Keystone logo
Zwitserland

Beste universiteiten voor PHD Opleidingen in Zwitserland 2023

Aantal instellingen: 122
  • Zürich, Zwitserland

  Zurich Elite Business School (ZEBS), een toonaangevende Management Boutique gevestigd in Zürich, Zwitserland, zet zich in voor het bieden van op maat gemaakt en innovatief bedrijfsonderwijs van wereldklasse om studenten te helpen excellentie te bereiken in hun academische en professionele loopbaan en bedrijven te ontwikkelen en hun waardevolle bezit versterken: mensen. Zurich Elite Business School biedt Zwitserse wereldklasse, internationaal geaccrediteerde Bachelor-, MBA/ExecMBA en DBA/Ph.D. diploma's en zeer op maat gemaakte Executive Corporate-programma's.

  • Geneva, Zwitserland

  SWISS UMEF is opgericht in 1984 in Genève, heeft het recht op eigen recht in Zwitserland en is erkend als superieur privé persoon in Genève en is geaccrediteerd door de Conseil Suisse d'accreditatie, conformiteit volgens de wet op de supérieur (LEHE) . SWISS UMEF is een eerste instelling die privé geaccrediteerd is op een federaal niveau en een universitair instituut voor wetenschappelijke toepassingen in het kanton Genève.

  • Barcelona, Spanje
  • Esch-sur-Alzette, Groothertogdom Luxemburg
  • + 6 meer

  Een consortium van Europese universiteiten heeft een nieuw en innovatief pan-Europees EUMaster4HPC-programma ontwikkeld dat zich richt op hoogwaardige oplossingen. EUMaster4HPC brengt de belangrijkste spelers in het HPC-onderwijs in Europa samen om de volgende generatie hoogopgeleide en getalenteerde HPC-experts op te leiden om de Europese digitale transformatie te stimuleren. EUMaster4HPC vertrouwt op innovatieve curriculum- en onderwijsparadigma's, academische excellentie, HPC-experts van wereldklasse, toegang tot supercomputercentra en krachtige ondersteuning door de industrie.

  • Basel, Zwitserland

  De Masterstudio Design aan het Institute Contemporary Design Practices (ICDP) bestaat uit drie studio's: Masterstudio Industrial Design, Masterstudio Scenography, Masterstudio Fashion Design. Elke studio heeft een disciplinaire focus. Daarnaast richt het onderzoeksdiscours van het ICDP zich op digitale integratie, ontwerpculturen en circulair ontwerp en wordt multidimensionaal gereflecteerd en gecommuniceerd. De basis van ons toegepast onderzoek en projectwerk is de ontwerpterm "Advanced Design". In plaats van de huidige economische praktijk van maximalisatie nemen we de rol aan van de extrapreneur in onderwijs en ontwerp, wat staat voor samenwerking en systemische actie: actuele kwesties over wereldwijde crises, klimaatverandering en sociale ongelijkheid worden besproken en verder ontwikkeld. Duurzaamheid en ecologie, inclusie en technologie, interactie en materialiteit zijn de domeinen waarin de rol van design in vraag wordt gesteld en nieuwe visies op menselijk samenleven en economische activiteit worden gedefinieerd. De Masterstudio Design biedt verdieping in de professionele, toekomstgerichte ontwerppraktijk en toegepast onderzoek. Relevante onderzoeksvragen worden geïdentificeerd en gedefinieerd, passende en complexe ontwerpprocessen worden bedacht, projecten worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Communicatie, projectmanagement, interdisciplinair en onderzoeksgericht teamwerk zijn onderdelen van de training.

  • Madrid, Spanje
  • Amsterdam, Nederlanden
  • + 8 meer

  IE University is een internationale topuniversiteit in Spanje met campussen in Madrid en Segovia. IE wordt erkend als een van de toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs ter wereld en vormt leiders die innovatie en verandering in organisaties stimuleren, door een leeromgeving te bieden waar technologieën en diversiteit een sleutelrol spelen bij het bevorderen van een wereldwijde visie, een ondernemersmentaliteit en een humanistische benadering.

  • Barcelona, Spanje
  • Zürich, Zwitserland

  Swiss School of Business Research biedt academische excellentie met Zwitserse kwaliteit aan onze studenten die van over de hele wereld solliciteren om innovatieve bachelor-, master- en doctoraatsgraden na te streven. We bieden tal van voordelen en kansen voor groei en ontwikkeling, in een dynamische internationale omgeving, waar studenten interculturele diversiteit en innovatieve onderwijsstijlen kunnen vieren.

  • Neuchâtel, Zwitserland
  • Leicester, Verenigd Koninkrijk
  • + 1 meer

  CIES - International Centre for Sports Studies, is een onafhankelijk studiecentrum in Neuchâtel, Zwitserland. Het werd opgericht in 1995 als een stichting tussen de Fédération Internationale de Football Association (FIFA), de universiteit van Neuchâtel, de stad en de staat Neuchâtel.

  • Port-Valais, Zwitserland
  • Brig, Zwitserland

  We worden beschouwd als de beste culinaire scholen van Zwitserland en een van 's werelds beste dankzij ons uitgebreide curriculum dat een eersteklas culinaire kunsteducatie combineert met praktische bedrijfstheorie. Voed je talent, voed je nieuwsgierigheid en bouw de sterke basis om te slagen in de wereld van de culinaire kunsten. Bij Culinary Arts Academy Switzerland krijg je niet alleen een opleiding van wereldklasse - je krijgt ook de kwalificaties om dit te ondersteunen.

  • Lausanne, Zwitserland
  • Singapore, Singapore
  • + 1 meer

  EHL Hospitality Business School, opgericht in 1893 als Ecole Hôtelière de Lausanne, is een pionier in de methoden van Zwitsers gastvrijheidsonderwijs en stelt de norm voor uitmuntendheid. Tegenwoordig combineert EHL de Zwitserse waarden van academische strengheid en industriële praktijk met creativiteit en innovatie voor klantgerichte hospitality management-graden die afgestudeerden voorbereiden om de toekomst te leiden en met respect en empathie te managen.

  • Lucerne, Zwitserland
  • Risch-Rotkreuz, Zwitserland

  De Lucerne School of Business is het expertisecentrum van Centraal-Zwitserland op de economisch en sociaal belangrijke gebieden van zakelijke en regionale economie, bankieren en financiën, communicatie en marketing, evenals toerisme en mobiliteit. De veeleisende, praktisch relevante en op onderzoek gebaseerde bachelor- en masteropleidingen die wij aanbieden, zijn essentieel voor het aantrekken van gekwalificeerde werknemers voor bedrijven, openbare instellingen en non-profitorganisaties.

  • Basel, Zwitserland

  De Universiteit van Basel, opgericht in 1460, is de oudste universiteit van Zwitserland. De Faculteit Bedrijfskunde en Economie werd opgericht in 1995 en is de op een na jongste van de in totaal zeven faculteiten van de Universiteit van Basel. Het vak economie wordt echter al bijna 150 jaar in Bazel onderwezen.

  • Geneva, Zwitserland

  ESDST is de dataschool van Rushford Business School, geaccrediteerd door het James Lind Institute. De school biedt hogere opleidingen in Data Science and Technology aan, waarvan de graad wordt uitgereikt door Rushford Business School. Onze docenten en mentoren zijn datawetenschappers en werken in gereputeerde posities in de industrie. We geven les met behulp van toegepaste methodologie met echte dataset en de opleiding wordt afgesloten met een adviserend sluitstukproject. Dit wordt gedaan met als doel onze studenten op te leiden tot topmanagers en datawetenschappers van wereldklasse.

  • Geneva, Zwitserland

  Webster University Geneva, opgericht in Zwitserland in 1978, is een geaccrediteerde Amerikaanse universiteitscampus die hoogwaardige programma's in het Engels aanbiedt op bachelor- (bachelorniveau) en graduate (master) niveau. Webster biedt een brede Liberal Arts-benadering van lesgeven in de cultureel rijke context van Zwitserland, en de universiteit is een belangrijk lid geworden van de gemeenschap en geest die "Genève Internationale" vormen.

  • Geneva, Zwitserland

  We bieden Engelstalige basis-, bachelor-, master- en MBA-programma's in vakken die ondernemerschap, innovatie en leiderschap bevorderen en die zeer gewild zijn bij bedrijven. Deze omvatten onder meer bedrijfsadministratie, communicatie en public relations, internationaal zakendoen, digitaal zakendoen, sportmanagement, marketing, financiën en ondernemingen.

  • Zürich, Zwitserland

  Met bijna 30.000 ingeschreven studenten is de University Of Zurich (UZH) de grootste universiteit van Zwitserland. De universiteit bestaat uit zeven faculteiten die zo'n 100 verschillende vakgebieden bestrijken en biedt een breed scala aan bachelor-, master- en Ph.D. programma's. Talrijke onderscheidingen benadrukken de internationale faam van de universiteit op het gebied van geneeskunde, immunologie, genetica, neurowetenschappen en structurele biologie, evenals in de economie.