Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Doctors in Bedrijfskunde  (Doctor in bedrijfskunde) Opleidingen in Singapore 2023

1 Doctor in bedrijfskunde Opleidingen in Singapore 2023

Overzicht

Ontworpen voor zakelijke professionals met ervaring en een MBA, MSc of andere business-gerelateerde meester 's degree, een Doctor of Business Administration (DBA) zich verder ontwikkelt analytisch, onderzoek en educatieve vaardigheden. Een DBA diploma van een universiteit in Singapore kan een professionele 's kansen op het bereiken van een leidinggevende of uitvoerende rol binnen een bedrijf te verbeteren, of laten de drager om een ​​tenure positie lesgeven aan een universiteit worden verleend.

DBA studenten aan universiteiten in Singapore zal kiezen zich te specialiseren in een zakelijke omgeving, zoals Accounting, Information Systems, Finance, Marketing, International Business, Strategy, Management, Organisatie en Operations Management. Naast een aantal mogelijke cursussen, DBA kandidaten aan universiteiten en business schools in Singapore ondernemen een groot onafhankelijk onderzoek project met een hoge mate van interactie met docenten in het programma.DBA-programma's op scholen in Singapore hebben de neiging om vier tot vijf jaar duren, en aan het einde van die periode de kandidaat zijn of haar proefschrift of scriptie moet verdedigen, voordat een panel faculteit aan de universiteit.

Als u geïnteresseerd bent in meer informatie over hoe u kunt toepassen op een DBA programma aan een universiteit of business school in Singapore, gewoon naar beneden scrollen om meer te lezen. U kunt meer informatie van de universiteiten in slechts twee klikken met behulp van de onderstaande links te vragen.

Meer informatie

Filters

  • Doctor in bedrijfskunde
  • Singapore
Vakgebieden
    Administratieve studies Algemene studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw
  • Business Studies
  • Duurzaamheidsstudies Economische studies Energiestudies Food and Beverage Studies
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden