Keystone logo

16 Doctor in bedrijfskunde Opleidingen in Frankrijk voor 2024

Filters

Filters

  • Doctor in bedrijfskunde
  • Frankrijk
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)
  • Business Studies (14)
  • Duurzaamheidsstudies (1)
  • Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Doctor in bedrijfskunde Opleidingen in Frankrijk

Gericht op het ontwikkelen analytische, onderzoek en lesvaardigheid ervaren professionals met voorafgaande post-graduate graden, Doctor of Business Administration (DBA) graden zijn ideaal voor kandidaten die op zoek zijn leidinggevende posities of de wens om les te geven op universitair niveau. Universiteiten en business schools in Frankrijk trachten DBA-programma's toegankelijk voor de meeste kandidaten door het aanbieden van de mogelijkheid om de DBA part-time of online te voltooien.

Aanvragers aan DBA-programma's aan universiteiten en business schools in Frankrijk moeten hebben al met succes afgerond een MBA, MSc of vergelijkbare business-gerelateerde meester 's degree, tenzij anders bepaald door de toelatingscommissie afdeling. Als onderdeel van het DBA-programma aan een universiteit of business school in Frankrijk, zullen de kandidaten worden verwacht dat zij een onderzoeksproject te voltooien, uitgaven drie tot vier jaar of langer op dit proefschrift.DBA proefschrift onderwerpen die populair zijn onder de kandidaten in Frankrijk onder andere globalisering, maatschappelijk verantwoord ondernemen, ethiek, internationale financiën, ondernemerschap, leiderschap en anderen. Na voltooiing van de DBA onderzoeksproject, moet de scriptie vervolgens worden gepresenteerd en verdedigd voor een panel aan de universiteit in Frankrijk.

Scroll naar beneden om meer te lezen over hoe u kunt zich aanmelden voor een DBA bij een erkende universiteit of business school in Frankrijk.