Keystone logo
Tsjechië

Beste universiteiten voor PHD Opleidingen in Tsjechië 2023

Aantal instellingen: 75
  • Prague 3, Tsjechië

  De Faculteit Internationale Betrekkingen (FIR) is een van de grootste faculteiten van de Prague University of Economics and Business. Zowel in het onderwijs als in het onderzoek zijn er twee hoofdrichtingen: International Business en International Politics and Diplomacy. Andere programma's, gericht op Business and Law, International Politics and Diplomacy of Tourism, spelen ook een onvermijdelijke rol. Het belangrijkste onderscheidende kenmerk van FIR is het hoge niveau van internationalisering in alle stadia met een sterke nadruk op de taalkennis van studenten.

  • Prague, Tsjechië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague 1, Tsjechië

  Academy of Performing Arts in Praag (AMU) is de grootste kunstacademie in Tsjechië. Dankzij de brede reikwijdte, variërend van theater, muziek en dans tot tv- en filmproductie, wordt AMU beschouwd als een diverse en koesterende ruimte voor jonge artiesten om al hun talenten te ontdekken, te beheersen en verder te ontwikkelen.

  • Prague, Tsjechië

  Prague School of Creative Communication is een privéschool die je perfect voorbereidt op een carrière in alle gebieden van de creatieve industrie. Onze opleidingen/specialisaties: - Creative Marketing and Communication (Digital Marketing and Communication, Creative Marketing, Management in Creative Industry) - Literary Arts (Literary Arts, Commercial Writing in Media) - Visual Arts (Fotografie en Audiovisuele Kunsten, Animatie en Visuele Effecten, Grafische en Mediavormgeving) zijn gekoppeld aan de praktijk van reclamebureaus, grafische studio's, uitgeverijen en media-instellingen. Tijdens je studie werk je aan echte bestellingen.

  • Pilsen, Tsjechië

  De faculteit Werktuigbouwkunde is een van de oudste faculteiten van Pilsen en bewijst al meer dan 70 jaar haar onmisbare positie in deze industriestad.

  • Prague, Tsjechië

  Wij zijn de grootste particuliere hogeschool in Tsjechië met meer dan 7.000 studenten op 2 locaties in de steden Praag en Brno. Opgericht in 2001 als de allereerste particuliere universiteitsinstelling, sindsdien hebben we meer dan 20.000 studenten voorbereid op een loopbaan in het bedrijfsleven en de publieke sector.

  • Brno, Tsjechië

  De Universiteit van Diergeneeskunde Brno werd opgericht in 1918. Op dit moment bestaat de universiteit uit drie faculteiten - Faculteit Diergeneeskunde, Faculteit Diergeneeskunde en Ecologie. De VFU Brno is de enige universiteit in Tsjechië die gespecialiseerd is in diergeneeskunde, veterinaire hygiëne en ecologie, en slechts een van de twee die farmaceutische wetenschappen onderwijzen. Het bevindt zich in de stad Brno in het stadsdistrict Brno - Královo Pole, op de universiteitscampus, waar alle onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten zich bevinden.

  • Prague 6, Tsjechië

  Czech Technical University in Prague is de oudste technische universiteit in Europa, opgericht in 1707 en is momenteel een toonaangevende technische onderzoeksuniversiteit in de regio en in de Praagse onderzoekscluster. CTU biedt undergraduate, graduate en doctorale programma's aan 8 faculteiten: Faculteit Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Nucleaire Wetenschappen en Fysica, Architectuur, Transportwetenschappen, Biomedische Technologie, Informatietechnologie en programma's aan MIAS School of Business. Bovendien biedt CTU gratis sportcursussen, u kunt bezoeken en studeren in de National Library of Technology en de internationale gemeenschap voelen op de Campus Dejvice in het hart van Europa.

  • Nancy, Frankrijk
  • Metz, Frankrijk
  • + 6 meer

  Université de Lorraine is een Franse openbare universiteit die haar bijna 52.000 studenten een volledige reeks studies aanbiedt, op alle gebieden en in overeenstemming met het Bologna-model (bachelor / master / doctoraat).

  • Prague, Tsjechië

  De Prague University of Economics and Business (VŠE) is een van de meest prestigieuze universiteiten op het gebied van management en economie en heeft herhaaldelijk een van de beste scholen in de European Business School Ranking van de Financial Times geplaatst.

  • Prague, Tsjechië
  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  European Centre for Career Education biedt praktijkgericht onderwijs in de vorm van unieke programma's op het gebied van Recht, International Business, Informatietechnologie, Architectuur & Design, Duurzaamheid en Engineering. Ons doel is om jonge en getalenteerde studenten kennis te laten maken met hoe de professionele wereld echt werkt.

  • Liberec, Tsjechië

  Resultaten op het hoogste niveau in onderzoek en wetenschap, excellentie in onderwijs en interdisciplinaire samenwerking staan sinds 1953 voor de Technical University of Liberec . Ongeveer 7000 studenten studeren aan zeven faculteiten en één gespecialiseerd instituut.

  • Prague, Tsjechië

  ARCHIP is een vooruitstrevende nieuwe architectuurschool, een hybride van mondiale en lokale schalen, van conceptuele en technische training, en een filosofische ruimte die het beste van de Europese en Amerikaanse traditie van architectuureducatie combineert.

  • 12, Tsjechië

  Ústav práva a právní vědy is een Tsjechische wet- en managementschool die zich richt op het geven van management-, professioneel onderwijs binnen educatieve programma's MBA, BBA, LLM., DBA, MPA en MSc. De inhoud van het lesgeven van individuele programma's is gebaseerd op de nieuwste andragogische kennis in het volwassenenonderwijs en is volledig aangepast voor zeer drukke deelnemers.

  • Prague, Tsjechië

  De belangrijkste missie van de Prague International School of Management is om kandidaten internationaal erkende MBA-studies aan te bieden die voldoen aan de hoge eisen van hun niveau. Een van de belangrijkste factoren voor een succesvol bedrijf is de kwaliteit van het management. Voor veel bedrijven, vooral met internationale deelname, is de MBA-graad een criterium bij het zoeken naar nieuwe managers.