Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Doctors in Bedrijfskunde  (Doctor in bedrijfskunde) Opleidingen in Canada 2023

1 Doctor in bedrijfskunde Opleidingen in Canada 2023

Overzicht

Een DBA, of Doctor of Business Administration, is een post-graduate, doctoraal programma dat is ontworpen voor zakelijke professionals met ervaring in hun vakgebied, evenals een meester 's in een business-gerelateerde academische discipline. Of het nu om een ​​ 's vermogen om een ​​leidinggevende of uitvoerende rol binnen een bedrijf, of in voorbereiding zijn om les te geven aan de universiteit te verbeteren, een DBA aan een universiteit in Canada is een lonende educatieve engagement. Een DBA programma aan een instelling voor hoger onderwijs in Canada zal de kandidaten te ontwikkelen 'analytisch, onderzoek en onderwijs mogelijkheden.

DBA kandidaten op universiteiten en business schools in Canada moet al beschikken over een MBA, MSc in een business-gerelateerd veld of een gelijkwaardige meester 's degree. Een belangrijk onderdeel van een DBA-programma is de op onderzoek gebaseerde scriptie, die kan putten uit een aantal zakelijke gebieden.DBA kandidaten aan universiteiten in Canada normaal kiezen voor een onderzoeksonderwerp dat betrekking heeft op hun professionele interesses, ervaring of toegang. Bij business schools in Canada, een aantal succesvolle gebieden van academische concentratie die DBA kandidaten hebben onderzocht in het recente verleden onder meer maatschappelijk verantwoord ondernemen, internationale zaken, globalisering, ethiek, supply chain management, ondernemerschap, sociale impact het management of leiderschap.

Als u het bezit van een post-graduaat in een verwante gebied en wil graag een Doctor of Business Administration (DBA) na te streven aan een universiteit of business school in Canada, scroll naar beneden om meer te lezen vandaag!

Meer informatie

Filters

  • Doctor in bedrijfskunde
  • Canada
Vakgebieden
    Administratieve studies Algemene studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw
  • Business Studies
  • Duurzaamheidsstudies Economische studies Energiestudies Food and Beverage Studies
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden