Keystone logo
Académie de Géopolitique PhD in hogere geostrategische en geopolitieke studies
Académie de Géopolitique

PhD in hogere geostrategische en geopolitieke studies

Paris, Frankrijk

Request duration

Frans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 3.500 / per year

Op de campus

Invoering

Het Advanced Studies in Geostrategic and Geopolitical Studies (PhD) -programma biedt een uitgebreide definitie van de internationale arena, met methodologisch werkonderzoek, evenals een duidelijk concept van verandering in de complexe moderne wereld van vandaag. Het programma streeft ernaar de capaciteit van onderzoek en kritische analyse met een zeer hoog expertiseniveau te ontwikkelen.

De cursussen worden gegeven door professoren en onderzoekers uit het hoger onderwijs, prominente figuren uit de wetenschappelijke en diplomatieke gemeenschap, en hooggekwalificeerde experts uit hogere posities bij grote internationale bedrijven.

Het aanbod van dit programma op het gebied van geopolitiek en geostrategie, leidend tot een doctoraat, heeft tot doel studenten te begeleiden naar academische carrières en expertrollen binnen grote internationale openbare instellingen of particuliere organisaties, en hen voor te bereiden op verschillende categorie A-ambtenarenexamens in de internationale publieke dienst , vooral voor diplomatieke carrières.

Met deze graad kunnen professionals die al werkzaam zijn op het gebied van geostrategie en geopolitiek ook profiteren van diepgaande training en specialisatie op maat van hun professionele status.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen