Keystone logo

3 Doctor in onderwijs Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijstechnologie Leersystemen 2024

Filters

Filters

  • Doctor in onderwijs
  • Onderwijskunde
  • Onderwijstechnologie
  • Leersystemen
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Doctor in onderwijs Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijstechnologie Leersystemen

Een Doctor of Education is een graad die is gericht op diepgaande studies van het onderwijs. De student kan een gebied kiezen om zich te specialiseren en te leren hoe concepten gerelateerd aan deze specialisatie direct vanuit een educatief oogpunt kunnen worden toegepast.

Wat is een doctor in onderwijs in leersystemen? Weten over een onderwerp is slechts de eerste stap om over dat onderwerp te kunnen lesgeven. Dit is een diploma bedoeld om studenten voor te bereiden om te kunnen lesgeven over concepten zoals wiskunde, schrijven of wetenschap. Veel behandelde onderwerpen voor deze graad zijn psychologie, management, planning en evaluatie. Van de student wordt verwacht dat hij extra werk voltooit, zoals een stage.

De planningsvaardigheden die door het behalen van deze graad worden behaald, kunnen worden toegepast op het dagelijks leven. Leren over management kan studenten bedrevener maken in het omgaan met hun tijd, en het kennen van de basisprincipes van de psychologie kan hen helpen beter met andere mensen in hun persoonlijke relaties om te gaan.

Locatie kan een substantieel effect hebben op de kosten van het behalen van een Doctor of Education. Studenten die online cursussen volgen, kunnen verschillende bedragen betalen dan studenten die zich inschrijven voor traditionele cursussen. Gemeenschappelijke kosten zijn onder meer schoolgeld en leerboekprijzen.

Er kunnen veel mogelijkheden zijn voor iemand met een Doctor of Education om als docent op een school te werken. Deze graad kan de student ook op het goede pad brengen om hoogleraar te worden aan een universiteit. Onderwijsposities omvatten vaak verschillende onderwerpen in scholen, en leraren kunnen verantwoordelijkheden hebben, zoals het maken van lesplannen, het afnemen van toetsen en het afgeven van cijfers.

Veel scholen bieden programma's aan om je Doctor of Education te behalen. Er kunnen opties zijn voor het online volgen van lessen en het voltooien van werk bij een instelling. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.