Keystone logo
Turkije

Beste universiteiten voor PHD Opleidingen in Turkije 2023

Aantal instellingen: 74
  • Başakşehir, Turkije

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rotterdam, Nederlanden
  • Bilbao, Spanje
  • + 5 meer

  De European University of Post-Industrial Cities (UNIC) is in 2020 opgericht met als doel inclusief onderwijs te bieden aan een nieuwe generatie studenten. Een alliantie van 10 Europese universiteiten gevestigd in postindustriële steden en gefinancierd door de Europese Commissie, werkt hand in hand met stadsinstellingen om ervoor te zorgen dat stedelijke kwesties op een voor alle leerlingen toegankelijke en inclusieve manier worden meegenomen in onderwijs en onderzoek. De alliantie lanceert haar eerste gezamenlijke masteropleiding in 2023 en is op zoek naar studenten die de postindustriële transformaties van hun steden zullen bevorderen en hoogopgeleide afgestudeerden zullen worden in nieuwe wetenschappelijke disciplines die inspelen op de behoeften van de veranderende economie in Europa en rond de wereld.

  • Istanbul, Turkije

  BMI harmoniseert in haar onderwijsprogramma's academische/theoretische kennis met praktische ervaring uit het bedrijfsleven en een visionair perspectief van succesvolle executives en leiders. Op deze manier stelt het deelnemers in staat hun perspectief te verbreden, hun zakelijke benaderingen te herzien en hun managementinzichten te verbeteren.

  • Istanbul, Turkije

  Bij Altinbas University bieden we studenten van over de hele wereld kennis, vaardigheden en competenties zodat ze kunnen floreren in een mondiale samenleving, door een cultuur van uitmuntendheid te bevorderen. Waar je ook vandaan komt, wat je ook van plan bent te studeren, ons wereldwijde bereik, academische excellentie en toegewijde ondersteuning kunnen je helpen op weg naar professioneel en persoonlijk succes. Als Altinbas University hebben we een voorbeeldfunctie als centre of excellence door een verschil te maken in het onderwijs met ons academisch personeel van topkwaliteit en state-of-the-art faciliteiten. Lees meer over waarom Altinbas de beste keuze voor u is.

  • Istanbul, Turkije

  Vatel heeft 50 hospitality management schools in Europa, Amerika, Azië en Afrika. Ze delen dezelfde missie: de jongere generaties voorbereiden om hun professionele toekomst op te bouwen in de internationale hospitality- en toerismebeheerindustrie.

  • Istanbul, Turkije

  Met het onderwijs dat het geeft en het verschil dat het creëert, hanteert Istanbul Medipol University het principe om individuen te genereren die permanent hoge kwalificaties hebben verworven, die zich richten op de productie van wetenschap en technologie en die kunnen reageren op de steeds veranderende eisen van de samenleving en het maakt het tot een verantwoordelijkheid om zowel bij te dragen aan de wetenschappelijke kennis als aan het welzijn van de samenleving.

  • Istanbul, Turkije

  “Towards a Bright Future” is de slogan van de Istanbul Aydin University en het is niet verwonderlijk om onze afgestudeerden tegen te komen op het hoogtepunt van hun carrière. Istanbul Aydin University is zowel een stad als een campusuniversiteit met zijn campus in het centrum van Istanbul en met zijn ervaren academisch personeel dat bekend staat om hun wetenschappelijke werken in ons land en de wereld. "De Most Preferred Foundation University sinds de oprichting" Istanbul Aydin University , met zijn campussen in Bahcelievler en Florya, voldoet aan de verwachtingen van de studenten en met zijn ultramoderne technocentra, wereldberoemde onderzoekscentra en academische eenheden en zijn ideaal om een "Global University" te worden, biedt elke dag nieuwe kansen en blijft groeien op zijn weg "Towards a Bright Future."

  • Ankara, Turkije

  De Graduate School of Engineering and Science beheert de graduate programma's voor de faculteiten Engineering and Science aan de Bilkent University. Onze graduate school, een toonaangevende onderwijs- en onderzoeksinstelling, ontwikkelt en cultiveert al sinds 1986 leiders. De Graduate School bestaat uit gemotiveerde en dynamische academici. De school biedt up-to-date educatieve programma's die studenten voorzien van waardevolle vaardigheden en verdere studie op transdisciplinaire gebieden bevorderen. De studenten worden blootgesteld aan real-life projecten en conceptuele probleemoplossende technieken, evenals aan traditionele training in klaslokalen. Programma's zijn ontworpen om studenten realistische omstandigheden te helpen begrijpen, hun culturele accumulatie te vergroten en bij te dragen aan de interactie tussen technologie, wetenschap en samenleving.

  • Ankara, Turkije

  TED University ( TEDU ) is een jonge, dynamische universiteit, gelegen in het hart van Ankara. Het werd in 2012 opgericht door de Turkse Onderwijsvereniging (TED), die sinds 1928 pioniert in de ontwikkeling van het onderwijs in Turkije.

  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • Budapest, Hongarije
  • + 62 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsü, Turkije

  De Yüzüncü Yıl-universiteit werd opgericht met wetsdecreet nummer 41 op 20 juli 1982. De poging om een universiteit op te richten in de oostelijke regio's van Turkije begon echter lang geleden. Het idee om een universiteit in Van te vestigen is heel oud en dateert van vóór de Republiek. Het wordt begrepen uit de volgorde van de Ottomaanse sultan Il.

  • Adnan Menderes Bulvarı, Turkije

  Onze visie is om een ​​toonaangevende gezondheidsuniversiteit te worden die als voorbeeldinstelling wordt beschouwd in het onderwijs en de gezondheidszorg, de wetenschap leidt en leidt en de cultuur van de stichting levend houdt.

  • 22 C, Turkije

  Onze missie is om onderzoek en academische activiteiten uit te voeren door het principe van het vaststellen van de toekomst door wetenschappelijk, cultureel erfgoed te evalueren en de hedendaagse feiten te voorzien. Het is ook bedoeld om individuen op te voeden die zich ervan bewust zijn hun kennis en vaardigheden te gebruiken in het belang van Edirne, de Balkan, het land en de mensheid, en die een groot gevoel van zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid hebben.

  • İbrahim Çeçen Üniversitesi, Turkije

  Onze missie is om een universiteit te zijn die opvalt met haar wetenschappelijke identiteit in de nationale en internationale arena; integreert in de stad; produceert regionale oplossingen; draagt bij aan het sociaaleconomische leven met hoogwaardige onderwijsdiensten en gekwalificeerde en duurzame projecten; neemt nationale en universele waarden aan; en leidt deugdzame mensen op.

  • Bartın, Turkije

  Hoewel de stad Bartin 12 jaar geleden een eigen universiteit kreeg, gaat de universiteitsgeschiedenis van de stad terug tot de jaren negentig. Bartın Faculteit voor Bosbouw, die werd opgericht onder de Zonguldak Karaelmas University met het wetsnummer 3837 van 11.07.1992, werd de eerste faculteit in Bartın. De Bartın-faculteit voor bosbouw, gevestigd op de Ağdacı-campus, begon zijn onderwijsleven door zijn eerste studenten te nemen in het 93-94 academiejaar. Met de start van het onderwijs aan de Bartın-faculteit voor bosbouw, werden nog 3 academische eenheden opgenomen op het gebied van hoger onderwijs in Bartın. Dit zijn de beroepsschool Bartın, de beroepsschool voor de gezondheidsdiensten en de school voor lichamelijke opvoeding en sport. In 2008, toen stadsuniversiteiten door het hele land werden opgericht, kreeg de stad Bartın een eigen universiteit. Bartın University, opgericht met wetsnummer 5765 van 22 mei 2008, ontving zijn eerste studenten met 4 academische eenheden gescheiden van de Zonguldak Karaelmas University, evenals de nieuw opgerichte Faculteit der Economische Wetenschappen en Administratieve Wetenschappen, Faculteit Ingenieurswetenschappen, Sociale Wetenschappen Instituut en Instituut voor Wetenschap. Bartın University, die begon met het opleiden van studenten die in de toekomst inspraak willen hebben met in totaal 3 faculteiten, 2 instituten, 2 beroepsscholen en een hogeschool, blijft zich ontwikkelen om aan de behoeften van ons land te voldoen.