Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Doctors in Bedrijfskunde  (Doctor in bedrijfskunde) Opleidingen in Berlijn, Duitsland 2023

1 Doctor in bedrijfskunde Opleidingen in Berlijn, Duitsland 2023

Overzicht

Ontworpen voor ervaren professionals met voorgaande post-graduate graden, Doctor of Business Administration (DBA) programma's te ontwikkelen analytische, onderzoek en educatieve vaardigheden in de kandidaten. DBA diploma's van universiteiten en business schools in Duitsland zijn vooral nuttig voor kandidaten die willen gaan naar een leidinggevende of uitvoerende rol binnen hun bedrijf, of voor hen die verlangen om les te geven aan de universiteit.

Ondernomen als ofwel een full-time of part-time inzet, DBA opleidingen zijn uitdagend, streng en eisen een hoge mate van onafhankelijk motivatie. Het resultaat van drie tot vier jaar van de werkzaamheden op DBA onderzoek aan een universiteit in Duitsland zal een op onderzoek gebaseerde scriptie of thesis zijn, waarop de kandidaat vervolgens moet verdedigen voor een panel op de business school.DBA onderzoek wordt soms ook gedaan bij de kandidaat 's huidige bedrijf met het doel om specifieke, relevante onderwerpen en problemen aan te pakken bij dat bedrijf. Andere, meer theoretische DBA proefschrift topics door kandidaten gekozen aan universiteiten in Duitsland zou kunnen verwijzen naar relevante onderwerpen zoals leiderschap, ondernemerschap, maatschappelijk verantwoord ondernemen, globalisering, sociale impact management, internationale financiën of anderen.

Voor meer informatie over de mogelijkheid om een ​​DBA bereiken aan een universiteit of business school in Duitsland te lezen, scroll naar beneden en klik om meer te lezen, hieronder.

Meer informatie

Filters

  • Doctor in bedrijfskunde
  • Duitsland
  • Berlijn
Vakgebieden
    Administratieve studies Algemene studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw
  • Business Studies
  • Duurzaamheidsstudies Economische studies Energiestudies Food and Beverage Studies
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat