Keystone logo

2 Doctor in onderwijs Opleidingen in Hoger Onderwijs 2024

Filters

Filters

 • Doctor in onderwijs
 • Onderwijskunde
 • Hoger Onderwijs
Vakgebieden
 • Onderwijskunde (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

   Doctor in onderwijs Opleidingen in Hoger Onderwijs

   Geleerden die al een masteropleiding in het onderwijs hebben gevolgd, willen hun kennis wellicht verder ontwikkelen via een doctor in het onderwijs. Deze graad op doctoraal niveau is vaak op onderzoek gebaseerd. De gemiddelde student beëindigt dit type programma in drie jaar.

   Wat is een doctor in het hoger onderwijs? Dit doctoraat bereidt studenten voor op een zinvolle carrière in academische instellingen, zoals universiteiten, handelsscholen en hogescholen. Deelnemers nemen vaak onderzoeksprojecten op om meer te weten te komen over het beleid, de theorieën en de methoden die nodig zijn in hoger onderwijs. De vereiste cursussen voor dit PhD-programma zijn niet op elke universiteit hetzelfde, maar kunnen beleid en financiën omvatten in het hoger onderwijs, community college-organisaties, de geschiedenis van het hoger onderwijs, het hoger onderwijs en de volwassen leerling, en strategische planning en institutionele effectiviteit.

   Dit studiegebied stelt studenten in staat om een ​​verandering aan te brengen in instellingen voor hoger onderwijs. Het bouwt probleemoplossend vermogen op, kennis van sociale rechtvaardigheid en communicatievaardigheden. Geleerden kunnen deze nieuwe vaardigheden en kennis misschien gebruiken om hen te helpen slagen in alle aspecten van het leven.

   De kosten van een Doctor of Education kunnen verschillen van school tot school. Het onderwerp, het type cursus en de locatie van de school kunnen een rol spelen bij het lesgeven. Kandidaten kunnen mogelijk meer informatie krijgen van de universiteit die ze willen bijwonen.

   Studenten die een opleiding tot Doctor in het Hoger Onderwijs volgen, zijn vaak klaar om te springen naar een zinvolle carrière op hogescholen. Sommige afgestudeerden kunnen een functie vervullen als universiteitsvoorzitter, directeur voor facultaire ontwikkeling, onderzoekers in het hoger onderwijs, beleidsmakers, klinische administrateurs en academische adviseurs. De exacte carrièrekansen die de deelnemers ter beschikking staan, kunnen worden ingegeven door hun interesses, opleiding en ervaringen.

   Een Doctor of Education is mogelijk beschikbaar op scholen over de hele wereld. U kunt zelfs online programma's vinden. Meer informatie krijgen is eenvoudig. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.