit met een rijke geschiedenis en traditie die werd opgericht in 1900 met de belofte om mondiale individuen te cultiveren die in staat zijn om bij te dragen aan Azië en de wereld.