Keystone logo
Slovenië

Beste universiteiten voor PHD Opleidingen in Slovenië 2023

Aantal instellingen: 9
  • Koper, Slovenië
  • Salzburg, Oostenrijk
  • + 4 meer

  Alma Mater Europaea is een onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs die gespecialiseerd is in het aanbieden van loopbaangericht onderwijs in studierichtingen met een loopbaanachterstand. Onze opleidingen zijn relevant, actueel, interdisciplinair en interactief.

  • Celje, Slovenië

  We creëren de toekomst door middel van kennis, ondernemerschap en innovatie - Bij ISSBS creëren we succesverhalen. Alle opleidingen kennen internationaal geaccrediteerde graden toe terwijl ze geaccrediteerd zijn door het Sloveense Quality Assurance Agency (SQAA). Je diploma wordt wereldwijd erkend, terwijl SQAA lid is van ENQA (European Association for Quality Assurance in Higher Education).

  • Ljubljana, Slovenië

  Sigmund Freud University Ljubljana (SFU Ljubljana) is een van de internationale afdelingen van de Sigmund Freud Universiteit Wenen, een geaccrediteerde particuliere universiteit naar Oostenrijks recht. AQ Austria (Agency for Quality Assurance and Accreditation Austria) heeft geaccrediteerde studieprogramma's van de Faculteit Psychotherapie Wetenschappen (2013) en de Faculteit Psychologie (2018).

  • Ljubljana, Slovenië

  Sinds 2007 heeft het College of Accounting and Finance een omgeving gecreëerd die onze studenten professionele ontwikkeling en diepgaande kennis biedt, die ze later in hun werk implementeren. Het VŠR College of Accounting and Finance is een particuliere instelling voor hoger onderwijs.

  • Ljubljana, Slovenië

  IBS International Business School Ljubljana , Slovenië, is een kleine particuliere universiteit voor toegepaste wetenschappen die BA- en MA-programma's uitvoert in het internationale bedrijfsleven. Sloveense autoriteiten voor universitair onderwijs accrediteren IBS en zijn programma's volledig. IBS International Business School Ljubljana begon in 2009 met het ontwikkelen van een studentgerichte benadering.

  • Ljubljana, Slovenië

  De Universiteit van Ljubljana, opgericht in 1919, met 23 faculteiten en 3 kunstacademies, is de oudste en grootste instelling voor hoger onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en kunst in Slovenië. De universiteit bevordert fundamenteel, toegepast en ontwikkelingsonderzoek. Tegenwoordig behoort de Universiteit van Ljubljana tot de top 3% van universiteiten ter wereld.

  • Maribor, Slovenië

  De Faculteit der Natuurwetenschappen en Wiskunde (FNM) werd opgericht in 2006. Het gebeurde toen de faculteit Onderwijs uiteenviel in drie verschillende faculteiten. FNM is verdeeld in verschillende afdelingen: Afdeling Biologie, Afdeling Natuurkunde, Afdeling Wiskunde en Informatica en Afdeling Technische Studies. De visie van de faculteit is om het toonaangevende onderwijs-, onderzoeks- en applicatorisch ontwikkelingscentrum in de regio te zijn dat de gebieden Biologie, Ecologie, Natuurkunde en Wiskunde bestudeert. Het streeft er ook naar het leidende centrum te zijn voor het opleiden van toekomstige leraren in Slovenië op verschillende gebieden, zoals wetenschap, wiskunde en technische studies.

  • Maribor, Slovenië
  • Belgrade, Servië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ljubljana, Slovenië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...