Keystone logo

46 Doctor in bedrijfskunde Opleidingen in Verenigde Staten voor 2024

Filters

Filters

  • Doctor in bedrijfskunde
  • Verenigde Staten
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)
  • Biowetenschappen (1)
  • Bouw (0)
  • Business Studies (36)
  • Duurzaamheidsstudies (1)
  • Economische studies (2)
  • Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Doctor in bedrijfskunde Opleidingen in Verenigde Staten

Een Doctor of Business Administration, of DBA, is een hoofdzakelijk onderzoeks-driven opleiding ontworpen voor hooggekwalificeerde en ervaren professionals. DBA kandidaten zijn vaak geïnteresseerd in het nastreven van leidinggevende of uitvoerende functies binnen hun gebied, of worden hoogleraren van het bedrijfsleven. Universiteiten en business schools in de Verenigde Staten bieden DBA opleidingen, soms op een part-time of full-time basis.

Een MBA, MSc in een business-gerelateerde academische discipline, of vergelijkbare meester 's degree is meestal een voorwaarde voor een DBA, tenzij aan een universiteit of business school in de VS anders vermeld door de toelatingscommissie afdeling. DBA kandidaten op universiteiten en business schools in de Verenigde Staten passen hun kennis van het bedrijfsleven theorie, leiderschap, strategische besluitvorming en het vermogen te beheren zoals zij ontwikkelen hun onderzoeksonderwerp en beginnen werken aan hun proefschrift.Zakelijke administratie onderwerpen zoals globalisering, maatschappelijk verantwoord ondernemen, ethiek, leiderschap, supply chain management, sociale impact management, ondernemerschap, internationale zaken, financiën en andere onderwerpen kunnen de basis vormen voor een DBA kandidaat 's onderzoeksonderwerp geworden.

U kunt meer lezen over de mogelijkheden lezen te schrijven in een DBA-programma in de Verenigde Staten door te klikken op de links hieronder. U kunt eenvoudig meer informatie rechtstreeks van de universiteiten in de VS te vragen, hier.