Keystone logo

11 Doctor in onderwijs Opleidingen in Managementstudies Leiderschap 2024

Filters

Filters

  • Doctor in onderwijs
  • Managementstudies
  • Leiderschap
Vakgebieden
  • Managementstudies (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Doctor in onderwijs Opleidingen in Managementstudies Leiderschap

Degenen die hun onderzoeksvaardigheden willen verfijnen en zich willen kwalificeren in een specifiek studiegebied, besluiten vaak om een ​​Doctor of Education-graad te behalen. Dit type graad is zeer geavanceerd en kan alleen worden behaald nadat studenten een bachelor- of masteropleiding hebben afgerond.

Wat is een doctor in het onderwijs in leiderschap? Dit programma helpt professionals in de onderwijssector hun analyse-, communicatie-, onderzoeks- en besluitvormingsvaardigheden te versterken, zodat ze beter in staat zijn om kritieke problemen aan te pakken waarmee het onderwijssysteem vandaag wordt geconfronteerd. Studenten kunnen multidisciplinaire cursussen volgen die zich richten op leiderschap, leren, ondernemerschap, leerplan, onderwijsstrategieën en meer. Ze kunnen ook uitgebreid onderzoek doen naar het onderwijs.

Het behalen van deze graad kan afgestudeerden voorzien van de referenties die ze nodig hebben om binnen het onderwijssysteem te komen. Studenten kunnen ook leren hoe ze hun leiderschapsstijl kunnen verfijnen en hun beslissingsvaardigheden kunnen verbeteren, zodat ze beter in staat zijn de scholen te bedienen waar ze werken.

Als het gaat om de totale kosten van het behalen van een Doctor of Education in Leadership, betalen geen twee studenten in totaal hetzelfde bedrag. Dit komt omdat veel factoren, zoals hoe lang het programma in beslag neemt en hoeveel de specifieke schoolkosten voor collegegeld berekenen, van invloed kunnen zijn op de totale kosten.

Afgestudeerden met een Doctor of Education in Leadership kunnen werken in professionele, administratieve, academische, onderzoeks- of klinische posities binnen particuliere organisaties, openbare instellingen, K-12 of hoger onderwijs. Bijvoorbeeld, degenen met deze graad kunnen werken als een schoolinspecteur, een onderwijsadministrateur, een schoolhoofd of een universiteitsprofessor. Anderen kunnen posities volgen als een educatieve coördinator of een curriculumspecialist.

Programma's voor dit type graad bestaan ​​over de hele wereld, zowel persoonlijk als online. Om aan de slag te gaan met het aanvraagproces, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.