Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Doctor of Education (Doctor in onderwijs) Opleidingen in Internationaal Onderwijs in Brattleboro, Verenigde Staten 2024

1 Doctor in onderwijs Opleidingen in Internationaal Onderwijs in Brattleboro, Verenigde Staten 2024

Overzicht

Brattleboro, oorspronkelijk Brattleborough, is een stad in Windham County, Vermont. Brattleboro is de oudste stad in de staat Vermont en is bekend om zijn levendige kunst gemeenschap.

Afgestudeerden die een internationale opleiding te voltooien of cursus kan een aantal posities in zowel de particuliere en openbare instellingen te vinden. Terwijl sommige mensen ervoor kiezen om les te geven, anderen kiezen om managementfuncties binnen studie in het buitenland organisaties streven.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

De Doctor of Education-graad maakt het voor onderwijsprofessionals mogelijk hun kennis op gespecialiseerde studiegebieden te vergroten. Afgestudeerden kunnen worden voorbereid op rollen in de academische wereld, administratie of beleidsvorming in onderwijsinstellingen of maatschappelijke instellingen.

Meer informatie

Filters

 • Doctor in onderwijs
 • Verenigde Staten
 • Onderwijskunde
 • Internationaal Onderwijs
Vakgebieden
 • Onderwijskunde (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Gerelateerde vakgebieden