Keystone logo
Oman

Beste universiteiten voor PHD Opleidingen in Oman 2023

Aantal instellingen: 25
  • Muscat, Oman

  Muscat University , gelegen in het hart van Muscat, werd in 2016 opgericht met een missie om individuen en gemeenschappen te transformeren door middel van door de industrie geëngageerd, op onderzoek gebaseerd onderwijs en leren dat zowel rigoureus als relevant is. We zullen succes boeken door een gunstige leeromgeving te bieden in een inclusieve cultuur van wereldburgerschap.

  • Al Jazirah Al Hamra, Verenigde Arabische Emiraten
  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • + 8 meer

  Ascencia Business School biedt studenten de mogelijkheid om internationale universitaire programma's te studeren terwijl ze in de VAE wonen. Ons belangrijkste doel is om al onze studenten kwalitatief en kosteneffectief onderwijs te bieden en we zijn trots op het handhaven van de hoogste academische normen. Ascencia Business School heeft een goed begrip van de lokale markt en een enorme hoeveelheid ervaring in het managen van onderwijs sinds 2006. We hebben de markt in het Midden-Oosten verkend en manieren gevonden om het volledig geaccrediteerde, goedgekeurde en erkende curriculum met succes op de markt te brengen. Onze cursussen worden gegeven door westerse gekwalificeerde docenten met hun doctoraat en afkomstig uit academici en met relevante industriële ervaring.

  • Seeb, Oman

  Sultan Qaboos University is de realisatie van de belofte aangekondigd door Zijne Majesteit Sultan Qaboos Bin Said tijdens de 10e verjaardag van Oman's Nationale Dag in 1980. De bouw begon in 1982 en de eerste studenten van de Sultan Qaboos University schreven zich in 1986 in. In overeenstemming met de koninklijke richtlijnen van Zijne Majesteit, begon de universiteit met vijf hogescholen; namelijk geneeskunde, techniek, landbouw, onderwijs en wetenschap. Bovendien werd in 1987 het College of Arts opgericht, in navolging van het College of Commerce and Economics dat in 1993 werd ontwikkeld. Het College of Law trad in 2006 toe tot de universiteit en ten slotte werd in 2008 het College of Nursing opgericht.

  • Al Buraimi, Oman

  Al Buraimi University College is de eerste hogeschool in het Al Buraimi-gouvernement. De oprichting ervan was een onmiddellijke interpretatie en een waar antwoord op de hoogste oproep van Zijne Majesteit, Sultan Qaboos Bin Saeed, moge hij rusten in vrede, aan de particuliere sector om te gaan investeren in hoger onderwijs door nieuwe particuliere academische instellingen op te richten die zich inzetten voor het ondersteunen van grotere onderwijskansen op diverse academische gebieden voor de Omaanse toekomstige studenten met als doel te voldoen aan de behoeften van de lokale arbeidsmarkt met geschoolde lokale mogelijkheden om de wereldwijde economische veranderingen het hoofd te bieden. De studie aan het college, die aan het begin van het tweede semester van het academische jaar (2003 – 2004) begon, was een dynamisch startpunt op basis van de ongelooflijke ervaring van samenwerking met de California State University met als doel het uiterste voordeel van zijn ervaringen en geavanceerde academische expertise in academische vakgebieden, wetenschappelijk onderzoek, kwaliteitsborging, enz. Bovendien heeft de waardevolle administratieve en technische bijstand van het ministerie van Hoger Onderwijs de hogeschool aanzienlijk geholpen om de andere hogescholen en universiteiten in de regio te pionieren. De eervolle aanwijzingen van Zijne Majesteit, moge hij rusten in vrede, zijn de hoeksteen geweest voor het vaststellen van basisregels en effectieve praktijken voor de academische instellingen om academische kennis en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Dit zou op zijn beurt de huidige en volgende generaties in staat stellen om de gemeenschap en het land effectief en creatief te dienen. Bovendien heeft de fysieke en intellectuele ondersteuning die aan de academische faculteiten wordt geboden, ertoe geleid dat de hoogste onderwijsnormen worden gehandhaafd die verenigbaar zijn met de internationale kwaliteitscriteria. Het administratief en academisch personeel van het college heeft veel aandacht besteed aan deze essentiële zaken, te beginnen met het opzetten van faciliteiten die bevorderlijk zijn voor innovatie, experimenten en creativiteit op de nieuwe campus, het omarmen van up-to-date onderwijstechnieken en ten slotte het opbouwen van competente menselijke hulpbronnen die in staat zijn om kennis aan de studenten om het welzijn en de vooruitgang van het land te bevorderen.

  • Muscat, Oman

  De geschiedenis van de Duitse universiteit voor technologie (GUtech) is terug te voeren tot 2003 toen visionair Omanis de oprichting van een hoogwaardige technische universiteit in Oman overwoog. Deze visie is geïnspireerd door de aanwijzingen van Zijne Majesteit Sultan Qaboos voor het aanbieden van kwalitatief hoger onderwijs in Oman door particuliere investeerders.

  • Muscat, Oman

  De geschiedenis van de Duitse universiteit voor technologie (GUtech) is terug te voeren tot 2003 toen visionair Omanis de oprichting van een hoogwaardige technische universiteit in Oman overwoog. Deze visie is geïnspireerd door de aanwijzingen van Zijne Majesteit Sultan Qaboos voor het aanbieden van kwalitatief hoger onderwijs in Oman door particuliere investeerders.

  • Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten
  • Oman Online, Oman
  • + 7 meer

  Exeed College, voorzien in 2016, is een prestigieuze onderneming van Westford Education Group die eersteklas online / parttime academische programma's aanbiedt. Exeed College, een aanbieder van onderwijsbeheer van wereldklasse gevestigd in de VAE, faciliteert doctoraatsprogramma's in bedrijfskunde en onderwijs, gespecialiseerde MBA-programma's, masterprogramma's in het onderwijs en verschillende kwalificatieprogramma's voor leraren door zijn uitgebreide aanwezigheid in de GCC, Afrika, Azië, Zuid Oost en Europese landen.

  • Muscat, Oman

  - het National Hospitality Institute - is de toonaangevende leverancier van kwaliteitsvolle beroepsopleidingen voor de horeca, catering en reisindustrie in de Golfregio. Gevestigd in Muscat, Oman, opereert met de duidelijke bedoeling om de meest uitgebreide en professionele training mogelijk te maken.

  • Seeb, Oman

  The College of Engineering, voorheen bekend als Caledonian College Of Engineering , werd opgericht in 1996. De eerste particuliere technische universiteit in het Sultanaat van Oman. Het biedt undergraduate (UG) en masteropleidingen in engineering die voldoen aan internationale normen en RUG-programma's zijn geaccrediteerd door de IET (VK) en CIOB (VK); de instelling is geaccrediteerd door OAAA (Oman)

  • Muscat, Oman

  MGi - Modern Gulf Institute - biedt zakelijke, professionele ontwikkeling, management en soft skills trainingsprogramma's en workshops, evenals cursussen gericht op het helpen van studenten om hun Engelse taal, IELTS en computervaardigheden te verbeteren voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden consulting- en executive coaching-oplossingen.

  • Sohar, Oman

  College of Applied Sciences - Sohar is een van de zes hogescholen onder het ministerie van Hoger Onderwijs, opgericht in 1990 en gelegen in de stad Sohar in het gouvernement van Noord-Albatinah. De visie van de hogescholen ligt in het spelen van een cruciale rol bij het presenteren van Oman aan de wereld als een ontwikkelingsland, weerspiegeld in het bijdragen aan het veld van toegepaste wetenschappen, en in de ontwikkeling van de kennisgemeenschap tot wat bevestigt met de Omaanse culturele normen.

  • Muscat, Oman

  Het Scientific College of Design is een particuliere kunst- en ontwerpinstelling voor hoger onderwijs in Muscat, Sultanaat Oman. Opgericht bij ministerieel besluit en gereguleerd door het ministerie van Hoger Onderwijs, startte het college officieel zijn academische programma's en diensten in oktober 2004. Het college wordt bestuurd door een raad van toezicht, geleid door het directoraat-generaal van particuliere universiteiten en hogescholen.

  • Al Azaiba South, Oman

  Pioneer Institute of Management and Technology is de toonaangevende opleiding van GCC in Muscat, Oman. We bieden een scala aan trainingsprogramma's op het gebied van informatietechnologie, databasetechnologie, projectmanagement, soft skills en nog veel meer. Het wordt beheerd door een team van ongelooflijk getalenteerde professionals die meer dan 30 jaar gecombineerde IT- en Corporate Training-ervaring hebben.

  • Birkat Al Mouz, Oman

  De University Of Nizwa (UoN) werd in 2004 in het Sultanaat van Oman opgericht als een door een faculteit bestuurde particuliere universiteit zonder winstoogmerk. Het ligt 140 km van de nationale hoofdstad Muscat in het binnenland van Al-Dakhiliya, nabij de historische voormalige hoofdstad Nizwa. De universiteit streeft naar een vooruitstrevende en veilige leeromgeving die de tradities en waarden van het sultanaat respecteert.

  • Sohar Port, Oman

  Het International Maritime College Oman (IMCO) is een uniek college in Oman, de GCC-landen en daarbuiten. IMCO is opgericht op 24 april 2005 en is eigendom van de regering van Oman (ASYAD).