Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 21 Doctors in Bedrijfskunde  (Doctor in bedrijfskunde) Opleidingen in Zwitserland 2024

21 Doctor in bedrijfskunde Opleidingen in Zwitserland 2024

Overzicht

Gericht op het ontwikkelen analytische, onderzoek en educatieve vaardigheden in kandidaten die reeds in het bezit van een MBA, MSc of andere business-gerelateerde meester 's degree, de Doctor of Business Administration (DBA) is een sluitstuk prestatie openen van de deur naar leidinggevende posities of vast benoemde hoogleraar aan universiteiten. DBA-programma's zijn beschikbaar op een part-time of full-time basis aan universiteiten en business schools in Zwitserland. Daarom zullen sommige werkende professionals vinden ze in staat zijn om te blijven werken en streven naar een DBA tegelijkertijd in Zwitserland.

Een van de belangrijkste elementen van het DBA-programma is het proefschrift of afstudeerproject. Het onafhankelijke onderzoek helpt DBA kandidaten aan universiteiten in Zwitserland ontwikkelen van hun professionele kennis door middel van het onderzoek en de analyse van relevante theoretische of praktische business concepten.Voorbeelden van enkele DBA onderzoeksgebieden kan onder meer sociale impact management, internationale business, marketing, ondernemerschap, supply chain management, leiderschap en globalisering. In aanvulling op het onderzoek, zal DBA studenten in Zwitserland ook deelnemen aan seminars en workshops, het geven van meer kansen om leiderschap uit te breiden, besluitvorming en management vaardigheden.

U kunt meer informatie van de universiteiten in Zwitserland aanvragen met slechts twee klikken met behulp van de onderstaande links. Als u misschien geïnteresseerd in het toepassen van een DBA programma aan een universiteit of business school in Zwitserland, klikt u gewoon om meer te lezen.

Meer informatie

Filters

  • Doctor in bedrijfskunde
  • Zwitserland
Vakgebieden
    Administratieve studies Algemene studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw
  • Business Studies
  • Duurzaamheidsstudies
  • Economische studies Energiestudies Food and Beverage Studies
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat