Keystone logo
Roemenië

Beste universiteiten voor PHD Opleidingen in Roemenië 2023

Aantal instellingen: 53
  • Poitiers, Frankrijk
  • Iași, Roemenië
  • + 5 meer

  De European Campus of City-Universities (EC2U) is een multiculturele en meertalige alliantie die bestaat uit zeven lang bestaande, door onderwijs en onderzoek geleide, lokaal en wereldwijd geëngageerde universiteiten uit vier verschillende regio's van de Europese Unie: de universiteit van Coimbra, de Universiteit van Iaşi, de Universiteit van Jena, de Universiteit van Pavia, de Universiteit van Poitiers (coördinator), de Universiteit van Salamanca en de Universiteit van Turku. De Alliantie heeft de ambitie om een innovatieve ruimte te ontwikkelen waar mobiliteit vrij kan stromen tussen de zeven universiteiten en aangesloten steden.

  • La Rochelle, Frankrijk
  • Athens, Griekenland
  • + 4 meer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability is een sterk partnerschap tussen negen universiteiten die wetenschap en innovatie ontwikkelen tot een centrum van excellentie op het gebied van Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability promoot gemeenschappelijke Europese waarden en een versterkte Europese identiteit door een nieuwe generatie Europeanen samen te brengen, die kunnen samenwerken en werken binnen verschillende Europese culturen, in verschillende talen en over de grenzen heen.

  • Pitești, Roemenië

  De eerste school voor hoger onderwijs in Piteşti werd opgericht in 1962 en heette het "3-jarig Pedagogisch Instituut" met pedagogische specialisaties in wiskunde, natuurkunde, biologie, scheikunde, filologie en lichamelijke opvoeding en sport. De opening van de technische specialisaties volgde, wat leidde tot de oprichting van het Institute of Sub Engineers (1969), verenigd in 1974 onder de naam van het Institute of Higher Education.

  • Târgoviște, Roemenië

  Het begin van het hoger onderwijs in Târgovişte dateert uit de Roemeense middeleeuwen, toen de stad tussen 1672 en 1678 de eerste rechtenfaculteit van Walachije huisvestte. Na de Revolutie van 1989 hervatte het hoger onderwijs zijn missie in een officiële instelling, toen in 1991 de Technische en Economische Hogeschool haar poorten opende. Naast wetenschappelijke opleiding en onderzoek omvat de Valahia Universiteit van Târgoviște centra voor permanente educatie die voldoen aan de eisen van de huidige sociaaleconomische omgeving.

  • Oradea, Roemenië

  De missie van de Universiteit van Oradea is onderwijs en onderzoek van hoog niveau te bieden in een nationale en internationale context van sociale, professionele en niet in de laatste plaats intellectuele ontwikkeling van het individu, en tegelijkertijd bij te dragen aan de sociale en culturele ontwikkeling van Oradea. Deze missies worden gevormd door doelstellingen zoals het aantrekken van studenten van over de hele wereld, het positioneren van de universiteit bij de beste onderwijsinstellingen in het land en in Europa en het overbrengen van een bredere gemeenschap aan de betekenis en het belang van academisch onderwijs en wetenschappelijk onderzoek in het algemeen en de een uitgevoerd binnen deze universiteit, in het bijzonder. De Universiteit van Oradea heeft internationale betrekkingen tot stand gebracht met 352 instellingen uit 39 landen.

  • Cluj-Napoca, Roemenië

  Babeş-Bolyai University (UBB) is momenteel de grootste Roemeense universiteit, met ongeveer 47.000 studenten die zijn ingeschreven voor Bachelor, Master of Ph.D. programma's in het studiejaar 2019-2020. De Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FSEGA) van UBB is de beste Roemeense instelling voor hoger onderwijs in economie en bedrijfskunde.

  • Alba Iulia, Roemenië

  Als een openbare instelling voor hoger onderwijs maakt de “1 Decembrie 1918” University of Alba Iulia een nieuwe fase van haar bestaan door, een fase gekenmerkt door de drie principes die ten grondslag liggen aan het huidige mandaat van het management van de Universiteit: prestaties, kwaliteit en consistentie. Als een relatief jonge universiteit - we vieren 28 jaar bestaan in 2019 - is onze universiteit zich volledig bewust van het doel en de rol ervan in het hoger onderwijssysteem in Roemenië en houdt ze voortdurend verband met de traditie van het transylvanische onderwijssysteem.

  • Iași, Roemenië

  Een van de oudste en traditionele educatieve plaatsen in Roemenië, het werd opgericht in 1879 als een faculteit voor geneeskunde, later verbonden aan andere drie instellingen die het medische instructiegebied completeren - de faculteit voor farmacie, de faculteit voor tandheelkunde en de faculteit voor geneeskunde Bioengineering.

  • Bucharest, Roemenië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, Verenigde Staten
  • Athens, Griekenland
  • + 11 meer

  Unicaf is een wereldwijde educatieve organisatie gevestigd in Europa, die beurzen aanbiedt aan in aanmerking komende kandidaten om academische studies te volgen bij haar partneruniversiteiten, momenteel de University of Suffolk (VK), de Liverpool John Moores University (VK), de University of South Wales (VK) , de University of California, Riverside Extension (USA) en de multi-campus Unicaf University (Afrika).

  • Bună Ziua, Roemenië

  Het Protestant Theological Institute of Cluj-Napoca (PTI) is een onafhankelijke universiteit die is geaccrediteerd door het Roemeense ministerie van Onderwijs. Het belangrijkste doel is het opleiden van gereformeerde, lutherse en unitaire predikanten. Het Instituut wil de theologie ten dienste stellen van de kerkgemeenschappen, die leven in een multiculturele en multiconfessionele samenleving.

  • Petroșani, Roemenië

  De University of Petrosani heeft een lange en mooie traditie als opvolger van het Instituut voor Mijnbouw, dat al meer dan 80 jaar in Boekarest actief is. In het academiejaar 1957 tot 1958 begon in Petrosani. Slechts een paar universiteiten kunnen trots zijn op een dergelijke afstamming die werd gecertificeerd door het decreet van AI Cuza in 1864, waarbij de "School of Bridges, Highways, Mines and Architecture" werd opgericht.

  • Sfântu Gheorghe, Roemenië

  De Sapientia Hungarian University of Transylvania is de onafhankelijke universiteit van de Hongaarse gemeenschap in Roemenië, die tot doel heeft onderwijs te bieden aan de leden van onze gemeenschap en wetenschappelijk onderzoek op een hoog professioneel niveau uit te voeren. We achten onszelf verantwoordelijk voor de kennis van onze studenten, voor de toekomst van ons onderwijzend personeel en collega's, voor de kwaliteit van ons onderzoek en voor transparantie in onze bedrijfsvoering.

  • Brașov, Roemenië

  Transilvania University of Brașov (UNITBV) is de grootste universiteit in het centrum van Roemenië; het is een allesomvattende universiteit die opleidingen aanbiedt in 43 domeinen.

  • Bucharest, Roemenië

  Dimitrie Cantemir "Christelijke Universiteit is een vrije en open particuliere instelling voor hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek, opgericht volgens het principe van privébezit, gegarandeerd door de grondwet." Dimitrie Cantemir "Onafhankelijke Universiteit.