Keystone logo

1 Doctor in bedrijfskunde Opleidingen in Duitsland voor 2024

Filters

Filters

 • Doctor in bedrijfskunde
Vakgebieden
  Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)
 • Business Studies (1)
 • Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  Popular degree type

  Popular study format

  Doctor in bedrijfskunde Opleidingen in Duitsland

  Ontworpen voor ervaren professionals met voorgaande post-graduate graden, Doctor of Business Administration (DBA) programma's te ontwikkelen analytische, onderzoek en educatieve vaardigheden in de kandidaten. DBA diploma's van universiteiten en business schools in Duitsland zijn vooral nuttig voor kandidaten die willen gaan naar een leidinggevende of uitvoerende rol binnen hun bedrijf, of voor hen die verlangen om les te geven aan de universiteit.

  Ondernomen als ofwel een full-time of part-time inzet, DBA opleidingen zijn uitdagend, streng en eisen een hoge mate van onafhankelijk motivatie. Het resultaat van drie tot vier jaar van de werkzaamheden op DBA onderzoek aan een universiteit in Duitsland zal een op onderzoek gebaseerde scriptie of thesis zijn, waarop de kandidaat vervolgens moet verdedigen voor een panel op de business school.DBA onderzoek wordt soms ook gedaan bij de kandidaat 's huidige bedrijf met het doel om specifieke, relevante onderwerpen en problemen aan te pakken bij dat bedrijf. Andere, meer theoretische DBA proefschrift topics door kandidaten gekozen aan universiteiten in Duitsland zou kunnen verwijzen naar relevante onderwerpen zoals leiderschap, ondernemerschap, maatschappelijk verantwoord ondernemen, globalisering, sociale impact management, internationale financiën of anderen.

  Voor meer informatie over de mogelijkheid om een ​​DBA bereiken aan een universiteit of business school in Duitsland te lezen, scroll naar beneden en klik om meer te lezen, hieronder.