Keystone logo

2 Doctor in onderwijs Opleidingen in Onderwijskunde Internationaal Onderwijs 2024

Filters

Filters

 • Doctor in onderwijs
 • Onderwijskunde
 • Internationaal Onderwijs
Vakgebieden
 • Onderwijskunde (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Doctor in onderwijs Opleidingen in Onderwijskunde Internationaal Onderwijs

  Een doctor in het onderwijs is een van de hoogste graden die beschikbaar is van universiteiten. Als een op onderzoek gebaseerd doctoraat, richt het zich vaak op gebieden binnen het onderwijs om studenten voor te bereiden op academisch, klinisch of onderzoekswerk. De meeste studenten kunnen in drie jaar tijd een Doctor of Education-programma afronden.

  Wat is een doctor in onderwijs in internationaal onderwijs? Het is een opleiding die zich richt op het begrijpen van zowel formele als informele onderwijsstandaarden in verschillende politieke, sociaal-culturele, economische en taalkundige contexten. Deelnemers kunnen kijken naar principes van mensenrechten, gelijkheid en sociale rechtvaardigheid in een educatieve omgeving. De exacte vakken die voor deze graad vereist zijn, kunnen per universiteit anders zijn. Enkele voorbeelden van mogelijke cursussen die studenten moeten volgen, zijn onder meer internationaal en vergelijkend onderwijs, alternatieve onderzoeksparadigma's, kritische sociale theorie en scholing, en mensenrechten en sociale bewegingen.

  Dit onderwijs op hoog niveau kan tot veel positieve leerresultaten leiden. Sommige deelnemers kunnen hun evaluatie-, beleidsontwikkeling- en analysevaardigheden verbeteren. Al deze vaardigheden kunnen docenten helpen betere docenten, onderzoekers en mensenrechtenactivisten te worden.

  Elke universiteit kan een iets ander collegegeld hebben voor een doctor in het onderwijs. De enige manier waarop aanvragers echt kunnen achterhalen hoeveel ze mogelijk moeten betalen, is door zelf contact op te nemen met een school.

  Een doctor in het onderwijs in het internationale onderwijs kan overal ter wereld leiden tot verschillende carrières. De exacte beschikbare mogelijkheden kunnen variëren op basis van de eerdere werkervaring en ander onderwijs van studenten. Sommige afgestudeerden met deze graad zijn professoren, opzichters, onderwijsonderzoekers, curriculumspecialisten, beleidsmakers, uitvoerende directeuren van onderwijs en directeuren van non-profitorganisaties geworden.

  U kunt mogelijk een Doctor of Education vinden op scholen in de Verenigde Staten, Ierland, Australië, Zuid-Afrika en andere landen over de hele wereld. Sommige universiteiten hebben mogelijk zelfs online-programma's. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.