Keystone logo

1 Afstand leren Doctor in bedrijfskunde Opleidingen in Administratie, Bedrijfskunde en Economie 2024

Filters

Filters

 • Doctor in bedrijfskunde
 • Professionele studies
 • Administratie, Bedrijfskunde en Economie
 • Afstand leren
Vakgebieden
 • Professionele studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

   Popular study format

   Popular education type

   Popular locations

   Afstand leren Doctor in bedrijfskunde Opleidingen in Administratie, Bedrijfskunde en Economie

   Administration, het bedrijfsleven en de economie te voorzien van een brede basis van het begrijpen van de handel. Terwijl de administratie is meer gericht op management vraagstukken, business onderzoekt de verschillende disciplines betrokken zoals distributie, boekhouding, marketing, human resources en operaties. Economie is de studie van de factoren die het bedrijfsleven, zoals vraag en aanbod.

   Een Doctor of Business Administration wordt verdiend door middel van een hoog niveau en op onderzoek gebaseerde academische opleiding gericht op de nodige kennis die nodig is voor de elite academische of consulting carrière. Programma's zijn vaak samengesteld van bedrijf Theorie, onderzoek Ontwerp en professionele ontwikkeling cursussen in aanvulling op de onafhankelijke studie.

   Online of afstandsonderwijs verwijst naar het gebruik van elektronische media en informatie- en communicatietechnologieën (ICT) in het onderwijs. Met online leren heeft men altijd en overal toegang tot onderwijs met een beschikbare internetverbinding.